.

2010-07-31 ☆ 13:20:25



this or that


.

2010-07-31 ☆ 12:58:40

Hejsan!

Just duschat, peelat mig, gjort hårinpackning och flätat håret så lockarna ska komma fram i kväll. Taggar för en toppen kväll med dom bästa och håller tummarna för att vädret håller i sig!
Håller på med maten, bakpotatis, räkröra och kyckling står på dagens matsedel. Nu fattas bara Morgan som ska hit och avnjuta my food to day.. PERRY!
( Är dock lite osäker på hur man gör bakadpotatis, men resultatet spörs om ca 45 min. Blir säker bra.. )

Annars så har vi inte gjort något speciellt idag. Legat och myst, städat lite och som sagt förberett maten.

Fundrar foooortfarande på kvällens klädsel, just nu lutar det åt klänning, kavaj och leggins. Gillar inte leggins på sommaren men just nu kallar inte jag kvällens tempratur sommarvärme. Visst om det vore soligt och fint ute. Men just nu är det ju faktiskt ganska blåsigt och lite rått. MEN detta är självklart inget man ska klag på, det kunde ju regat och varit rent ut sagt förjävligt! Fattar inte hur fåglarna klarar av att flyga när det blåser så, att dom inte blåser bort liksom?!


.

2010-07-30 ☆ 19:31:26
PUST! Första gången på hela dagen som jag sitter ner. Jobbade över ca 3 timmar idag för det behövdes hjälp med frukten, och självkart ställer man upp! Kom hem klockan 18:00, sedan har jag städat och busat med min lilla sötnos. Skapligt busig han är när jag kommer hem från jobbet!

Ska snart kasta ihop en cesarsallad med kyckling och bacon, både lätt att fixa och urgott. MUMS!
Sedan ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag inta soffposition och vänta på lilla W. Är så fruktanvärt slut nu, galet trött faktiskt.. Daniel ska få knäcka min rygg sen när han kommer hem. Tror hela ryggraden är sned på mig nu, känns verkligen som jag ser ut som en banan. Ja, det är faktiskt exakt vad jag kommer vara när jag är nyduschad och klar för soffmys.. En banan i pyjamas.



I morgon kommer Morgan hit på käk och ska se lilla Skrutten för första gången.
Sedan blir det uuuuuuu-gååång, kommer bli perry bara vädret står på vår sida. Håller tummarna för detta så blir det säkert jätte bra. Funderar fortfarande dock på klädseln, fattar inte varför det ska vara så svårt!
Men faktiskt så är det ännu svårare för mig än för alla andra eftersom jag absolut inte passar i jeans, jag gör verkligen inte det. Tycker det är skit snyggt med stuprörsjeans, linne och en enkel kavaj över. Skulle gärna bära en sån outfitt i morgon men ja.. Kommer säker på något, some time!



Är verkligen jätte sugen på denna frisyren, jag älskar den! Skulle gå gärna få håret klippt så, trivs faktiskt jätte bra i kort hår. Men, vill ju kunna göra en snygg balfrisyr med och det känns som att det är svårare att göra i kort hår.
Har redan börjat tänka på detta med balfrisyr, för jag vet ju att det inte hnner växa speciellt mycket om jag klipper av det nu. Skulle inte balen varit om mindre än 1 år hade jag gjort det på en gång...

Nej, nu ska jag fixa lite mat.

KISS AND LOVE

.

2010-07-30 ☆ 09:10:29
God morgon!

Ska snart vandra ner till jobbet i regnet, skit kul att gå i regn! Jobbar bara tills 15:00 idag, så jag har en skön dag framför mig. Fick nyss ett sms från polisen där det står att våra pass är klara för att hämta. Så hämta pass och växla pengar till Tunisiens valuta ska vi försöka göra idag när jag slutat.
Annars vet jag inte vad som händer i kväll, blir lugnt antar jag eftersom utgång står på schemat i morgon.

Är inte så trött idag faktiskt. Vissa dagar är jag helt död och knappt vet vad jag heter på morgonen. Ibland brukar jag svara i mobilen när mitt alarm ringer på morgonen, detta tycker Daniel är jätte kul och skrattar lika mycket varje gång.. Men idag är jag pigg och alert, käkade till och med frukost (?!) Vilket jag nästan aldrig gör. Så tummen upp för mig!

Någon som vet om det ska bli lika dåligt väder i morgon??
Nu måsste jag ge min lilla älskling mat sedan ska jag på börja min vandring i regnet ner till ICA klingan.
Ha en bra fortsatt dag så hörs vi ;)

KISSS and love


Älsk u mammi!

.

2010-07-29 ☆ 15:52:33
Hejsan!

Skippade tvättiden idag, såg att tvättkorgen bara var halv full så flyttade fram vår tid tills lördag. Detta gillas eftersom vädret inte tillåter oss att springa ut och in till och från tvättstugan 200 gånger i regnet.
Mammi kom en snabbis förut, hon va här och kikade på vääärldens busigaste Skrutt. Sedan gick vi till Orrby för att handla, när vi var klara där fick mamma stressa hem eftersom hon var tvungen att åka upp till Bexis jobb där hon sitter och är paranoidare än någonsin. Men det är klart, jag vet hur det är att sitta uppe i museet i B-vik. Man blir verkligen paranoid!
Så jag gick in och städade, lagade hemmagjord pizza och tog miig en lång och skön dusch. Nu är jag klar för dagen och sitter i enbart myskläder i soffan och funderara på vilken film jag ska dra på.

Just ja, kikade påstlådan förut och fick ett glädjande besked. Våra biljetter kom idag :)





   

20 dagar kvar!

I morgon väntas som jag nämnt tidigare jobb mellan 10-15. Hoppas dagen går fort bara!

Kan även berätta att jag bokat halkbanan, fanns ingen tid så snabbt som jag ville men den är nu i alla fall bokad.
Risk1an bokar jag så fort jag kommer hem, den finns det ju nästan alltid tid för att göra.



Min sötnos som ALLTID ska ligga mitt i min blomma när vi käkar mat..
Ni kan ju tänka er hur blomman ser ut efter att han har legat i den varje dag?

Vet ni att jag bara har 12 arbetsdagar kvar? Fort sommaren har gått!

Nu ska jag sätta ett stygn i min klänning ( ni vet, den rosa med rosetten som släppt i fästet ) Tänkte ha den på lördag om värdet tillåter.

KISSS AND LOVE

.

2010-07-29 ☆ 11:46:09
Förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna..
Men har jobbat sent och haft mycket annat för mig. Men nu sitter jag i alla fall här, nöjd och glad.
Är ledig från jobbet idag, vilket känns perry!

Denna dagen ska spenderas i lägenheten och i tvättstugan. Tvättning och storstäd står på schemat. Älskar känslan när det är nystädat här hemma. Sedan ska väl dagen spenderas i soffan med en film och lite mys. Funderar på att baka kladdkaka, det var på tok för längesedan nu!

Berättade jag att jag och Daniel var inne i stan och gjorde pass här om dagen? Fasen vilken väntetid der var inne hos polisen. Tror vi väntade en bra bit över 1 timme med endast 10 personer farmför öss?! Men men, vi fick våra pass gjorda i alla fall så det är ju huvudsaken. Väntar ivrigt på ett sms där det står att passen är klara och att vi kan hämta dom. Måste ju samtidigt in till Forex i stan för att växla in pengar till Tunisiens valuta.
IIIh, är så förväntansfull! Vill bara åka nu nu nu. Längtar verkligen så fruktansvärt mycket!

Oj , har så ointressanta saker att skriva om hela tiden. Kan passa på att berätta att ag skrev en inköpslista igår på vad vi måste införskaffa innan vi ger oss av. Fan va mycket skit det är alltså!
Detta ska införskaffas ganska snart så vi har allt klart den 18 när vi ska åka. Både jag och Daniel kommer ju jobba innan vi åker så har inte så mycket tid då att springa runt och handla o så. Nej, jag är verkligen en planeringsmänniska och därför ska det bli klart så fort som möljugt.
Hade detta varit för 5-6 år sedan hade jag redan packat min väska 7 gånger och gjort klart allt.
Jag lovar, jag packade flera veckor i förväg om jag skulle någonstans. Suget sitter ännu i men va fasen, det är 3 veckor kvar. Kan inte börja redan!

¨Till hlgen står skruvstadparken på schemat, ska bli riktigt trevligt fakyiskt!
Nej, nu tänkte jag sätta igång med städandet, skriver mer sen igen.

KISSSES


.

2010-07-27 ☆ 07:56:55
Vaknade med ett leende på läpparna, snart åker vi!

Uppe med tupppen idag i alla fall, ska snart in till staden för att göra oss ett varsit pass. Väntar bara på mamma hurtbullen som var tvungen ut att gå först. Att hon orkar? Sedan bär det av till polisen, banken och sedan jobbet. Kommer inte hem förens efter 21 i kväll, men jag överlever även detta så klart.
Någon som vet hur lång tid det tar för passen att komma? !

Vet inte om jag orkar sminka mig eller om jag ska skita i det.. Hatar att sminka mig på morgonen! Kortet på passer är ju inte så noga. Kommer liksom inte använda det varje dag. Men får se om några minuter om jag piggnat tilll eller fall jag fortfarande är lika trött.





Dagens facelook.

Ha en bra dag.

KISSSES

.

2010-07-26 ☆ 22:51:36
Ja, som ni allra flesta redan fattat så har vi bokat en resa till Tunisien -Hammamet.
Åker den 18/8 och kommer hem den 25/8 så missar bara uppropet och 2 skoldagar, vilket känns bra så jag inte missar en hel vecka. MEN, nu när kicken har lagt sig och tankarna börjar fara i huvudet kom Skrutten upp. Nu fick jag helt plötligt världens dåligaste samvete.. Jag är helt plötsligt jätte deppig och funderar på detta. Jag känner mig som världens dåligaste människa om jag lämnar han.. Vill så gärna dra nu när vi hittat världens finaste och mysigaste ställe, och när vi dessutom har allt bokat. Men som sagt, mitt samvete styr mitt liv och jag har nu därför världens ångest! :(

Är sååå förväntans full, längtar faktiskt ihjäl mig! Faktiskt första gången som jag ska åka utomlands ( om man räknar bort Norge och Danmark då ) Min familj är ju förälskade i Skrutten så jag behöver ju egentligen inte oroa mig över honom. Han får det nog minst lika bra som vi kommer få det. Eller hur? Ja, det kommer han få!
Är sådär gott nervös redan, det är ju faktiskt bara 3 veckor kvar. REEEESFEBER!

Någon som varit i Tunisien som har något tipps på vad man kan göra där nere?
Guess what, jag ska faktiskt rida på en kamel.. Japp, its true! Bestämmde mig för detta så for jag såg att det gick. Fatta vilken grej! Vanligt vis skulle jag varit livrädd för att ens bara tänka tanken men nu känner jag mig bara jätte laddad för att utmana mig själv och göra något jag aldrig skulle gjort förut. Och ja, självklart ska bildbevis tas!



Nej nu ska jag krypa ner i säng. Mamma kommer och hämtar mig och Daniel tidgt i morgon så vi kan åka in till polisen för att göra pass innan det bär av till banken och sedan jobbet.

Godnatt!

LOVE

.

2010-07-26 ☆ 19:36:49






T   U   N   I   S   I   E   N

.

2010-07-25 ☆ 19:13:21
Good evening sweeties!

Sitter hemma i soffan och kollar på när Daniel spelar tvspel, ovanligt att han gör det va?
Skrutten är helt galen! Han fick nyss en bit kattgodis, men varför nöja sig med en liten bit när man kan sno hela paketet liksom?!? Hm, mätt och belåten kan jag lova er att han är nu i alla fall!

Annars så har vi inte gjort någonting alls idag. Bara varit hemma och slappat och myst hela dagen. Skönt det med i bland! Ska snart dra på en movie, får se vad det blir. Jag hoppas på en riktig skräckis så man får vara lite rädd och hacka tänderna under duntäcket i soffan. Men som vanligt kommer Daniel säga så här EXAKT;
- Men man ser på film för att skratta, inte för att sitta och vara rädd hela tiden...
Visst, en poäng har han. Men om man inte skulle vara rädd när man ser på film skulle skräckfilmer aldrig skapats!
För min del gäller skräckfilmer eller "påhittade" filmer om man säger så. Typ Peter Pan ( den otecknade ofc ), Alice in wonderland ( -ll- ) , Pirates of the carribien, förtrollad... OVS! Har i alla fall ganska bred smak när det gäller filmer. Men något jag tycker är riktigt jävla tråkigt är såna filmer som Daniel skulle kunna se 24 timmar om dygnet. Typ som Robert Gustafsson filmerna ( ni vet, komikern ) Såna filmer kan han sitta och kolla på i flera dagar utan att sluta. Han skrattar tills han får ont i magen varje gång Robert eller någon annan säger något, och då menar jag verkligen gapfabbar! Ganska söt endå ;)

Men men, nog om det.. Funderar på om jag ska klicka hem en klänning på NELLY eller inte.. Får nog fundera på detta en stund så jag inte ångrar mig sen. I morgon ska jag och Daniel i alla fall in till polisen för att fixa pass för att sedan boka en reeeeeesa innom en snar framtid. FINALY! Har kollar runt på olika ställen idag. Det står mellan Grekland Rohdos, Turkiet Alanya, Spanien (Torversa) eller någonstans i Cypern. Har i alla fall kollat ut några fina hotell och så på de olika ställena. LÄNGTAR! Har pratat om detta i flera år nu. Men idag bestämmde vi oss för att nu är det fan i mig dax, nu eller aldrig!




Ni vet klänningen jag köpte här om dagen? Den har redan gått i sönder och jag har inte ens använt den än!!
"Rosetten" som sitter i midjan har släppt i fästena på ena sidan så måste sy fast den igen.
Jätte kul när sånt händer tycker jag, verkligen... TUR att det inte var något annat som hände utan att det går att fixa på egenhand så jag slipper krångla med att lämna tillbaks den och så. Eller, frågan är om jag hade gjort det endå? Jag har aldrig lämnt tillbaks något tror jag? Älskar denna klänningen så jag väntar bara på rätt väder och dag så den ska kunna bäras. Kan hålla tummarna för nästa helg kanske?

Ha en bra kväll!

KISSSSSES

 

.

2010-07-25 ☆ 09:31:41


Dagens outfitt ( nya dressen ) Mys-slappis dag är vad som väntar idag, detta gillas skaaarpt!!

.

2010-07-24 ☆ 19:52:28

Hejsan!

Just kommit hem från en hel dag på kusten. Besökte både Strömstad och Grebbesta, underbara platser båda två! Vill redan tillbaks, så ska kolla runt lite nu efter stugor mm på båda ställena. Skulle gärna spendera en helg där nere innan skolan börjar. Mest tror jag nog en då att jag gillade strömstad, va så mysigt där!
Har i alla fall haft en jätte bra dag! Införskaffade en klänning och en mjukisdress. Annars så gick vi mest runt och kikade på båtarna, kollade affärerna och käkade räkor. Hur underbart? :)
Föresten så var även vädret på topp HELA dagen. Solen stekte, och värmen var gaaaanska givmild måste jag säga.



Fruktansvärt fina båtar det finns där nere.



Matdax...



Matdax...



puss



Ignorera bilden ( nya klänningen )



Innan hemfärden fick vi ladda på med dricka för att inte avlida i värmen

Nu vet jag inte riktigt vad det bli än. Har inte hunnit planera så mycket under dagen.
Är i alla fall ledig i morgon så då ska jag köra på en sovmorgon, muuums!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen! Ha en bra kväll

KISSSS AND LOVE


.

2010-07-23 ☆ 12:00:46
HEJSAN!!

Sitter hemma och myser med lilla Skrutt, Daniel är på väg hem så hoppas jag hinner träffa han innan jobbet kallar. HIHI

Tänkte jag skulle dra gårdagen lite fort.. Började med att mamma ringde och väckte mig ca kl 8, då stod storhandel på schemat. Så vi drog oss in till maxi för att storhandla, blev en heeeel del kan jag lova. Sedan gick vi till mammas pizzria för att ta en lunch, mycket gott! Efter det gick vi på bergviksgatan och shoppade lite, fick med mig en kavaj, en klänning, en jack/tröja, skor, trosor, blommrukor, plånbok, eayliner.. Hm, mins inte om det var något mer? I alla fall, när vi var klara där var det väääärldens stress till grums för att jag skulle börja jobba snart. Så mamma släppte av mig hemma så jag kunde packa upp matvarorna och byta om. Sedan bara det av ner till jobbet för att averka ett arbetspass, var helt okej faktiskt.
När jag slutade plockade Elena och Erika upp mig och sedan bar det av in till stan igen?!
Men men, tur som man har fick Elena problem med bilen óch vi blev fast ute i skogen tills Sandra kom med vatten till bilen.. Väl inne i stan stannade vi i ca 5 min innan vi begav oss till grums igen för att inta kvällen i Wenches place.. Där i från har jag inga komentarer.
Sedan åkte jag och Wenche hem till mig och sov, Skrutten var HYPERAKTIV som vanligt, men han hade ju varit ensam ett tag med min lilla Skrutt så som vanligt smälter jag och kan aldrig bli arg på han.

Och idag då, mamma kom hit en sväng på morgonen, så vi käkade lite frukost och så. Sedan åkte Wenche med Hilde till stan så ni sitter jag här och funderar på vart fan jag ska börja städa. Lovar, så här stökigt har jag aldrig haft i hela migg liv. Tror någon gjort inbrott och stökat ner här, för denna röran kan väl inte jag bidragit till? :O
Städas ska det göra i alla fall så ska strax ta tag i detta, men först.. Så ska jag göra en hemlig sak, hihi!

Här kommer i alla fall lite bilder på kläderna mm jag fick införskaffat igår.
Tack mamma, du är bäst och jag ehlskar diiiig!















Måste bara berätta om plånboken.. Jag blev helt såld, besatt, gråtfärdig när jag såg den. Ni vet, alltiså en sån känsla at jag inte går förens den är min.. I alla fall, jag sa att jag hatar färgen på den så hon som jobbade på väskshoppen ringde runt till olika affärer, till sin chef mm för att kolla om den skulle kunna finnas i en annan färg. Och ja!!! Hon sa att det fanns 1 kvar i affären i vit färg, jag blev tok-lycklig verkligen. Men så kommer chefen och säger att den förmoligen blivit snodd, ja så jag var tvungen att ta den brun/röda (vilket jag tycker är helt okej nu)
Men, när jag kom till jobbet och gick in i personalrummet ligger en sådan plånbok på bordet i svart färg?!?! JA, så då har Linda köpt en sån utomlands. Snacka om otur, men som tur är tycker jag faktiskt inte att färgen är så farlig längre..

NU MÅSTE JAG STÄÄÄÄÄÄDA! Sedan klockan 15:00 är det jobbet som gäller, stänger idag så kommer hem efter 22:15 någon gång. Ha en bra dag i alla fall!

KISSSSES

.

2010-07-21 ☆ 16:14:16

HEJ!

Kom hem för inte alls längesedan och Skrutten har redan hunnit använda mitt ben som en klösbräda, spunnit runt i kattlådan så sanden sprutade över hela lägenheten, försökt äta upp data modemet, försökt äta upp min ring, ätit kiwi, sprungit rätt in i kylskåpet (varför stanna när kylskåpet stannar en liksom?!), vält ner en blommvas (den höll faktiskt) Ja, som ni märker har han gaaaanska mycket över energi att ta igen när jag kommer hem på eftermiddagen. Men jag älskar han i vilket fall.
Idag ska han faktiskt få höra på damsugaren för första gången. Hoppas han inte flyr fältet? Än så länge har jag bara sopat och skutat, samt torrmoppat golven för att han skulle hinna vänja sig sakta men sägert med ljud. Vill ju inte skrämma han et första jag gör direkt.. Skulle varit ganska taskigt. Men nu orkar jag inte hålla mig längre, mååååste damsuga!

Annars så slutade jag jobbet 15:00 så kom hem för ca 30 min sedan bara. Sitter och funderar på vad tusan jag ska käka idag.. Senare kommer Wenche så movie-night står på kvällens schema :) Annars ska vi bara slappa och göra minsta möjliga. Alla behöver faktiskt ha såna dagar någon gång!
I morgon ska jag i alla fall storhandla, ska bli gott att fylla upp kylskåper igen! Har världens längsta lista på vad jag ska införskaffa..

Ser ut genom fönstret att solen har kikat fram, helt otroligt! Mums mums, så ska sätta mig på altanen en sväng och njuta av solstrålarna som kommer. Läste föresten i tidningen idag att det bra vädret kommer tillbaks nu. Det kan gärna komma denna helgen när jag åter igen är leeeeeedig. KÄÄÄÄÄRLEK!

Nej nu ska jag ut på altanen, sedan bestämma mig för krubb innan W kommer och movie-night börjar!
Skriver nog senare igen :)



´



Föresten, grattis Issa! Visste hela tiden att du skulle fixa det, och jag visste heeelt rätt!
Nu är det inte mycket kvar. I love you!!





KISSS AND LOVVVVE


.

2010-07-20 ☆ 21:39:43

63 av 65 rätt (97 %) = GODKÄND

Minst 80 % rätt krävs på Transportstyrelsens prov.


.

2010-07-20 ☆ 21:17:31
HEJ!

Varit ute på en svettig promenad, eftersvettas som tusan nu. Inte det alldra roligaste kanske, men det känns ju i alla fall att man varit aktiv!
Tog svängen förbi jobbet och sa hej till Catti, stackarn jobbar dödspasset idag (10-22:15) så kan lova att hon va skaaapligt trött nu.

Annars så har jag själv jobbat idag, men slutade 15:00 så mig är det faktiskt inte så synd om. Sedan när jag kom hem kom Issa på en gång. Så vi gick och handlade och sedan intog vi soffposition och satt mest och pratade tills hon skulle ta tåget för att sedan  åka hem till Kil igen.
När Issa åkt hoppade jag in i duschen, och väl där inne kom jag på att jag skulle ut och gå. Smart tjej! Så det vara bara att duscha klart, dra på mig kläder och sedan ta mig svettiga walk..
Och nu, ja nu sitter jag här igen och funderar på vad jag ska göra. Skrutten ligger på min axel och myser, sweet.
Elena kommer väl snart upp tror jag, så då blir det ytterligare lite soffmys och prat tills sängen väntar. Ska öppna på jobbet i morgon så kvällen får inte bli allt för sen idag. Meeen, viking som man är orkar man allt upp i vilket fall ;) Har aldrig haft problem att gå upp på morgonen tror jag.

Annars ska jag sätta mig och plugga teori på datorn nu, pluggade som en tok igår med. Känns verkligen att det är nu eller aldrig, ska jag ha mitt körkort är det nu jag ska börja. Inte sen, nu! Så taggad som jag är nu kommer jag inte bli igen så nu är det dax att ta tag i detta!

Tänker fortfarande på hur sjukt underbart det är att  när skolan börjar är det endast 1 enda år kvar..
Tror jag har längtat till studenten och belen i hela mitt liv, ärligt alltså. Redan när jag var liten bestämmde jag mig för hur min balklänning skulle se ut. OCH, jag sparade barbien som klännigen satt på, ända tills för 1 år sedan hade jag den på mit rum. Men elden slukade både barbien och klänningen lika som den slukade min dröm om att få just en sån klänning själv när jag äntligen är klar med skolan.
Everybody wants to be a princess sometime, right?
Här kommer i alla fall några klänningar som jag gillar.









Den översta är jag heeeeeelt såld på! UNDERBART FIN :O

Nu väntar ett teoritest.

KISSSSES

.

2010-07-19 ☆ 09:59:19
Godmorgon!

Sitter med slingmedel i håret, resultatet återstår att se.. Hoppas att det blir bra! Håller tummarna..
Gör blonda slingor, men som jag nämnt tidigare är det bara tillfälligt. Sedan ska jag bli svarthårig med klarröda slingor, hur nice? Kommer nog bli skitbra tror jag. Men detta sker inte förens i höst tror jag (om jag orkar vänta så länge) Har faktiskt varit sugen på det länge!

Ska hem till Skrutten igen om en liten stund, saknar han redan :( Sedan i eftermiddag bär det av till jobbet för att sedan jobba till efter 22:15 i kväll, JÄTTE KUL! Hatar kvällspassen.. Mycket bättre att jobba morgonen för då har man tid för annat under resten av dagen.

Annars så har jag inget speciellt planerat under veckan, ska jobbba hela veckan och sedan ska jag vara hemma och ta det lugnt. Håller tummarna för fint väder till helgen så jag och älsklingen kommer i väg på en tripp till kusten.

Oj, nu måste jag skölja ur färgen. STRESS!

KISSSSES




.

2010-07-18 ☆ 19:15:04


Här är i alla fall resultatet av potatissalladen som jag berättade om tidigare idag. Den blev faktiskt super gooood! D grillade kött till så det blev perry faktiskt.

Annars har det inte hänt någonting speciellt idag, va och träffade W en liten snabbsväng nyss. Men hon och Simon skulle packa för att sedan dra iväg på en tripp.

Ja, förövrigt så ska jag och älsklingen förmodligen ta en roadtripp till kusten nästa helg. Bara över dagen för att kolla runt lite, bada, äta färska räkor och sånt mys. Längtar jätte mycket! Vi gör inte såna saker speciellt offta så det ska bli jätte kul faktiskt :)



Awwww, världens mysigaste buse! Han ligger och sover brevid mig nu, ÄNTLIGEN. Frågar mig själv varje dag vad han går på, men kommer nog aldrig få något svar på det... MAAAASSA kärlek i alla fall ♥

Funderar på att kolla på Bröderna lejonhjärta. Den går på tvn nu så varför inte? Har inte hunnit/orkat kolla runt efter några andra filmer idag så har inte så mycket annat att kolla på. Kanske börjar någon bra film vid 21:00, det brukar det ju göra på söndagar. Någon som vet??
Nej nu ska jag hoppa i mina myyys-kläder och lägga mig i soffan, kollar på det som erbjuds!!

KISSSES

.

2010-07-18 ☆ 11:36:04
Hejsan!

Just marinerat kött och förberett lite saker till en potatissallad gjord på färskpotatis. Hur gott? Ingen bakfylle mat för vår del idag inte! Nej usch, bakfyllepizzan är god nääär man är bakfull. INTE ANNARS!
Annars så vaknade jag ganska tidigt idag pga att Skrutten absolut inte ville sova mer, så då fick jag tvinga mig upp ur sängen.

Well, gårdagen spenderades i alla fall på Score. Vilket var jätte kul faktiskt! Kunde lika gärna åkt till skruvstad med, men ville inte riskera detta med regnet. Men, det kommer fler park-dagar under sommaren så jag känner inte att jag har missat något jätte speciellt. Men nästa gång ska jag faktiskt dit, det har jag bestämmt mig för.
Hoppas att alla som var där hade jätte kul i alla fall!

Idag ska jag absolut inte göra någonting. Endast vara hemma och mysa med älsklingen som åker i morgon.
Men har ett problem, vet inte om jag har bokat tvätttid idag igen eller inte.. Måste gå ner och kolla detta snart.
Funderar på om vi ska försöka fixa några filmer och ha pirates of the caribbean maraton idag. Älkar de filmerna.
Mysigt att kolla på filmer som det finns fler delar av om man säger, på så vis vill man aldrig sluta att kolla och det blir bara mer och mer spännande för varje film man ser.

Ja, nu väntar en vecka med jobb måndag-fredag. Inte det roligaste kanske, men har ju i alla fall nästa helg ledig med. Måste vara största lyckan någonsin. 2 helger efter varandra som jag är ledig lördag-söndag. Ja, det är underbart! Men men att jobba är inte så farligt, inte direkt som att jag klagar den 25:de när lönen kommer. Ohnej, då är jag lycklig.. Sjukt att pengar kan göra en så lycklig.
Vissa säger att man inte kan köpa lycka för pengar. Till viss del stämmer det, men endå inte.
Säg efter en shoppingrunda på stan.. Du har köpt snygga skor, en ny jacka, kläder och smycken. Tro fasen att du är lycklig! Men, så klart fattar jag vad folk menar när de säger så. Men om man skulle se det från det andra hållet så stämmer det ju inte.

Well, nu har jag faktiskt inte mycket mer att skriva.
Funderar på att hoppa in i duschen och vänta på att det ska sluta blåsa så man kanske kan åka och bada lite. SKulle vara skönt faktiskt. FInns inget bättre än bad och sol :)


KISSES

.

2010-07-17 ☆ 14:06:03
 

B    E   S   L   U   T   S   Å   N   G   E   S   T   !   !   !


   

HALLONSOSA NAGELACK FRÅN DEPEND



PLAN B.. SKOINKÖPET SER UT ATT SKITA SIG

Well, det blir säkert bra i slutändan tror jag. Regnet öser ner och vad som står på kvällen schema för tillfället är score. Men allt kan hända. Pofff så kanske det blir fint väder så kvällens planer ändras tillbaks till parken. Who knows?

Håller på med maten nu i alla fall, kyckling, ris och beasås får det bli idag. Hur gott? :D
Väntar även på att Issa ska anlända så jag kan dela mina klädproblem med någon. Vi brukar yra fram och tillbaks när det gäller detta nämligen.
Nej nu får jag ge mig, måste fixa klart maten någon gång, JAG SVÄLTER JU!
Men ni får ha en toppen kväll!

KISSSSSSSES

.

2010-07-17 ☆ 09:47:22
LEEEEEEEEEEEEEEEEDIG! Fyfasen va skönt det känns!

Men nu till dagens stora fråga, Score, Skruvstad, Score, Skuvstad?! Känner att det är skapligt ovärt att åka ut till skruvstad om det regnar och är dåligt väder, som det är sagt att det ska bli i dag och i kväll..
Men men får se hur vädret utvecklar sig och vad folket känner för. I vilket fall så är partyhumöret på topp och jag laddar till max inför kvällen!
Oj, just ja... Skor, skor, skor.. Måste fixa detta nu, måste ha mig ett par nya. Hur ska jag lyckas med detta? Kanske en mysfrukost sitter som pricketöver i;et. Ja, det kör jag nog på. Kaffe ska han bannemig få till och med!

 PUSS PÅ MIN SÖTNOS

 PUSSS PÅ D SOM SNARKAR SÅ TAKET LYFTER!

.

2010-07-16 ☆ 21:05:13

Hejsan!
Sitter hemma i soffan och chillar, underar på en pizza men har inte riktigt bestämmt mig.
Kom hem från jobbet för inte alls längesedan och är därför ganska trött. Pratade nyss med issa och vad var det jag sa? Hon är på ;) Taggar som tusan inför morgondagen och håller fortfarande tummarna för bra väder, trots allt jag hört. Sol ska det vara, right? Annars så har jag varit i stan med Wenche idag, införskaffades inte så mycket, men GUUUD vad jag älskar att inpulshandla! Massa massa kärlek till det!

Ja, som jag tjatat om hela veckan så hoppas jag på sol och varmt och fint väder i morgon så man kan få lite färg på kroppen så det inte ser helt sjukt ut att bära klänning. Ska inte ha min nya men har en annan snygg som jag bara använt 1 gång tidigare som jag tänkte ta på mig i morgon. HOPPAS det blir bra i alla fall.
Hittade inte heller några skor i stan idag så måste försöka fixa detta i morgon, måste måste måste!!

Well, nu måste jag fixa något krubb eller bestämma om jag ska käka pizza eller inte. Inte käkat sedan halv 9 i morse, skapligt hungrig nu måste jag säga.. Annars blir det film och mys i kväll, vad det ser ut som just nu i alla fall. Daniel ska och fiska han så jag och min lilla älsklings-Skrutt är själva hemma. Måste bara säga att han är den busigaste katt jag någonsin sett! Det är verkligen döden att försöka få han att sova när vi lägger oss. Men varför sova när man kan vara vaken hela natten bara för att lilla Skrutt vill de? Tsss ;) GODING!







9 par örhängen H&M



Trekvartsärmad klänning Bikbook (hur fan stavas affären?!)



Overzise H&M



Oj, konstig bild.. Rosa TUNN tröja (ska bäras med ett linne under) Vila


KISSSSSSSSSSSSES


.

2010-07-15 ☆ 18:48:43
Ljusa slingor to day. JA, NEJ, KANSKE?!

Om detta görs är det bara tillfälligt för att mitt hår inte ska vara så hemskt fult och färglöst fram tills om ca en månad när jag ska fixa det på riktigt. Fan vilken beslutsångest jag fick nu!
Springer och checkar slingmedlen på affären och bestämmer mig där.

Chaooo!


.

2010-07-15 ☆ 18:30:41
Med min vanliga tur var det givetvis inte soligt idag när jag slutade i någolunda tid så jag kunde sola och bada, min vanliga tur vill säga. Men ska inte hänga läpp för det, helgen ska bli jätte fin sägs det i alla fall. Så håller tummarna och ber till gud att detta påstående detta stämmer!
Håller i alla fall på med tvätten nu.. Men städningen går det dock lite sämre med, det går skit dåligt för att vara ärlig. Känner verkligen inte alls för att städa nu, blääk! Men det kommer senare, blir alltid på städhumör på kvällen.

Idag har jag inte gjort någonting efter att jag kom hem från jobbet. Lagade mat men annars har jag bara slappat. Är såå otroligt trött denna veckan, det är helt sjukt.
Har försökt sedan Daniel kom hem att han skulle hänga med och köpa skor, men min skoälskande pojkvän vägrar så klart. Självklart blev jag såååå förvånad över att han inte vill med. NOOOOT! Så får dra in i morgon på förmiddagen, börjar ju inte jobba för ens 14:00 så har ju faktiskt lite tid över till annat i morgon. Detta gillas skarpt!

Sedare ska jag även ta mig en promenix igen, älskar att gå på kvällen. Det är ju 1000 gånger skönare än att gå runt som en yr höna på dagen. Och dessutom tycker jag att det är en mycket mer behaglig luft på kvällen.
Visst, morgonpromenader är inte heller helt fel. Men min röst läggr jag helt klart på kvällspromenaderna.


Föresten, den som inte provat denna underbart goda cider har verkligen missat något!
Jag köpte den ganska sent, men när jag väl smakat den blev jag helt besatt!
Den smakar jätte gott och dessutom är både färgen och flaskan snygg så det ger ju pluss i kanten ;)
Denna ska införskaffas i helgen, kan knappt bärga mig!
OJ! Tror aldrig någonsin att jag har varit så här övertaggad för helg haha.

Nje nu måste vi rusa ner till tvättstugan igen!


KISSSSES

.

2010-07-14 ☆ 22:21:03

TJENARE!

Svettig som satan, jobbade 10-20:00, kom hem och käkade, gick ut på en power walk och svettade ihjäl mig, nyss kommit in och satt min i soffan. PUST! Ganska jobbig dag måste jag medge. Men nu är det bara i morgon och fredag kvar, sedan laddar jag upp mig för sol, bad, utgång och en reält välbehövligt ledig helg. Fyfan va skönt det ska bli!

I alla fall så blir det inte så mycket mer gjort idag, mysa med mina 2 älsklingar, duscha ( ISKALLT ) och sedan krypa ner i sängen är vad som står på kvällens schema. Detta gillas till max, är så fruktansvärt trött just nu. Kroppen bara hänger på mig, ser ut som en jordsäck. Hur snyggt?

Gårdagen spenderades på jobbet, sedan kom Issa och Elena hit och vi körde på  en girlsnight. Käkade lite mat, kollade film och tjatade om allt möljigt, me like. Sedan begav vi oss ut till nyängen för att köpa matlåda till Daniel. SJÄLVKLART passade vi på att poppa lite musik och blev gaaanska taggade inför helgen. Issa ska dock inte med, som det ser ut just nu, men känner jag henne rätt så får jag snart ett mess som hon skriver att hon kommer. Eller? ;)



( OBS, checka min bränna efter mitt halsband. Kanske inte det snyggaste...)

Well, har inte mycket mer att berätta. I morgon tänkte jag ta mig ett dopp och vara ute i solen en lten stund när jag slutat. Ska även storstäda och tvätta på kvällen, så morgondagen är redan planerad för mig. Gillar att planera, är en riktig planeringsmänniska faktiskt. Jag kommer bli en sån där vuxen som kommer skriva allt i min kalender, det vet jag...

Nej nu måste jag hoppa in i duschen!

KISSSSSES


.

2010-07-12 ☆ 20:18:10
Föresten skrev fel sist, för att kika på Beas blogg klickar ni in på btrygg.blogg.se CHECK IT OUT!

.

2010-07-12 ☆ 20:16:04
Mätt som satan!
käkat kött och klyftpotatis, blev inte kycklingsallad men vem deppar för det??
Det är såå fruktansvärt varmt ute, svettatack så fort man rör sig ju. Måste sitta inne och gömma mig från värmen, jätte roligt verkligen. Men ska ta en promenad senare i kväll när det bli liiiite svalare, måste verkligen ut och gå nu känner jag. Eller ja, ut och rulla kan jag väl säga. För så mätt som jag är nu kan jag rulla fram.

Annars så har jag inte gjort så mycket, jag och D vat till Ö&B förut för att kolla efter en sådan katt klätter/klös möbel som jag tidigare skrivit om men hitta ingen så vi köpte bara lite doftsaker och sånt, ni vet sådant man sprutar så det luktar gott. Var även in på skokanonen för att kolla efter skor, men gissa vad.. Jag gick där i från tommhänt :O
Inte för att det inte fans några snygga skor, men för att det var för många snygga.. Detta är ett stort problem när det gäller mig. Har jag för mycet att välja på skiter det sig bara. Så ska dit någon dag nu när jag kan gå runt lääääänge utan att D sitter ute i bilen och stressar ihjäl sig. På lördag förmiddag får det nog bli en tripp dit, ME LIKE!

Måste plocka iordning lite här hemma hos oss nu, det ser ta mig fan fördjvligt ut! Har ingen energi till något när det är så varmt. Ska inte klaga på värmen men innomhus kan det ju i alla fall vara normaltemperatur tycker jag?
Usch måste verkligen fixa detta nu, hur töligt det än är. Sedan ska jag ta en lång, kall och skön dusch.
NICE!
Får sätta lite fart nu känner jag.





KISSS AND LOOOOVEH





.

2010-07-12 ☆ 16:04:40
Hejsan.
Just kommit hem från en ganska slapp men endå jobbig arbetsdag.
När jag kom hem såg jag att Skrutten har protesterat för jag lämnade han i morse, min väggdekoration som satt i vardagsrummet ville han tydligen inte ha kvar på väggen så han beslutade sig för att ta ner den? Well, får väl acceptera hans val då..

Funderar på vad jag ska göra för mat idag, det lutar åt kycklingssallad hållet men har inte riktigt bestämmt mig än. Får se vad D känner för för när han kommer hem med. Orkar inte göra mat än, är ganska sliten faktiskt.
Annars ska jag inte göra något speciellt idag, eller inte vad jag har planerat i alla fall. Är fooortfarande shoppingsugen, detta suget ger sig adrig!

Bara måndag nu och jag längtar redan ihjäl mig till helgen. Som det ser ut nu står skruvstad på schemat, sedan mys med älsklingen så klart. Han åker ju bort nästa vecka :( Bara solen är framme, humöret på topp, folket är samlat och stämningen bra så blir det greeeeat. I KNOW IT!
Känner även för en stadig krogrunda snart igen, kanse får bli nästa helg? Låter gaaansk PERFEKT det faktiskt! Detta tror jag nog jag måste spika! Issa, är du på??

Nej nu har jaf faktiskt inget vettigt att skriva om så avslutar här, skriver väl säker mer i kväll igen.



KSISS KISS SMACK SMACK

.

2010-07-11 ☆ 18:43:26

Sitter hemma och kollar på när Daniel spelar, tok-nördar som vanligt..
Håller även på med den förbannade tvätten som aldrig blir klar. Men nu är det bara en maskin kvar som ska in i torktumlaren, sedan är vi faktiskt klara. KORS I TAKET!

Än så länge har det inte hänt något speciellt idag, har bara slappat och varit hemma. Grillade förut en sväng, ( tur att vi har tak på balkongen säger jag bara ) Regnet verkligen öser ner idag, det värsta jag sett på många år!
Sitter och funderar på vilken film vi ska se i kväll, någon som har något förslag?
Ska snart blanda ihop dipp för att sedan inta possitionen i soffan under mitt täcke, som förövrigt är nytvättat. Ska köra på soffmys whole night long! Detta gillas mycket mycket mycket.

Ska upp och jobba i morgon igen, klockan 7 kommer min klocka ringa och jag ska pallra mig upp för att sedan gå ner till ICA för att averka ett arbetspass. Denna vecka känns helt okej, är ju ledig nästa lördg och söndag så har något att se fram emot under hela veckan. Alltid mycket lättare att utföra uppgifter med ett leeende på läpparna om man vet att det lönar sig i slutändan, right?

Satt just och tänkte på att skolan börjar snart, det är fan inte många veckor kvar nu. Gud va fort den här sommaren har gått. Har inte hunnit med någonting känns det som. Känns så overkligt att jag bara har 1 år kvar i skolan, 1 år. Det är helt sjukt. Av alla 1000 år man har plågat sig igenom är det bara ett enda år kvar. Känns så skön, så otroligt underbart. Säger bara, STUDENTEN 2011 JAG ÄR LADDAD TILL MAX!



Han är väl inge datanörd väl? Så satt han ett tag kan jag lova, det va tydligen en jätte spänande film som Daniel såg på..


 

Tror faktiskt jag ska dra på en skräckfilm, även fast Daniel haaaaatar det. Men vadå, är det soffmys så är det!
Får nog ringa hit Elena om jag ska se på skräckis, hon är den enda som brukar kolla det med mig utan att klaga.
Men sist vi kollade somnade jag faktisk, så rädd var jag. Iskall! ;)

KISSSSSS KISSSS SMACK SMACK





.

2010-07-11 ☆ 11:36:51

Hejsan

Sitter hemma i soffan nu och väntar på att Daniel ska gå upp, han är vaken men är stönig och ligger kvar.
Jag och skrutten gick upp halv 10, gasnka duktiga endå!
Hade så dålig samvete igår när han fick va själv hela dagen, min ängel.. Kan lova att han va gaaaanska lycklig när vi kom hem.

Idag har jag inga planer som hellst för dagen. Jag ska tvätta och städa lite, det är allt jag har planerat. 
Men jag är sugen på att bada med. Men än så länge blåser det lite för mycket tycker jag. Men men det spörs väll sen hur vädret har tänkt att utveckla sig.
Hade tänkt att jag skulle försöka få med mig Daniel in till IKEA så vi kunde köpa en ny köksmöbel idag, men tror inte han är så sugen på det faktiskt. Fan!
Skulle även behöva åka och köpa en klätter/klös möbel till Skrutten ( vet inte vad det heter?! )



PUSS ♥



Ja, så ser jag ut för tillfället. Osminkad och oborstat hår.
Ser ni föresten hur mycket ljusare mitt hår har blivit?  Jag la i mörkt för bara 2 veckor sedan och det har redan blivit så ljust. Detta är anledningen till varför jag inte ska lägga i mer mörk hårfärg under sommaren. Resultatet håller inte länge alls ( i alla fall inte i mitt hår )

Nej, nu känner jag för att hitta på något... Vill in till bergvik och till IKEA. Varför kan inte Daniel gilla att shoppa? Guuud va perfekt det skulle vara om han gjorde det. Men alla är olika, bara att inse.
En promenad kanske? Oj, vad många bollar i luften jag fick nu helt plötsligt.
Jag ska i alla fall inte göra någonting förens jag har gått ut med soporna, tvättat och fixat käk.

Ska köra på myskväll i kväll. Film, chips och soffmys. Kan inte bli bättre!
Just ja, såg ju som sagt Alice i underlandet igår. Den va riktigt bra faktiskt, visst jag var inte med i hela filmen men av det jag såg va den helt klart se värd. Ja, för de som har lite fantasi och pallar att se på "overkliga" saker vill säga.
Har ju velat se den länge så tänkte passa på att kolla på den när jag va hemma hos mamma.

Nej nu ska jag tvinga up Daniel så han inte växer fast i sängen ;)

SMACK SMACK KISS KISS


.

2010-07-10 ☆ 16:09:32

Well well well... Nu sitter jag här igen, med blogg.se. Jag kommer alltid tillbaks hur många gånger jag än avslutar mitt konto här och byter till en "bättre" bloggsida. Visst, jag gillade verkligen bloggplatsen men jag slutar ta mig fan alltid här endå. Ja ja, nu ska jag hålla mig här ett tag i alla fall.

Sitter hemma i Borgvik nu, väntar på käk. Men vem vet när packet kommer hem så grillen kan tändas och köttet grillas? Tror nog att det kommer dröja ett tag, tråkigt nog..
Daniel och co är nere i Borgvik på motordagen. Tror nog han kommer vara skaaaapligt rund om fötterna när han kommer tillbaks. Jag ska hem igen efter vi har käkat, har dåligt samvete som fan över att jag lämnade Skrutten helt själv hemma. Fyfan va taskig jag är! Jag och min elskling ska ha myskväll för oss själva i kväll när Daniel är ute och bedövar hjärnan med alkohol. Tummen upp för att han kommer vara bakis som saaatan i morgon medans inte jag är det. Jag får bli bakis först nästa helg när jag är ledig. Är redan tokladdad inför min ledighet, helgen ska planeras så den blir perry!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva ,är såå jävla trött. Håller så klart på att bli sjuk med, kan inte bli bättre. Har 3 dagars jobb framför mig med som väntar innan jag har en dag ledig. Är verkligen pengarna värt allt jobb?? Har verkligen börjat fundera på detta jag..

Nej nu måste jag ta och ringa Weche. Hon pratde på att hon skulle till Borgvik ikväll så kanske bara om jag säger till att jag inte planerar att bli speciellt långvarig. Just ja, tack till Bexi som fixa min blogg ;) Behöver ni hjälp med bloggdesign kan ni prata med Bea, kolla även hennes blogg beatrygg.blogg.se hon är jätte duktig faktiskt!

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på Alice i underlandet, har inte hängt med specillt mycket under filmens gång så dax att göra det nu. Bättre sent än aldrig, right?

KISSS KISSS SMACK SMACK!




Välkommen till min nya blogg!

2010-07-10 ☆ 15:23:16


RSS 2.0