söndag

2011-07-31 ☆ 21:36:46
Har just varit i Hasselviken med C & R och tagit ett kvällsdopp, vilket var såååå skönt! Är verkligen underbart att hoppa i vattnet efter en varm och "klibbig" dag som den här. Men måste verkligen säga at tdet var underbart att spendera några timmar ute i solen idag. Som ni kanske vet har jag min enda lediga dag på söndagar, och den har jag verkligen tagit till vara på idag! Åkte till Borgvik runt 12 i morse och stannade där tills runt 16:00. Massa sol och prat fick stå för dagens underhållning. Planerade även en resa till ullared med, åker första veckan i september. Ska bli mysigt att bara åka iväg med mamma och Bex. Ska verkligen shoppa mig blå!

Nu har vi i alla fall landat hemma i soffan framför filmen som går på TV4, vet dock inte vad den heter men den verkar vara bra! Ska kolla klart på den och sedan är det sängen som gäller. Ska bli otroligt skönt att sova idag hihih, är trött som tusan! I morgon står jobbet på schemat igen, soooooom vanligt.. Men jobbar kortdag i morgon i alla fall, vilket ska bli super skönt. Ha en toppen kväll, nu ska jag fortsätta se på filmen :)

Massa kärlek. /Patrizia Johnna Trygg


lördag

2011-07-30 ☆ 09:43:18
värsta natten i hela mitt liv!!! Trodde verkligen att mitt huvud skulle gå i sönder, hade sådan sjuk huvudvärk! Kan även berätta att det inte släppt än, trots att jag käkade medicin senast 04:00 i natt.. Fattar inte hur jag ska orka med att jobba idag. Börjar om 40 min, kul va? PUST.. Idag var jag inte lika possitiv som i går kväll, tråkigt nog! Ha en underbar dag i solen så går jag i väg och jobbar i stället. BYYYYYYE!

fredag

2011-07-29 ☆ 22:57:25

Lycklig tjej? JO TACK! Fick ett glädjande brev på posten idag. IIIIIIIHIIHIHIIH, är så glad att jag skulle vilja skriva ner allt allt allt här på bloggen nu på stört, men dock kan jag inte göra det än... Så fort jag kommer hem från kreta ska bomben släppas som man brukar säga hahaha! Förväntansfulla? ;) Det är jag i alla fall trots att det är jag som går och suger på karamellen.

Nej, nu är det nog innan fingrarna skenar i väg och jag bara måste skriva av mig. Ha en toppen helg! Själv står jobbet på schemat ÅTERIGEN i morgon.. MASSA KÄRLEK!


onsdag

2011-07-27 ☆ 20:49:02
OOOOOBS.... Bloggtorka eller för upptagen? Ja, det får ni nog själva bestämma vad ni själva tror och tycker!
Kommer i alla fall just hem från lassehall, underbart med några timmar i solen. Inte allt för offa jag hinner med detta faktiskt, stor tumme upp!

I morgon spenderar jag dagen återigen på jobbet, 10-22:15... Håller tummarna för att det är dåligt väder så jag slipper vara ledsen över att se alla lättklädda människor som är inne på affären och köper glass för att sedan dra till stranden. Detta är absolut inte kul alls ska jag säga er! Rent ut sagt, FÖRDJÄVLIGT! Well, cash is king!

Vad sägs om att förklara resten av de dagarna jag inte bloggat med ett bildregn? Det låter som en bra ide va?!

Nya favorit smyckena, älskar rean på glitter!
(50 kr delen, fatta hur billigt det är med tanke på att bara armbandet kostade 279 kr innan)




Gjort räksmörgåsar här hemma. Kan lova er att dom blev AS GODA!


Varit på sjukhuset och trotsat min största fobi i hela världen. För er som känner mig väl kan jag stolt berätta att detta endast tog 10 min från det att jag gick innanför sjukhus dörren. Fattar ni hur jävla duktig jag var då?!?!


Och som sagt, spenderat några timmar i solen med Bex!



KISSSS AND LOVE! /PATRIZIA JOHNNA TRYGG


söndag

2011-07-24 ☆ 20:56:33
Just käkat kvällsmat, underbart gott måste jag säga! Kantareller är nog det godaste som finns!


Har varit hemma hos familjen idag och käkat mat osv, alltid lika mysigt. Love you!
Resten av kvällen kommer spenderas framför en bra film med min kärlek. Låter inte helt fel va? Laddar upp mig för ett 12 timmars pass på jobbet i morgon, känns som det kommer bli jobbigt.. Men men, pengarna rullar in!

Förövrigt så står sjukhuset på schemat under veckan, blodprovstagning!!!! Någon mer än jag som är rent ut sagt LIVRÄDD?! Ärligt, jag skakar nu bara för jag sitter och tänker på sprutorna.. Men, jag måste verkigen göra detta nu.. Är liksom ingenting som går att dra ut på.. Ska i alla fall belöna mig själv med en shoppingrunda med världen bästa Bex direkt efter åt. Känns lite bättre då i alla fall. Hon ska även med mig till sjukhuset eftersom Daniel jobbar. Skulle ALDRIG våga gå dit själv!

Well, nu väntar faktiskt duschen. Ha det great!
Massa kärlek, kiss and love /P





Lördag

2011-07-23 ☆ 13:35:18

Diskat, duschat, letat fram kläder och pysslat lite (UTÖVER JOBBET SOM VARADE MELLAN 9-12). DUKTIG TJEJ VA?! Hunnit med otroligt mycket idag faktiskt, känns as bra! Nu väntar jag bara på att Daniel ska komma hem så vi kan sticka över och handla för att sedan åka upp till V-SKOG där maskerad och födelsedagsfirande står på schemat. Kommer bli en kanon kväll! Vad ska ni sjävla göra idag, någonting kul?

I morgon är jag ledig ledig ledig ledig ledig så då ska jag passa på att sova, underbart. Är otroligt trött och sliten så en ledig dag är mer än gärna välkommen. Jobbar som vanligt till veckan igen, dvs massa 12timmars pass. Börjar med ett redan på måndag (10-22:15) skönt va?

Nu ska jag göra mig i orning, ha det bäst!
KISS AND LOVE


fredag

2011-07-22 ☆ 20:04:34
Ligger hemma i soffan, orkar knappt röra mig. Jag är verkligen sååå slut, helt sinnessjukt! Men men, lika bra att jag rycker upp mig på en gång eftersom jag verkligen måste damsuga och lägga på mattorna i gen. Det ser verkligen rent ut sagt förjävligt ut... Förövrigt händer inte speciellt mycket mer idag faktiskt, förutom att mysa ner mig i min älskade one piece framför någon bra film. Låter som en underbar kväll va?! Jobb står återigen på schemat i morgon, men lyxigt nog bara mellan 9-12:00. UNDERAAAART med en kort dag om ni frågar mig!

Nej, dax att ta tag i detta nu!
Ha en super kväll.
KISS AND LOVE


onsdag

2011-07-20 ☆ 20:30:28
Avslutar en asjobbig arbetsdag med filmmys, låter inte helt fel va?
Sleep tight later, kisss and love! /P

NY-DUSCHAD TJEJ
 

Tisdag

2011-07-19 ☆ 18:17:24
Till att börja med vill jag bara säga att vissa saker och synpunkter kan man faktiskt hålla innom sig. Är så OTROLIGT trött på att höra massa skit om vad vissa personer tycker och tänker. Försök i stället att dämpa svartsjukan och vara glad för andras skull, right baby?  ;)

Har i alla fall varit en jobbig dag på jobbet, är verkligen inte på topp längre känner jag. Mitt schema är verkligen inte att leka med. Men men, 5 veckor kvar tills jag ligger på stranden på Kreta och glassar i solen. GILLAS VA?!
Ska bli riktigt underbart! Till veckan ska jag och Bex in till stan och shoppa, längtar redan. Längesedan jag shoppade nu faktiskt... Mamma, ska du med in till veckan? Shopping & lunch på Bergvik, låter lockande va?

Nu ska vi i alla fall alldeles strax käka mat. Hungrig som en toook!
Ha en toppen kväll i alla fall, skriver kanske mer senare.
MASSA KÄRLEK! /PATRIZIA JOHNNA TRYGG



Måndag

2011-07-18 ☆ 19:36:27
NEWS från förra veckan. I LOVE IT!






Är hemma och väntar på att maten ska bli klar. Gratäng & grillat står på dagens meny, inte helt fel va? Jobbat tills 18:00 så har inte hunnit käka middag än.. Ska bli såååå gott med mat kan jag lova! Förövrigt så har jag bara en kortis promenad inplanerad innan jag ska inta sängläge framför en skräckis. Mysigt va? Vad ska ni själva göra?


Just ja, gjorde världens godaste färskpotatissallad igår! (MAMMAS UNDERBARA RECEPT)

1.  2.
3.  4.

BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYE!


Fredag

2011-07-15 ☆ 23:09:09
Ganska nyss kommit hem efter ett 12 timmars pass på jobbet. Är HELT SLUT i hela kroppen! Brukar inte vara så här trött trots att jag jobbat en hel dag.. Men men, någon gång säger kroppen ifrån att den är trött på riktigt, och den dagen tycks vara idag. Jag jobbar trottsallt måndag-lördag (offtast) VARJE vecka. Duktigt va?

Nu ska jag ta en snabb-dusch och sedan ska jag mysa ner mig i min underbara säng framför en bra film. Känns helt sjukt att varken älsklingen eller Bex är här hemma nu. Otroligt tommt utan båda! MISSSSSSS YOU!

Ha en toppen kväll!
KISS AND LOVE

DÅLIG CAMBILD MEN DET SYNS FAKTISKT HUR SLITEN JAG ÄR!


torsdag

2011-07-14 ☆ 19:23:46

Daniel har just åkt iväg för att jobbá natt så nu ska jag och Bex mysa ner oss framför en skräckis. Helt okej torsdagskväll va? Förövrigt så har dagen spenderats på jobbet och på ********************. En helt okej dag om andra ord, vilket gillas skarpt! I morgon står jobbet på schemat igen mellan 10-22:15, inte allt för skönt kanske.. Men men, pengarna rullar in som dom ska! Ni kanske fattar att jag inte kommer blogga någonting i morgon pga tisdbrist? Om inte så vet ni nu :)

Ni får i alla fall ha en toppen kväll.
'MASSA KÄRLEK! /PATRIZIA

orkar faktiskt inte krångla med kameran nu så får bli en gammal bild!


Torsdag

2011-07-14 ☆ 09:34:00
OOOOOBS... Nu måste jag ta mig fan skärpa mig! Söndags senast? Tur att jag har jobbet att skylla på. Jobbar faktisikt jätte mycket och den lilla tiden som blir över spenderar jag med nära & kära, vilket känns viktigare!

Ska i alla fall strax ner till jobbet, har en "lyxdag" idag. 10-14, sommarens kortaste pass! UNDERBART! Får se om vädret blir bättre sen så några timmmar kan spenderas ute i solen med lillasyster. Skulle vara gaaanska skönt.

I kväll står grillat & färskpotatissallad på schemat, låter inte helt fel va?
Hinner inte skriva mer nu så blir lite bilder i stället.
KISSS AND LOVE












söndag

2011-07-10 ☆ 13:56:09
Älskar verkligen att grejja här hemma! Inredning & dekorationer gör sååååå mycket!
Här är våra skåpsluckor i köket. Har förmodligen visat bild på trollsländan förut men annars så är den köpt på panduro. De svarta knopparna är köpta på ikea och sattes dit förra veckan. Den lilla pälan som sitter på knoppen kommer från ett pysselpaket och sattes dit idag. Visst blev det snyggt?





Blommor & silver, I LOVE IT!



Doftdekoration som kommer från IKEA. Visst blev det snyggt att lägga i vinglas?



MASSA KÄRLEK! /P


Söndag

2011-07-10 ☆ 12:03:00
Sov till halv 11 idag, skönt! Är dock fortfarande trött som satan... Men men, blir säkert piggare om en stund. Har i alla fall just käkat jordgubbar & grädde med älsklingen, världens godaste frukost om jag får säga det själv. Jag älskar verkligen jordgubbar, även hallon.
                    

Idag kommer Bex igen så jag funderar på om vi ska dra och bada senare om vädret håller i sig, skulle vara bra skönt faktiskt. Men som vanligt kommer det säkert börja regna, blåsa eller något annat tråkigt. HÅLLER TUMMARBNA STEN HÅRT! Förövrigt så hoppas jag på att både B & D är sugna på en film kväll idag, för det är verkligen jag! Hahah, snyggt att det rimmade!;)

Kommande vecka kommer bestå av massa massa massa jobb. Har sagt det förut och jag sägert det igen. Kul eller inte, avgör ni! Jobbar i alla fall 10-22:15 i morgon, alltså 12 timmar.. Kommer vara gaaanska sliten i morgon kväll när jag kommer hem känner jag på mig. Tur att jag i alla fall har en ledig dag på tisdag.


Så, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så bäst att jag slutar nu innan jag bara börjar yra runt om massa saker. Ha en toppen dag i alla fall. Skriver mer i kväll!

MASSA KÄRLEK! /PATRIZIA



Lördag

2011-07-09 ☆ 18:57:26

Timmarna mellan 10:30-15:00 spenderades på jobbet, otroligt stressig dag måste jag säga! Har verkligen inte vant mig med att vara i spelboa än, känns som jag aldrig kommer göra det. Vet inte ens om jag passar där inne över huvudtaget... Efter jobbetåkte vi i alla fall hem till Daniels mamma & pappa och käkade lite innan vi sedan åkte hem igen. Så nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska hoppa in i duchen, göra i ordning håret, raka benen & fixa ögonbrynen. DET ÄR JU TROTS ALLT HELG, RIGHT?! Vad ska ni själva göra i kväll?

I morgon är jag ledig så då ska jag ta en välbehövd sovmorgon, är verkligen sjukt liten efter denna vecka. De spenaste dagarna har bestått av ca 1% sömn.. Ha i alla fall en toppen kväll. Skriver kanske mer sen!

KISS AND LOVE


Fredag

2011-07-08 ☆ 21:28:00

07:30-18:00 (alltså hela dagen) har spenderats på jobbet, vilket verkligen känns i ryggen nu!
Tack gode Gud för min mjuka gooa säng!

För tillfället sitter jag nermyst i soffan och käkar chips & dipp. Älsklingen lagade mysmiddag förut när jag slutade jobbet, vilket va as gott! Så ja, filmmys står på kvällens schema. UNDERBART VA?!


Just ja, måste även passa på att berätta att jag har som vanligt spenderat hela veckan med lilla Bex. har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som under de senaste två veckorna. Vi har verkligen så sjukt kul ihop jag och Bex. Känns faktiskt tommt här hemma nu när hon inte är här.. Well, hon kommer ju i övermorgon igen ;)


Ha en toppen kväll i alla fall.
KISS AND LOVE

PS:BARA SÅ ALLA VET KOMMER MIN BLOGG HELT BYTA RIKTNING OM NÅGON MÅNAD (INTE BESTÄMMT NÄR ÄN).



torsdag

2011-07-07 ☆ 09:29:56
Min lediga dag och jag är klar-vaken redan?! Alltså, ärligt! Kunde jag inte åtminstone sovit tills 10-11 där någon gång? Nej då, så klart inte.. Har i alla fall just messat mamma så hon ska komma och joina mig & Bex en stund. Funderar skarpt på kladdkaka & grädde som morgon/förmiddags mys. Låter inte helt fel va? Kör nog på det!

Annars så ska dagen spenderas genom att göra så lite som möjligt. Ska bara slappa mig igenom hela dagen och det ska bli sååå otroligt skönt. Funderar verkligen på att ta ur mitt löshår snart. Visst, jag gillar långt hår men någon dag emellanåt är det faktitskt bra skönt att bara ha sitt vanliga korta & fula hår. TRO MIG, I KNOW! Solen ser ju även ut att kika fram lite idag, hörde jag lassehall? Går ju faktiskt att lägga sig på en filt ute i solen och göra så lite som möjligt med. Det låter faktiskt helt perfekt enligt mig ;) Vad ska ni själva göra?

KISS AND LOVE


onsdag

2011-07-06 ☆ 11:12:17
Just käkat lunch med Bexi, pasta & köttfärssås fick det bli idag. SJUKT LÄNGESEDAN!
Recept:
200 g köttfärs
1/2 gul lök
3 msk tomat pure
3-5 msk ketchup
kryddor efter egen smak
ca 1-2 dl grädde
&
pasta



Dagen kommer förövrigt spenderas på jobbet, jobbar mellan 14-22:15. Kul eller inte, avgör ni!
Så speciellt mycket mer kommer faktiskt inte jag hinna med att göra idag inte.. Känns såå skönt att jag är ledig i morgon, mumms. Ska upp till mamma en sväng i morgon när Bex slutar jobbet. Får se vad resten av min lediga dag har att erbjuda. Vad ska ni själva göra?

Nu ska jag göra mig i ordning lite och sedan ska jag försöka hinna städa lite. Ha en toppen dag!
KISS and LOVE

Tisdag

2011-07-05 ☆ 16:30:10

Det här har varit den värsta arbetsdagen i hela mitt liv! Bra att jag inte gör en enda sak rätt liksom.. Dukitg tjej!

Ska strax käka middag med älsklingen & Bexi. Jag och B har ansträngt oss idag och gjort i ordning baconlindad fläskfile & ungsstekta rotfrukter. Gott va?! Hungrig som tusan! Sedan står enbart soffhäng på schemat. Vi ska kolla på en skräckis som vi just nu i skrivane stund håller på att ladda ner. Ganska säker jag är som lärt mig att ladda ner filmer i stället för att köpa/hyra dom. Tråkigt nog blir datorn lidande, den är ganska så seg nu måste jag säga.

Nu måste vi fixa det sista innan det är dax att hugga in, have a great night!
KISS AND LOVE


Måndag

2011-07-04 ☆ 22:56:42
4 dagar sedan sen jag bloggade sist, skärpning som gäller nu! Men, helt ärligt... Det är sommar, jag jobbar, jag umgås med mina underbara vänner, min underbara pojkvän OSV. När finns några minuter över för bloggen? Inte alls offta om jag ska vara ärlig. Men men, ibland ska jag allt kunna kika in och skriva av mig lite. JAG LOVAR!

De senaste dagarna/veckorna har spenderats på jobbet. Jobbar ganska intensivt nu ända fram tills 23 Augusti när jag och Daniel sätter oss på planet till KRETA. Underbart va? Känns as skönt att ha något att längta till. Inte för att jag går och tänker på det varje dag men imellanåt kommer allt en tanke att, fan va skönt att jag snart ligger på standen utomlands! (För er som undrar är jag ledig från jobbet nästan varje söndag & de flesta torsdagarna.)

Ska hoppa in i duschen nu och sedan är det sängen som gäller. Bexi har redan somnat, den sömntutan! Daniel och mina små mys-katter är även de redo för sängen. Är super trött idag, så det ska bli såååå skönt att sova.Skriver mer i morgon, och kommer även då förhoppningsvis med lite nya bilder från de senaste dagarna.

Sleep tight! KISS AND LOVE




RSS 2.0