Torsdag

2011-06-30 ☆ 22:50:35
GISSA OM DET HAR VARIT SKÖNT ATT VARA LEDIG IDAG?! HAR NJUTIT AV VAR ENDA SEKUND SKA JAG SÄGA ER!

Dagen har spenderats i den underbara solen med Bexi (som vanlig). Vi har stekt HELA dagen! Till en början var det meningen att vi skulle till stan med Casper som fyllde år igår, men självklart missade vi bussen vi skulle ta. Blev mos av allting så vi gick och käkade kinamat och sedan la vi oss i solen. Blev kanske ganska bra ändå till slut? Grattis igen i alla fall Casper, hoppas du haft en bra födelsedag. (OBS, han fyllde som dagt igår)

Har i alla fall varit bästa dagen på såååå länge, älskar verkligen sommaren. Dock är jag nu röd som en kräfta så ligger just nu och inväntar febern. Inte allt för skönt kanske! Men men, solen kommer alltid vara min bästa vän.
Nu ska jag faktiskt sova, trött som tusan. Work i morgon mellan 14-20:15, se you at ICA KLINGAN!

KISS AND LOVE



Tisdag

2011-06-28 ☆ 19:19:19

Underbart väder va? Jag är förtrollad! Älskar värmen & solen!

De senaste dagarna har spenderats med lilla Bexi som förövrigt är inneboende hos hos nu ett par veckor framöver. Lilltjejen har ju faktiskt blivit stor och börjat jobba nu mohahah.. Så nu mera jobbar vi på samma ställe, kul va? Jag tycker i alla fall att det är skit kul att ha henne här hemma hos oss! Våra dagar består till mesta dela av melon-käkande, promenader och massa massa massa skratt. Låter inte helt fel eller hur?

Förvörigt så åkte Daniel till Norge i natt och Sandra på festival idag.. Kul att båda åkte bort samtidigt.. Men men, Daniel kommer hem på lördag och Sandra på söndag så jag överlever förmodligen.

Har även börjat på mitt sommarschema på jobbet nu. Vilket innebär att den mesta av min tid spenderas på Ica. Alla söndagar under hela sommaren är lediga men resterande dagar jobbar jag. Kul eller inte, avgör ni! Känns as tråkigt när det är varmt & soligt men känns as kul & skönt när löen ruullar in på kontot. Håller ni inte med mig? Är i alla fall glad att jag har ett jobb, till skillnad från många andra ;)

Ha en toppen kväll i alla fall.
KISS AND LOVE








Söndag

2011-06-26 ☆ 12:07:54
Gårdagen spenderades med världens bästa människor! Körde på en utekväll i Arvika på bryggan, as bra! Älskar verkligen att sitta där på kvällen, så otroligt fint! STOOOOORT + till det lilla dansgolvet som musiken var skit bra på. Tror nog att all dans var höjdpunkten på hela kvällen, jiiiiiiiha! Fruktansvät bra ställe måste jag säga.

Nu kommer mamma och Morgan snart och hämtar oss så vi kan åka upp till Borgvik och hämta katterna & bilen. Skrutten och Smulan har faktiskt sovit i Borgvik i natt. Förövrigt ska kvällen spenderas med Daniel & Bea, filmkväll står på schemat! Får bli en ganska tidig kväll efter som alla tre ska jobba i morgon. Bea börjar 06:00, Daniel börjar 07:00 och jag får det liiite lyxigare och börjar 13:00.

Well, så mycket mer har jag inte att berätta om midsommarhelgen. Den har i alla fall varit kanon.















KISS AND LOVE

Lördag

2011-06-25 ☆ 11:15:23
Önskar er alla en bra fortsatt midsommar helg!

Gårdagen spenderades med min UUUUU-NDERBARA familj i Brogvik & sedan med fina vänner hos Sandra och Lollo. Bra kväll som dock avslutades tidigt... Men, påt idag igen är det som gäller! I kväll står Ohlssons brygga & massa goda drinkar på schemat. Vad ska ni sjävla göra? Ha en toppen dag/kväll i alla fall. KISS AND LOVE





























onsdag

2011-06-22 ☆ 11:27:49
Är ni som jag och tycker att det gör AS ONT att noppa ögonbrynen? Då borde ni verkligen införskaffa en sån här! Köpte den för några veckor sedan & jag älskar den! Den är liten, smidig, hållbar, kommer åt överallt
(OBS, den kan anändas på andra ställen än till ögonbrynen. TEX, bikinilinjen!)


FINNS ATT KÖPA PÅ LINDEX!





onsdag

2011-06-22 ☆ 10:46:56
Om två timmar ska jag ner till jobbet och göra veckans sista pass, hur underbart är inte det?! Sedan tar jag långhelg och firar midsommarhelgen med världens bästa människor. Kommer bli kanon, det är jag säker på!

I kväll kommer Issa hit, saknat henne som fan faktiskt. Eftersom vi båda två jobbar hinner vi aldrig ses längre. När jag är ledig jobbar Issa, och när hon är ledig jobbar jag. Well, tur att det gick att tima in så båda är lediga i kväll då i alla fall.

Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen!
Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE


Tisdag

2011-06-21 ☆ 17:49:45


Idag tänkte jag faktiskt ge er några förslag på olika ansiktsmasker som ni kan göra helt själva. Personigen tror jag att det är mycket bättre med hemmagjorda ansiktsmakser än de man köper!

Avocadomask - Lugnar soltrött hud och passar extra bra till torr hud
1 skalad och urkärnad avocado
2 teskedar extra virgin olivolja
2 skivor gurka
Mosa avocadon och blanda i olivoljan. Fördela jämnt över ansiktet och avsluta med att placera gurkskivorna över ögonen. Gurka har en lugnande effekt och moverkar svullna ögonlock. Låt verka i 15 minuter. Ligg gärna ner och slappna av under tiden för en extra bra effekt!

Bananmask - Passar torr hud
1 banan
5 msk havregryn
1 msk honung
Mosa bananen och blanda i havregrynen. Lägg på fuktad hud och låt verka i tio minuter. Skölj av med ljummet vatten. Banan har återfuktande egenskaper och havregrynen skrubbar bort döda hudceller som gör att huden blir ännu lenare. Har du fet hud kan du byta ut honungen mot naturell yoghurt.

Citronmask -
Passar fet hud
1 äggvita
1/2 glas färskpressad citronjuice
Vispa ihop äggvitan med citronen och låt verka i tre minuter. Citroner innehåller höga halter för c-vitamin, som både mjukgöra huden och avlägsnar smuts och bakterier. Rekommenderas inte till torr hud eftersom citron har en uttorkande effekt.

 


Måndag

2011-06-20 ☆ 19:46:34
Längtar verkligen tills jag & älsklingen åker till kreta! Vill verkligen ha sommar & sol nu, men än så länge har inte Sverige haft speciellt mycket att erbjuda..  Är så otroligt trött på regn, blåst, moln och allt annat som hindrar solen från att steka och göra vattnet varmt och badvänligt. Men men, det kommer väll strax får vi hoppas på!


På torsdag blir det stan med mamma, måste verkligen köpa en midsommarklänning! Tror att jag ska köra på en långklänning i år, snyggt va? Har verkligen en sorts HATKÄRLEK till långklänningar. Konstigt men sant! Har i alla fall hittat en skit snygg på H&M som jag tänkte ha ihop med en jeaansjacka, snyggt va?

Nej, nu ska jag fixa i ordning lite här hemma innan jag ska gå ut på en promenad och sedan och möta Bex!

Visst blev håret great?
 

Måndag

2011-06-20 ☆ 11:31:31
Gött med fint väder, mindre gött att jag ska jobba om drygt en timme... Men men, jobbar bara tills 16:00 så jag hinner faktiskt njuta av vädret när jag slutar. Låter helt okej va?


Gårdagen spenerades i alla fall i Forshaga hemma på Simones trästol i 5 timmar. Träsmak i rumpan, OHJA! Hon brännde i alla fall in löshår på mig. Blev skit bra faktiskt. Har dock såååå ont i skallen idag eftersom man blir så sjukt öm i hårbotten dagen efter. Men som man brukar säga, vill man vara fin får man lida pin. RIGHT?!


Snart midsommar med, tråkigt nog blir det inte kusten för vår del... Tycker att det är så jävla töntigt att det är 25års gräns överallt bara för att det är midsommar! FET DISS TILL KUSTEN SOM HÖJER ÅLDERSRÄNSEN ÖVER MIDSOMMAR! Men men, dagen kommer i alla fall spenderas i Borgvik med min underbart familj och massa goda drinkar ;) Låter inte helt fel va? vad ska ni sjävla göra?


Nej, nu måste jag fixa i ordning mig lite faktiskt!
Ha en toppen dag
KISS AND LOVE

 
 





Lördag

2011-06-18 ☆ 14:13:49
Jag skulle vilja spola tillbaks tiden ett par veckor.. Jag vill verkligen verkligen uppleva studenten en gång till. Har alltid hört att det är helt sjukt, helt ofattbart och det bästa man någonsin gör. Men jag har alltid tänkt, "Jaha? supa en vecka, as kul verkligen. Eller inte!" Men studenten är verkligen mycket mer än alhohol, vita klänningar och pengar. Studentveckan är det sjukaste, roligaste och det mest coolaste jag någonsin upplevt. Alltså, alla människor, glädjen, känslan av frihet och sammhörigheten som uppstår, det är någonting man aldrig annars kommer uppleva. Vår klass var inte tight för 5 öre, den har aldrig varit det under 3 år! Men sista veckan blev alla typ bästa vänner, helt sjukt men sant!  Tänk er själva att sitta fast på skolans parkering tills efter 23:00 på kvällen, man kan ju liksom inte göra mycket annat än att gilla läget. Måter ju säga att det var ett störtskönt gäng som satt på parkeringen och käkade familiepizza, drack cola, ringde runt till HELA VÄRLDEN (tänk er att vi var 8 st pers som alla ringde runt. Från enbart min mob ringdes 23 nr?!) Alltså ärligt, give me again!!!!!

Sedan balen då?! AAH, helt underbart! Ni som inte tagit studenten än, glöm verklign inte bort att lägga minst lika mycket krut på balen. Det var så sjukt kul! Alla var så fina och stämmningen var minst sagt på topp. Åååh, vill ha studentbal igen. Vsst att biljetten var dyr, men med handen på hjärtat skulle jag gärna betala för den varje år bara för att få gå på balen. Det är verkligen en engångs grej som alla borde uppleva, fyfan va roligt det var!

Under studenvecka:
-Bal, (bad hahaha), middag hos G, fixa flak, pizza på skolans parkering, champange frukost hos Pontus, middag på skolan, (ptss, fick faktiskt stipendium!), cider och annat gott på skolas toalett, betygdutdelning, utspring, åka flak och skrek halsen av oss, studentmiddag med familien, förkrök hos Emilia, G kom till festen och körde oss till stan, studentfest på nöjjes, uteservering, score, kil OOOOOOOOSSSSSSSSSVVVVVVV!!! Helt sinnes, right?!


Lördag

2011-06-18 ☆ 11:24:16
Hejsan!
Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite. Ganska välbehövligt?!
Gårdagen spenderades med Bexi mfl och några cider, perry kväll om andra ord!






Fredag

2011-06-17 ☆ 10:36:19
Sitter inrullad i mitt sköna täcke och myser i soffan, underbar start på fredagen! Dagen ska spenderas med bexi, får se vad vi hittar på för galenskaper mohahahahah. Klackarna i taket VS Myskväll? Ja, det är bara kvällen som har svar på den frågan. Förövrigt så borde jag verkligen gå ner till solariet och sola, börjar bli riktigt blek nu... Känns INTE okej! Värdet ute är ju verkligen bedrövligt, kan knappast kalla det för sommarväder. Nu borde det vara fint, sorligt, varmt i vattnet OVS. Inte regn, blåst och kyla dag ut och dag in. EN FET DISS TILL VÄRDET!

Nej, nu  har jag viktigare saker för mig. Ha en toppen dag, skriver mer senare.
KISS AND LOVE

Tosdag

2011-06-16 ☆ 11:58:11

Vet ni vad? Jag beslutade mig för att hoppa över gymmet idag och i stället dra ut på en långpromenad i det fina vädret, låter inte helt fel va? Ska bara dra på mig kortbyxor & snöra på mig skorna så är jag redo sedan. GO GO! Ska försöka spendera mycket tid ute idag. kanske till och med hänger Daniel och hans kusin ut på sjön senare när de ska fiska? Skulle vara gott att ligga i båten och glassa medan solen steker hihi ;)

I kväll/eftermiddag VS i morgon förmiddag ska vi iväg och köpa tält och campingstolar. Taggar för fullt nu! Inte för att jag är en campingmänniska men i vissa fall går det faktiskt bra. Så länge det finns dusch & toa är jag nöjd, tro det eller ej! Har massa massa massa saker som jag vill införskaffa nu, men det får vänta till veckan när lönen glatt rullar in på kontot.

Nej, dax för en walk!
HÖRS DÅ!
KISS AND LOVE

onsdag

2011-06-15 ☆ 16:22:44

Hunnit med såååå mycket idag vilket känns as bra!

Var i väg till gymmet i morse och körde första passet på typ 2 månader, underbart! Samma visa gäller i morgon igen. Sedan gick jag hem, lagade mat och fixade lite här hemma. Efter detta drog jag på mig arbetskläderna för att sedan jobba i 2 timmar. Så nu har jag just kommit hem och satt mig i soffan. Ska strax hoppa in i duschen.

Ikväll står myskväll med goa brudar på schemat, uuuunderbart! Ska köpa lite frukt sen tänkte jag... Ska i alla fall göra ett gott försök denna gången, men chips & choklad är ju så otroligt gott! Det är verkligen plågsamt att inte käka cholkad! Men men, ananas & vindruvor är bra gott det med! Får se hur många timmar det tar innan jag ångrar det jag just skrev. Det kommer sluta med att jag sitter med en cholkadkaka i högsta hugg i kväll ändå.

Förövrigt då? Bränner in löshår på söndag, längtar som fan! Trivs jätte bra i långt hår. Hade inte min hårbotten sagt ifrån i söndags hade löshåret fortfarande varit på plats. Är förvånad över ett det gick ha i så länge som en vecka, har aldrig klarat det förut.. Kanske är på bättringsvägen? Inbilla sig går ju alltid i alla fall haha! Nej då, men jag blir alltid mycket mycket mycket bättre på sommaren så länge solen är framme. TACK GODE GUD!
 

Måste bara visa en så söt sak som min goa lillasyster la i min postlåda förut, visst är hon gullig?
Bea är verkligen min bästa vän i hela världen, vilket hon alltid varit och alltid kommer vara. Finns ingen och har aldrig funnits någon jag har så kul med som jag har med henne. Beatrice Johanne Trygg, ILY!


Nu väntar duschen.
Ha en toppen kväll!
KISS AND LOVE


tisdag

2011-06-14 ☆ 14:18:43
Bilder från dagen innan studenten när vi satt på skolan tills efter 23:00 för att fixa ett sudent flak!
SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A SMBF3A


PIZZZZA TIME


DEKORATIONER TILL FLAKET VI INTE HADE


TRÖTTA GRAPPPAR


KVÄLLEN BÖRJAR FAKTISKT TA SIG...


LIKA SÅ KLOCKAN...


TRÖTT PÅ LIVET?


ÄNNU MER DEKORATIONER TILL FLAKET SOM INTE FANNS FÖR TILLFÄLLET...




Tisdag

2011-06-14 ☆ 14:08:48
Sorry att jag uppdaterat dåligt men har faktiskt svikit blogg.se och provat på nattstad.se ett tag, vilket var såååå värdelöst. Gillar inte alls den sidan.. Men jag kommer förmodligen ha kvar den bloggen ett tag till och se om jag vänjer mig och tycker om den bättre.. Men ni kan vara lugna, tror aldrig att det kommer inträffa!

Har i alla fall varit i stan med min älskling idag för att bya ringen jag fick på studenten. Men efter som Thomas Sabos ringar inte finns i alla storlekar skulle det dröja ända tills hösten för att få en ny i rätt storlek.. Så jag fick välja en annan ring av samma märke som jag ville ha. Älskade verkligen min förra ring, men den här känns helt okej den med. Visst är den snygg? Silver och mycket glitter, precis som jag vill ha det!

THOMAS SABO, VÄÄÄÄRLENS BÄSTA SMYCKE MÄRKE!


Om nårga timmar står work på schemat!
KISS AND LOVE

måndag

2011-06-13 ☆ 11:29:40
Håller på och tvättar för fullt, berget minskas sakta men säkert! Hade faktiskt hemskt mycket tvätt nu.. Måste verkligen köpa hyllor eller någonting annat till garderoben. Finns verkligen ingen plats för någonting längre.

Well well, har ingen aning om vad dagen har att erbjuda. Om vädret håller sig lockar faktiskt kanske året första dopp? Skulle vara skönt att ta på sig bikinin och ligga och steka hela dagen. I LIKE! Synd bara att det blåser så jävla mycket. Hatar när det blåser! Det tar helt bort värmen som igentligen finns där..
Vad ska ni självla hitta på idag föresten?

Ha en toppen dag så länge!
KISS AND LOVE


Lördag

2011-06-11 ☆ 13:52:36
Håller på med maten, potatisgratäng & heltstekt fläskfile står på menyn. Skapligat gott va? Känns som jag inte käkat riktigt mat på flera år, studenten=skräpmat! Men men, man tar bara studenten en gång så nog fan ska det vara perry! Vi satt ju tex och käkade pizza på skolans parkering 21:30 efetr att ha suttit där sedan klockan 15:00.. Fyfan va jobbigt deta var! Kanske inte berättat det men vi åkte till skolan på onsdag 15:00 för att ta emot vårt studentflak.. Men, väntan blev längre, längre, längre, längre sedan kläcktes det av studenflaket vara trasigt så det blev ingenting med det. KUL VA? Så där satt vi SMBF3A utan studentflak! Satt på skolan tills ca 23:30, sedan gav vi ta mig fan upp! Men men, detta med flak ordnade sig på student morgonen (SOM TUR VAR) Men tror nog aldrig att det är någon klass som varit så sent ute som vi, samma dax liksom! Oj, blev ganska långt för att förklara varför vi käkade pizza på skolans parkering. Detta är en sådan sak som jag altid kommer minnas! Nu ska jag greja vidare. På kvällens schema står utgång med bästa Sandra & Sara! HARE SÅÅÅÅÅÅ MEGA BRA IDAG NU!

I MORGON KOMMER MIN ÄLSKADE & SAKNADE LILLASYSTER HIT, MYYYYYS! LOVE YOU BBI


Fredag

2011-06-10 ☆ 13:42:47
SÅDÄR JA! NU HAR JAG ÄNTLIGEN TAGIT STUDENTEN OCH JAG KAN SÄGA ATT JAG HAR HAFT VÄRLDENS BÄSTA STUDENTVECKA! ÖNSKAR DOCK INTE ATT DEN SKULLE VARA ÖVER REDAN, VILL FORTSÄTTA I ALL EVIGHET. KÄNNS HELT SJUKT ATT DET GÅTT SÅ FORT.. DEN HÄR VECKAN HAR VERKLIGEN GÅTT SÅÅ OTROLIGT FORT. KUNDE JAG SPOLA TILLBAKS TIDEN SÅ ATT DET VARA MÅNDAG IGEN SKULLE JAG GLÄDERLIGEN GÖRA DETTA!

KAN BÖRJA MED ATT BALEN VAR HELT UNDERBAR OCH SÅ SJUKT ROLIG. VA JÄTTE KUL ATT SE ALLA FINA FOLK OCH SE HUR FINT DE GJORT DE INNE PÅ CCC. MATEN VAR KANON & STÄMMNINGEN VAR HELT OTROLIG. TRO DET ELLER EJ, MEN FYFAN VA JAG KOMMER SAKNA MIN KLASS!














SEDAN SÅ KOM JU FINALY DEN EFTERLÄNGTADE STUDENT-DAGEN IGÅR. SMART SOM JAG ÄR HADE JAG INTE MED MIN KAMERA UNDER DAGEN MEN JAG ANTAR ATT DET KOMMER UPP BILDER FRÅN NÅGON I MIN X-KLASS SNART. BEA TOG I ALLA FALL NÅGRA BILDER IGÅT FRÅN FLAKET OSV.









PUSSSSSS DA!!!!!!!!!!!

Tisdag

2011-06-07 ☆ 15:41:25
Oj, de senaste dagarna har verkligen rusat iväg. Idag är det tisdag, vilket innebär studentbal. Jag sitter helt klar hemma i soffan och dricker ett glas vin. UNDERBART! Har haft gott om tid på mig idag, vilket varit super skönt. Mamma, Sandra & Bexi spenderade förmiddagen med mig och allt smink, love you! Laddar för en toppen kväll inne på CCC med alla taggade blivande studenter. Hörs & ses med massa bilder mm.
HARE GREAT, FÖR DE SKA JA FAKTSISKT HA IDAG!




Måndag

2011-06-06 ☆ 15:00:30
Stressad som FAN! Ska in till stan nu och köpa en väska till balen, även hårnålar och brun utan sol. Bra tjej som gör detta dagen innan? Nej, inte speciellt! Antar att jag kommer ta första bästa väska, brukar vara så när jag är stressad. Sedan runt 22:30 i kväll kommer Wenche hit och sätter i mitt löshår. Om ni vill veta så åker hon direkt från Ockelbo hit för att hjälpa mig med detta. TACK HJÄRTAT! Hoppas på ett bra resultat.

Har verkligen inte tid mer. Skriver mer i kväll igen. PUSS & KRAM

DAGENS SLAPPIS LOOOOOK



Söndag

2011-06-05 ☆ 11:41:19
Känns verkligen sååå skönt att det är söndag, hur konstigt det än låter! Har ju faktikt det alla säger är den bästa veckan i hela ens liv framför mig nu. GO GO GO!!!! Jag laddar för fullt och jag ska njuta av varje sekund av min studentvecka. Idag ska dag ska 20 minuter spenderas i solariet och resten i soffan framför en bra film. Ska göra hårinpackning & ansiktsmask senare, fyfan va underbart det ska bli. Funderar faktiskt på att göra en egen ansiktsmask, gillar verkligen det. Ska även gå ner med min balklänning till Rubi sedan så hon får stryka och fixa den, söt granne va? Sedan måste jag faktiskt prova den igen så den verkligen passar, är ett tag sedan jag provade den sist. Är lite smått stressad över att varken lim till löshåret eller mina lösnaglar kom i fredags som de skulle gjort. Skulle ju fixat allt det idag så endast smink & fixade av frisyr behövdes göras på tisdag.. Mamma kommer till mig redan runt 11 tiden på tisdag eftersom jag har fottografering vid 13 tiden. Drygt det känns att behöva vara klar så tidigt när inte balen börjar förens 18:00.. Men men, det får väll gå för den här gången då ;)


Jag kom på mig sjäv här om dagen att jag inte berättat någonting om utlandsresan vi gör i Augusti.. FÖRLÅT! Vi (jag och Daniel) åker i alla fall den 23/8 till Kreta, Agia Marina. Vi blir borta i 8 dagar och ska njuta av ledigheten och solen till 100%. Låter inte helt fel va? Längtar som tusan! :)
Lägenheter Iolida Village - Bild 1 Lägenheter Iolida Village - Bild 3
Lägenheter Iolida Village - Bild 11 Lägenheter Iolida Village - Bild 22

Lördag

2011-06-04 ☆ 11:38:21
Gårdagen spenderades med brudarna, mysigt som fan! Började hemma hos Emilia där grillen sattes på och drinkarna åkte fram. Känns heeelt sjukt att vi snart skiljs åt.. Men, banden kommer förmodligen aldrig brytas även fast skolan slutar. Sedan stod i alla fall TEMPEL på schemat. Va inte alls lika kul som det brukar vara, tråkigt nog. Men men, kan inte alltid vara topp 10 inte.

Nu har jag i alla fall just käkat frukost (vilket jag gör typ 1 gång per år) Så nu ska jag städa och vänta på att klockan blir runt 16-17 där någon gång så jag kan gå ut och steka på balkongen. Låter inte helt fel va? Förövrigt så har jag inga planer alls för idag. Så, ni får ha en toppen lörsdag i alla fall. Gör inget som inte jag skulle gjort!

BILDREGN













Torsdag

2011-06-02 ☆ 13:56:30
Just bakat mockarutor!









DOCK lyckas jag aldrig aldrig aldrig få sjävla kakan tjock.. Jag har ju i bakpulver som ska få den att jäsa?? Äh, den blev skit god i alla fal som tur är.

Torsdag

2011-06-02 ☆ 12:15:51
PRICK 1 VECKA KVAAAAAAAAAR TILL STUDENTEN 2011!!!


Till att börja med vill jag säga ett stort grattis till min älskade Emilia Åhlin som fyller 19 år idag. Hoppas du får en toppen dag gumman. Kommer i morgon och gör eftermiddagen/kvällen kanon bra. Hörde jag klackarna i taket?!


Annars då? Körde på en sovmorgon idag, vilket va jätte skönt. Idag har jag faktiskt inte några speciella planer över huvud taget. Bara mysa runt här hemma, städa lite, sola om solen kan tänkas komma fram någon gång... Ja, låter som en helt okej torsdag va?


I morgon kommer förmiddagen spenderas på jobbet. För att vara exakt, (10:00-14:00). Sedan ska jag hem och göra mig i ordning för att sedan ta med mig Bella tilll Emilia för att grilla, mysa, ta några cider osv osv innan vi drar in till T-TTTTEMPEL. Håller tummarna för en kanon dag med fint väder! Nu är det verkligen dax att solen börjar steka lite igen, eller vad säger ni? Har varit kallt, blåsigt och mulet på tok för länge nu tycker jag!


Nej, nu ska jag faktiskt slita mig från datorn ett tag.
Ni får ha en ra dag i alla fall.
KISS AND LOVE




Onsdag

2011-06-01 ☆ 13:09:34
Eftermiddagen ska spenderas i tvättstugan & ute på balkongen i solen. Måste verkligen fixa till brännan nu innan balen och studenten! Snart fredag med, vilket betyder utgång med brudarna och början på vårt studentfirande hihih!
Skriver mer senare igen. Ha det bra så länge. PUSSS DÅ

RSS 2.0