måndag

2011-10-31 ☆ 17:20:54

-They say you should always stand up when you fall. But what happens when not your legs can carry you anymore? The power is out and your legs give way.


Måndag

2011-10-31 ☆ 09:14:16
Förlåt för dålig uppdatering igår, men hade verkligen fullt upp hela dagen. Mitt uppe i alla städning kom vi på att, just ja, damsugaren är trasig.. Vi fick då slänga oss i bilen för att sedan åka till Karlstad och köpa en damsugare. Efter detta blev det raka vägen hemåt för att fortsätta med städningen. Rund 20:30 var i färdiga och la oss trötta och slitna i soffan. Hur kan det vara så jobbigt att städa? Tänk om man storstädade/flyttstädade oftare, va enkelt allt skulle vara då! Men men, ordning och reda blev det igår i alla fall.. TILLS I MORSE!!! Vaknade nyss upp av att det vaken satt gardiner, gardinstång eller gardinstångfäste på väggen i sovrummet. Unerbara katter vi har va? Och jag har ingenaning om hur man skruvar fast fästet på väggen igen efter som väggarna är av betång.. Undra vad dom kommer tycka på visningen, varken jag eller Daniel hinner hem innan dom kommer för att fixa till detta..

Nog om städning va?! Jag ska i alla fall snart fixa till mig för att sedan gå till jobbet. Jobbar mellan 11-17:00 idag
(16:00 om jag får gå tidigare så jag hinner vara med på visningen) Måste prata med Anna så fort jag kommer till jobbet! Efter detta händer inte speciellt mycket mer idag, ska faktiskt slappa i kväll tror jag. Låter bra va? Vaknade svettig och jävlig förut, känns verkigen som jag håller på att bli sjuk. Vilket är skit jobbigt! Har inte tid för att vara sjuk nu!

Ha i alla fall en bar fortsatt dag. Nu ska jag borsta håret och sätta på mig kläder.

söndag

2011-10-30 ☆ 10:22:56

Varknade nyligen, trött och hungirg som aldrig förr. Fick gå raka vägen till kylskåpet och fixa frukost, så nu är jag pigg igen. Nu ska jag dra igång SERIÖST här hemma, lägenhten ska tömmas på allt som inte ska vara kvar idag. Eftersom vi har visning i morgon ska det se någolunda tommt ut, dvs vi har en hel del att göra! Förövrigt så kommer inte spceiellt mycket mer hända idag. Söndagar är en fixar/slappis/hemma dag om ni frågar mig. Ja, lika bra att sätta igång på stört. Uppdaterar senare om hur det går ;)


Lördag

2011-10-29 ☆ 20:16:12

Just ja, vi har en visning på lägenheten på måndag. Känns dock lite konstigt att någon/några ska hit och kolla medans vi fortfarande bor här? Jag visste faktiskt inte att det gick till så när GHAB hyr ut sina lägenheter. Men men, det kvittar faktiskt, nu har vi snart vår nya & fina! Håller tummarna för att den blir vår redan på onsdag!
Vill flytta & dola nu nu nu nu, älskar förnyelse!


Lördag

2011-10-29 ☆ 19:38:50
Har hittat otroligt mycket på ullared idag, mest till vår prinsessa som kommer om några månader. Orkar verkligen inte plocka upp alla kläder och ta kort, men ni ska få se lite av inköpen i alla fall. Vi längtar efter dig! ♥

Babygym, badkars-balja, bärsele.


Ytterkläder/myskläder


Pyamas, byxor, bodys osv


Tofflor, jeans, mjukisbyxor, strumpbyxor, strumpor, vantar & mössa


Utöver detta handlade vi såklart en del till oss själva (men som sagt, jag orkar inte ta kort på allt nu)
Jag köpte met "bas" saker, dvs tunna tröjor, leggins och någon klänning. Till lägenheten hittade vi inte så mycket som vi hoppats på men lite plock blev det allt. Är i alla fall super nöjd med allt, värt alla spenderade tusenlappar!





fredag

2011-10-28 ☆ 15:41:11

Potatisgratängen står i ugnen, fläskfilen står i ugnen & panacottan står i kylskåpet. Jag ligger bra med i tidschemat så nu fattas bara att Daniel ska sluta jobbet och komma hem. Nu ska jag försöka hitta någon bra skräckis som jag kan ladda ner. Är dock super dålig på detta. Laddar till max för en super mysig kväll!

Mörkröd hårfärg, check!





fredag

2011-10-28 ☆ 13:07:11

Nyfärgad, check!
Bild kommer när håret torkat så färgen syns ordentligt.


fredag

2011-10-28 ☆ 11:32:53
Just varit över till affären och handlat mat tills i kväll. Idag ska jag faktiskt göra i ordning en riktig mysmiddag!
(potatisgratäng & baconlindad fläskfile med pepparsås) Detta är verkligen min favoritmat, mumms.

Nu ska jag strax härga håret, äntligen! Som jag kanske berättat förut fäster inte mörk färg speciellt bra på mitt hår. Men efter några veckors grubblande har jag äntligen bestämmt mig för att bli rödhårig igen! Känns toppen och jag är verkligen ivrig över att se resultatet nu. Bild kommer såklart sen!

Förövrigt så väntas myskväll med min älskling ikväll. Vi ska upp 05:00 i morgon eftersom det då bär av till ullared med familjen. Ska bli så otroligt gott att shoppa, inte gjort det på super länge. Har skrivit en lista på 1000000 saker som jag vill köpa. Synd om mitt konto, men underbart för mitt hjärta! Ska även bli kul att åka i nya bilen på en road tripp, tro det eller ej, men jag älskar den!

Nej, nu är det dax för färgning!

torsdag

2011-10-27 ☆ 16:16:30

GRAVID V 21:

Ditt barn är ca 16cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 420g. Det kan röra sig fritt i fostervätskan och kan sparka både långt upp i magen och ända nere vid blygdbenet.

Nu är matsmältningsapparaten tillräckligt utvecklad för att kunna tillgodogöra sig vatten ur det fostervatten som barnet sväljer. I början av graviditeten är det moderkakan som producerar fostervatten men när njurarna fungerar ungefär i fjärde månaden, tar de över produktionen. Njurarna tar även hand om en del avfallsprodukter i barnets blod och tillverkar urin av dem. Men det finns inte mycket urin i fostervattnet utan det mesta av avfallsprodukterna som bildas, transporteras bort via moderkakan och ut i ditt blodomlopp. Det är dina egna njurar som tar hand om det mesta av renandet efter barnet.

Sinnesorganen som barnet ska använda för att lära känna världen utvecklas nu raskt. Smaklökarna på tungan är färdiga. Hjärnans och nervtrådarnas utveckling har kommit så långt att barnet ska ha fått känsel. Vid ett ultraljud skulle du nu kunna fånga en bild, där barnet suger på tummen eller smeker sitt ansikte.




Närmare slutet än början, längtar efter vårt ♥!


torsdag

2011-10-27 ☆ 11:51:37

Trust is just another word for nothing.


onsdag

2011-10-26 ☆ 12:28:06
Nyduschad & nyäten. Duktig tjej!

Drygt det är timmarna innan jobbet när man vet att man inte hinner göra någonting eftersom man strax ska byta om och göra sig klar för att sedan gå iväg och jobba... För min del blir det inget mer bloggande idag, tyvärr! Kommer hem 22:30 i kväll och börjar 7:30 till morgonen igen.. Brukar dock alltid bli sent på onsdagar ändå. När jag kommer hem vill jag alltid sätta mig framför tvn och käka kvällsmat i lugn och ro innan jag hoppar in i duschen. BOOOM så är klockan närmare 23:30 innan jag kryper ner i sängen. Inte bra, inte bra... Men men, glädjer mig med att jag bara jobbar kort dag i morgon. Sedan är det en "fixareftermiddag" som står på schemat. Morgan kommer hit och ska skruva ner hyllan i vardagsrummet, fästa "duchdrapperistången" ordentligt osv. Har massa saker att fixa till. Ska bli skönt att få detta ur värden!

Just ja, jag funderar skarpt på att klippa lugg igen. Dock är jag så otroligt lat att jag alltid alltid alltid fäster upp håret i en knut mitt på huvudet. Lugg är ju så otroligt snyggt! Man får verkligen en förnyelse som heter duga så fort man klipper lugg. Speciellt nu på hösten är det supersnyggt. Min beslutsångest är enorm! Hur ska jag göra?!


onsdag

2011-10-26 ☆ 11:07:13
Okej, NU ska jag hoppa in i duschen!

onsdag

2011-10-26 ☆ 10:39:24
Idag väntas ett långpass på jobbet.. 14-22:15, hoppas det går bättre än förra veckans stängning!
Innan jobbet ska jag i alla fall försöka hinna med att fixa lunch, duscha, plocka lite osv. Egentligen är jag på tok för slapp för att orka göra någonting överhuvudtaget idag, men måste verkligen rycka upp mig ändå! Sov ganska länge idag, vilket var otroligt skönt. Smulan & Skrutten sover fortfarande, ganska slappa hahah!

Nu är även en soffa till nya lägenheten beställd. Den kommer måndag eller tisdag v 46, ganska perfekt tycker jag. Den var i alla fall skit fin, precis en sån som vi var ute efter. Nu fattas bara nycklarna till lägenheten! ;)








tisdag

2011-10-25 ☆ 09:57:50
HURRA HURRA HURRA HURRA! Jag kan lägga upp bilder igen, finaly!
Vaknade för ungefär en timme sedan av att jag störtgrinade, drömmer mardrömmar näst in till varje dag. Speciellt nu när jag är super trött, små stressad och inte speciellt lugn. Måste verkligen lära mig att slappna av!

Måste bara skriva av mig lite nu på morgonen känner jag. Det är så här, jag hör flera kommentarer DAGLIGEN om hur sliten jag ser ut, om jag börjar bli sjuk, att jag ser lite "grå" ut, om jag sovit dåligt OSV. Ärligt talat, det är så jävla taskigt att säga så här till folk. Fine om jag själv säger att jag ser sliten och så ut, men man ska faktiskt inte behöva höra det från andra. Respekt kallas det! Jag vet att jag är trött och sliten, och att jag inte solat solarium på länge. Men vet ni varför? Jag hinner faktiskt inte! När jag inte är på jobbet är jag hemma och plockar in för flytten (som är beräknad om 2 veckor) eller så ligger jag faktiskt och vilar/sover. Jag är super trött på dagarna, vilket jag snart hoppas går över. THATS IT!

På lördag bär det i alla fall av till ullared med familjen, ska bli super kul att komma bort med alla en stund. Personligen ska jag köpa massa saker till nya lägenheten, även massa babysaker. Längtar! På tal om shopping så ska jag och Daniel kolla på ny soffa denna veckan med. Tror inte vår lilla skruttsoffa pallar med en flytt och sedan landa i nya lägenheten HEL. Nej, den har nog gjort sitt den.. Skönt tycker jag, älskar förnyelse!

Nu ska jag göra mig i ordning lite!
Ha en toppen dag!


test-test-test-test

2011-10-24 ☆ 11:39:38

Nu är det patrizias underbara lillasyster som gör ett test inlägg, patrizia säger ju att hon inte kan ladda upp bilder på sin blogg, men jag lyckades ju, så det är nog hon som är kass på det, hon är ju inte så teknisk som säkert de flesta vet, hon vet knappt hur man får på datorn, haha! Men alla älskar dig ändå, även fast du är ganska kass :*k

Fick bli en bild på muli den dagen hon kastrerades, eller vad det heter. :-)
// Bex, http://beatricetrygg.blogg.se





måndag

2011-10-24 ☆ 08:57:14
Förlåt att jag aldrig hinner blogga någonting, men jag jobbar.. Idag spenderar jag timmarna mellan 10-17 på jobbet, sedan ska vi förmodligen och köpa en bil. KUL med lite förnyelse! I morgon är jag ledig så då ska jag försöka blogga super mycket. Även lägga upp bilder.. Minns ni att jag skrev att jag inte kan lägga upp bilder längre? Samma visa gälelr fortfarande!? Fattar inte vad felet är! BEA, KOLLA PÅ DETTA!! Förövrigt så har bebisen börjat sparka, super mysigt! På lördag bär det av till ullared med hela familjen, då ska massa bebissaker införskaffas. Kul det ska bli att handla sånt, längtar verkligen :) Ha en toppen dag. LOVE YOU

söndag

2011-10-23 ☆ 06:52:32
Jag är verkligen såå sjukt trött, orkar knappt hålla mig vaken. Ska vandra ner till jobbet om några min, hoppas att kylamn gör mig piggare!

torsdag gravid v 20

2011-10-20 ☆ 13:50:31
20 veckor har bara rusat iväg, vart tog dagarna vägen?! Längtar verkligen mer och mer för varje dag som går. Vill bara ha ut den lilla bebisen nu så vi kan mysa med henne hela dagarna. Har så stora planer för vilket bra liv hon ska få, världen bästa!

tosdag

2011-10-20 ☆ 13:48:59
blogg.se krånglar för mig så kan inte lägga upp bilder.. Har just diskat så nu ska jag strax börja med maten. Pasta carbonara står på dagens meny, super enkelt och super gott! I morgon blir det bio med min älskade lillasyster :)

Torsdag

2011-10-20 ☆ 12:55:38
Du är i vecka 20: Ungefär vid den här tiden är det dags för ett nytt besök hos MVC. Modern märker att barnet rör sig alltmer och det går ibland att se dess rörelser. Livmodern växer alltmer och skjuter fram magen. Det kan hända att naveln börjar puta ut, i sådant fall kommer den att göra det tills förlossningen. Bröstkorgen växer och det kan vara mycket bekvämt med en justerbar BH. Ditt barn är 14-16cm långt från huvud till stjärt och väger ca 350g. Barnet är fortfarande mycket litet men växer snabbt och är nu halvvägs. Nu följer en kritisk fas i utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt. Äntligen kan barnet höra och känna igen din röst. De olika sinnesorganens nervceller utvecklas nu i sina specifika delar av hjärnan. Nybildande av nervceller har trappats ned något, och koncentreras istället till utveckling av komplicerade förbindelser mellan nervceller som krävs för funktioner som minne och tänkande. Bär du på en flicka finns det redan omkring två miljoner ägganlag i äggstockarna. Barnet kan nu njuta av att sträcka ordentligt på armar och ben, eftersom nervsystem och muskler har utvecklats tillräckligt för att det ska vara möjligt.

onsdag

2011-10-19 ☆ 12:35:48
Duschat, käkat kyckling, handlat kvällsmat, slängt soporna och läst GV NYTT. Jag har hunnit med gaaanska mycket på 1,5 timmat om ni frågar mig! Nu ska jag leta upp ett par byxor som jag kan ha på mig till jobbet sedan, mina arbetsbrallor börjar bli en aning tighta.. Inte så dom inte går att ha, men såpas att jag får märken efter dom. Inte det allra skönaste kanske.. Nu ska dom trotts allt sitta på i 8 timmar så tänkte köra på en något mjukare variant idag. Leggins kanske? Det måste vara det underbaraste som någonsin skapats! Älskar leggins!

På tal om leggins måste jag erkänna att jag inte tog tag i garderoben igår, utan jag plockade lite i kökshyllorna i stället. I know, nu har jag fortfarande det tråkigaste kvar.. Men men, nästa helg är jag ledig så har jag gott om tid att kämpa mig genom garderoben. Tänkte faktiskt ta hjälp av Bea då, hon är ganska "duktig" på att rensa ur de som inte "passar mig längre" LÄS: De plaggen hon vill ha. hahah!

Ha en toppen dag i alla fall. Nu ska jag dyka ner i kläderna och se om jag hittar något bekvämt att sätta på mig. Sedan börjar det snart bli dax för mig att knalla ner till jobbet. Masssa massa massa kärlek!

onsdag

2011-10-19 ☆ 10:57:10
Tog en reäl sovmorgon idag, skönt! Har sovit hela natten ut i stort sett, bara vaknat någon enstaka gång. Känner mig super pigg och fresch nu, förutom huvudvärken då. Men, ska göra mig en stor kopp te och sedan hoppa in i duschen. Efter det kommer jag vara som en helt ny människa! :) Skönt att vakna glad & possitiv va?

Sedan klockan 14:00 står jobbet på schemat igen, ända tills 22:15 i kväll. Bäst att fixa någon stadig lunch innan jobbet eftersom jag inte har någon lunchrast på jobbet på onsdagar. Jobbigt va?!

Har även bokat biobiljetter till mig & tills på fredag, ska bli kul att komma ut lite. Speciellt att gå på bio, älskar verkligen det! Jag har alltid tyckt att bio är sjukt mysigt att gå på.


Tisdag

2011-10-18 ☆ 14:13:49

Just slängt i mig lite makaroner & korv, inte så gott men lätt att slänga ihop!
Nu ska jag byta om och sedan gå ner till jobbet. Längtar redan tills jag slutar så jag kan krypa ner i sängen!


Tisdag

2011-10-18 ☆ 12:09:00

Bex sov här i natt, super mysigt som vanligt. Du är bäst, men det vet du redan att jag tycker. ILY!


Sitter hemma och funderar på om jag ska orka greja lite innan jobbet. Har dock knappt sovit över huvudtaget i natt så känner mig inte sådär super duper pigg.. Det har varit jätte dåligt med sömn på sista tiden för min del, så kroppen är ganska ur funktion om man säger det så. Idag ska jag jobba mellan 15-20:15, spelboa time...

Nej, får nog rycka upp mig och ta tag i garderob nr 1 igen. Måste bli klar med den skiten någon gång, kan inte dra på det hur länge som helst haha. Varför gör man alltid så? Sparar det tråkigaste till sist? Knäppt om ni frågar mig! Borde ha gjort klart den på en gång när jag började där inne, när jag väl höll på och var inställd på att fixa till där inne. Okej, LETS GO NOW!

Igår kännde jag verkligen hur mycket jag längtar efter flytten. Jag längtar efter att inreda och köpa nya saker, jag längtar efter den pirriga känslan av att ha ett nytt hem, att sova första natten i den nya bostaden, att göra mysigt i fönstren med blommor och nya gardiner, att köpa nya mattor och sängkläder som passar de nya färgerna osv. Hur underbart är det inte att fixa och dola? Jag verkligen älskar det! När jag var liten brukade jag drömma i smyg om att jag var hon i "Äntligen hemma" Ni vet, hon blonda med krulligt hår som alltid pysslar och inreder? Jag har alltid tyckt att hon är så otroligt duktig och gör så coola och personliga saker. Kan knappt vänta tills bebis rummet ska fixas till och inredas.. Det kommer bli så otroligt gulligt och fint!


Måndag

2011-10-17 ☆ 09:21:37
Just käkat frukost (rostat bröd & oboy, mumms!) Nu tänkte jag att jag ska ta tag i lite disk innan jag ska knalla ner till jobbet. 11-17:00 idag, som vanligt på måndagar. Helt okej! Förövrigt har jag inte speciellt mycket mer att skriva just nu.. Oj va tråkigt jag känner mig hahaha! Ha en toppen dag i alla fall, uppdataerar i eftermiddag/kväll.

söndag

2011-10-16 ☆ 17:10:27
Gårdagen/kvällen spenderades med Elena. Vi satt som vanligt och myste framför tvn med massa godis och massa tjat, underbart! Blev ganska sent med, vilket inte alls hör till min vardag längre. Herregud va konstigt det kändes att krypa ner i sängen efter klockan 24:00 hahah! Daniel kom även hem innan jag ens hann krypa ner i sängen, antar att han inte hade haft en sådär super kul kväll eftersom den avslutades såpas tidigt.

Nog om gårdagen! Sov inte alls så länge som jag hade velat göra idag, klockan 9:00 slog jag upp ögonen och var super pigg. TUSAN! Hade ju verkligen planerat att sova sova sova idag.. Får göra det sista jag ska göra för idag och sedan krypa ner i soffan framför en film och ta en tidig kväll i stället.

Håller återigen på med lägenhet fixande. Idag är det fönserputs (utvändigt och i mellan glas-skivorna) som står på schemat. Efter första fönstret som jag slet med som ett djur blev jag skit nöjd och kände mig som en utbildad fönsterputsate, TILLS SOLEN LA SIG PÅ... Fyfan för solen! Hoppas att det är molningt/regnigt när lägenheten ska besiktas hahahh! Fattar verkligen inte hur man gör för att inte få sträck, för att inte missa någonting osv. Skit svårt om ni frågar mig!

Nej, nu ska jag plocka i ordning lite, hoppa in i duschen, sätta på mig slappiskläder och sedan krypa ner i soffan. Sedan är det jag, Daniel & tvn som gäller ikväll. Perry avslut på veckan!

lördag

2011-10-15 ☆ 20:41:41
Middagen blev perry! Korvstroganoff fixades till och jag blev mätt som aldrig förr, skönt!
Nu har älskalingen gått iväg för att ta några öl och jag har myst till det med tända doftljus. Inväntar Elena som ska spendera kvällen in my place. Känner jag oss rätt kommer det sluta med att vi sitter under en varsin filt i soffan klistrade framför en skräckfilm. Helt okej lördag va?

I morgon planeras en sovmorgon utav dess like! ska bli så otroligt skön att sova ut och ladda upp för mina 11 dagars arbete i sträck! Jisses, jag kommer nog vara som ett monser näst nästa helg.. Fyfasen va trött jag kommer vara! Jag skrev här om dagen att min graviditet knappt märks, dock ljög jag nog lite. Jag sover nu mera sjukt mycket och jag är konstant super trött. Jag får verkligen jätte dålig energi om jag inte sover mycket, dvs jag blir sur och orkar ingenting. En inplanerad sovmorgon i morgon sitter om andra ord helt PERFEKT! :)

Nej, nu ska jag hoppa i myskläderna och kolla topplistorna över skräckisar. Tur att jag lärt mig ladda ner filmer! Ha en topppppen kväll i alla fall! Massa massa massa kärlek till er!

Recept.
-Falukorv (jag använde mig av en halv ring)
-1/2 finhackad gul lök
-Grädde
-Tomatpure
-ketchup
-salt & svartpeppar
-ris

1. Värm upp vatten och sätt riset på kokning.
2. Hacka falukorven som ni självla vill ha den, stek den sedan i stekpannan.
3. Hacka lök och lägg i stekpannan. Tillsätt sedan kryddor, tomatpure och ketchup.
4. Låt allt puttra i stekpannan medans riset kokar upp.

(OBS, jag lagar nästan aldrig mat efter recpet utan tillsätter det jag själv känner för. Därför jag aldrig skriver korekt hur mycket av varje sak ni ska använda er av. Gå på känslan, det blir nästan alltid bäst!)






lördag

2011-10-15 ☆ 15:19:35

Herregud, jag har så in i helvetes tråkigt! Vet verkligen inte vad jag ska hitta på, är sjuuukt rastlös!
Funderar på om jag ska fixa håret, funderar på vad jag ska laga för mat, funderar på om jag ska fortsätta med fixandet här hemma, funderar på om jag ska gå till förådet och hämta höst/vinterskorna... Men jag kommer verkligen ingenstans, helt sjukt. Det första jag ska göra är i alla fall och börja med maten (när jag överuvudtaget kommer på vad jag ska laga) jag är redan döhungrig så dax att sätta fart kanske?! Okej, nu kör jag!


lördag

2011-10-15 ☆ 14:13:10
Fick med mig 12 par strumpor och lite godis hem från marten, inte helt fel om ni frågar mig!

Har i alla fall gett mig på den andra garderoben nu. Denna gick lättare än klädgarderoben faktiskt, eftersom den till mesta dels innehöll ytterkläder och Daniels arbetskläder. Nu så är även den garderoben sorterad i olika kassar och lådor. Vill verkligen ha allt fixat och klart så det bara är att köra saker och färdiga lådor när den nya lägenheten är besiktad. På papper får vi inte den nya lägenheten förens 1 december, men enligt henne på kommunen kunde vi lika gärna få nyckeln redan 1 november när den nya lägenheten är besiktad och klar. Så som ni förstår är det ännu ganska oklart när vi flyttar. Men det blir under november månad någon gång, dvs ganska snart.

Igår kväll när jag och Daniel låg i soffan kännde jag som en "snärt från en fiskfena" i magen. Konstig beskrivning va? Vet ju liksom inte ens hur det känns att bli snärtad av en fisk egentligen.. Men jag kan tänka mig att det var ungefär samma känsla som den jag upplevde igår. Känndes bra faktiskt! Har inte känt någon spark än, men det dröjer nog inye länge till antar jag. Längtar faktiskt!

lördag

2011-10-15 ☆ 09:49:33
Sitter i soffan och dricker te, underbar start på dagen! Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att sedan knalla ner på "marten" Jag måååste verkligen köpa nougat, vilket verkligen är såå underbart gott!
Nej, nu har jag inte tid mer, måste sätta fart!
KISSS and LOOOVE

fredag

2011-10-14 ☆ 15:40:16

Började att sortera och rensa lite smått i garderoben, men efter 3 fulla säckar ångrade jag mig. Fyfan va mycket skit man har egentigen. Just nu har jag plockat ihop 1 full säck med enbart "festklänningar",  1 full säck med enbart sommar/party skor, 1 full säck med ytterkläder (dvs halsdukar, vantar, mössor, sockor.. You name it!) Alltså 3 säckar utöver våra vanliga kläder som vi använder dagligen. Herregud! Känner på mig att det kommer ta tid med garderoberna. Nu när vi flyttar ska jag verkligen rensa ur allt allt allt som jag/vi inte använder längre. Känns bara onödigt att dra med allt och packa upp det på nytt för att det sedan bara ska ligga där och skräpa.

Nu är jag i alla fall färdig med plockandet för idag. Nu ska jag bara damsuga så är jag faktiskt färdig med städandet med. Duktig va? Känns verkligen i ryggen att jag har stått i garderoben i över 1 timme.. Får bli en varm dusch och en go hårinpackning när jag är färdig! Perry, eller hur? Kan knappt vänta tills i kväll heller när jag ska göra tacofyllda paprikor, det ska bli såååå gott!


fredag

2011-10-14 ☆ 11:53:48
På kvällens meny står tacofyllda paprikor, mummms!


fredag

2011-10-14 ☆ 10:05:28
Sitter i soffan och myser med Smulan, gullig som hon är!

Ska strax fortsätta att plocka lite här hemma. Igår slog det mig helt plötsligt att vi bara har 4 lediga helger kvar, sedan ska vi vara ur lägenheten och inne i den nya. Började helt plötsligt känna mig lite stressad.. Efter jobbet har man knappast tid eller lust för att plocka/packa/städa så helgerna är faktiskt guld värda! Tänker inte börja packa någonting än men fixa till allt liksom. Typ, rensa ur alla skåp på det man ska ha kvar och inte. Se över alla spik/skruv hål i väggarna osv. Ni vet sånt "superkul" som måste göras. Igår tog jag ner de svarta klisertmärkena som vi satt upp på kaklet i köket, fyfan va fult och opersonligt det blev. Sådana klisermärken är det första jag ska införskaffa till den nya lägenheten (även där är det vitt kakel i köket) Jaja, nog om städning och flytt ni va?!

Förövrigt vet jag inte vad dagen har att erbjuda, det spörs i kväll. Vad ska ni själva göra föresten? Jag är ledig denna helgen eftersom jag jobbar 7 dagar nästa vecka (gissa vem som kommer vara trött nästa söndag 15:00 när hon slutar?!) PUST!




Torsdag

2011-10-13 ☆ 16:09:16
Gårdagens inköp, sött som socker! ♥











                                                    

torsdag

2011-10-13 ☆ 13:50:05
Super kul att så många är intresserade och läser, det uppskattas verkligen!

Till en början tänkte jag förklara varför jag legat så "lågt" med att jag är gravid. I början av graviditeten är allt väldigt osäker och ostabilt. Missfallsrisken är hög fram tills vecka 12, därefter sjunker den super mycket. Jag är i vecka 19 nu, dvs snart halv-vägs?! Herregud så fort det gått! Jag kom på att jag var gravid i vecka 5, vilket är ganska tidigt. Efter det har veckorna bara sprungit iväg, har faktiskt knappt märkt någonting. Och för er som undrar, jag har varken mått eller mår illa. Min graviditet har knappt märkts tycker jag. Visst, jag bli lättare sur och irriterad nu men förövrigt är allt som förr :)

Våran bebis är planerad att komma 7de mars nästa år, dvs prick en månad efter Daniels födelsedag hihihi!
Är det någon som undrar någonting är det bara att fråga! :) Svarar på allt!

Nu ska jag fortsätta med städandet. Ha det toppen så länge.


onsdag

2011-10-12 ☆ 20:07:21
Just ja, höll på att glömma att vi även fått en ny lägenhet med. Från och med 1 december är vi bosatta på solbergsgatan. Kan inte bli mycket bättre än så här nu, allt är perfekt! :)


onsdag

2011-10-12 ☆ 19:51:18

2012-03-07 är vår lilla dotter beräknad att komma till världen. Kan säga med handen på hjärtat att detta är det bästa som någonsin hänt oss. Att vara på ultraljud och se den lilla bebisen är det häftigaste jag någonsin gjort och den känslan är verkligen helt obeskrivlig. Allt känns så overkligt, jag & Daniel ska verkligen bli mamma och pappa till en liten prinsessa :) Mitt liv är UNDERBART!



På bilden ligger bebisen med ansiktet neråt, sedan ser ni ryggraden, ryggen, rumpan och bebisens böjda ben :)


onsdag

2011-10-12 ☆ 13:39:02
Är överlycklig, mitt liv är underbart!
Info kommer senare ;)

Tisdag

2011-10-11 ☆ 11:55:36

Bex vaknade såklart skit tidigt idag (trots att vi kunde sovit så länge vi velat) Så fick hoppa över min sovmorgon och pallra mig upp för att kolla film och käka frukost. Funderar på om vi ska ta en promenad eller något, skulle vara skönt att komma ut en sväng. Sedan står jobbet på schemat mellan 15-20:15, kul eller inte, avgör ni!

I morgon är jag i alla fall ledig så då ska vi kolla på en lägenhet på morgonen innan vi ska bege oss in till stan till sjukhuset. Nervös så in i helvete? Ohja!


måndag

2011-10-10 ☆ 09:42:32
Timmarna mellan 11-17:00 ska spenderas på jobbet, resten av dagen ska spenderas med världens bästa lilasyster! Kommer bli en kanoon dag! Skriver mer i kväll, nu måste jag käka upp mina clementiner innan jag ska vandra iväg.

söndag

2011-10-09 ☆ 19:02:06
KÖTTSOPPA
-potatis
-morötter
-kött
-buljong
-lök
-kryddor efter egen smak (jag gör alltid denna soppa lite halv stark)


1. Skala & skiva potatis och morötter. Koka sedan i mycket vatten och önskad mängd buljong.



2. Stek och hacka köttet i önskad storlek. (Jag brukar alltid göra köttbitarna ganska små)



3. Stek köttet ganska hårt så all krydda verkligen "fastnar" töm sedan i köttbitarna i kastrullen tillsammands resternade saker. Tillsätt mer buljong och kryddor efter egen smak.



4. Låt soppan "puttra" på låg värme i 30-60 min.


söndag

2011-10-09 ☆ 12:17:22

Eftersom köttsoppan tar sin lilla tid har jag just börjat med den, håller tummarna för ett bra resultat! Är dock redan tokhungrig så ska käka några clementiner nu, underbart gott! Lägger upp recept på köttsoppan sedan.


söndag

2011-10-09 ☆ 09:57:54
Varför går alltid helgerna så fort? Synd att inte det vaniga veckodagarna rusar iväg i samma fart..

Gårdagen började med en tur till Bergvik för att hämta ut Smulans medicin som dom missat att ge mig på djursjukhuset?! Fick även bli en super snabb lunch innan vi fick stressa hem för att ge smulis sitt smärtstillande och sedan kassta oss i bilen igen för att åka till värmskog där dop för lilla Loke hölls. Dopet var jätte fint, Loke lika så. Synd bara att vi inte fick med kameran..

Efter dopet åkte vi i alla fall hem till Borgvik en sväng för att kolla syrrans nya tattoo och Caspers tungpiercing. Jag personligen skulle aldrig våga varken tatuera mig på revbenen eller ta hål i tungan, som den lilla mes jag är haha! Båda var i alla fall skit nöjda och det är huvudsaken, eller hur?

När vi kom hem tände vi lite ljus och dukade fram ost & kex, underbart mysigt! Sedan fick tvn och en film stå för underhållningen för resten av kvällen. Somnade ganska tidigt och vaknade nyss, pigg och fresch. Nu ska jag gå över och handla lite, tänkte göra köttgryta idag. Perry nu när det är så kallt ute! ;)




fredag

2011-10-07 ☆ 17:34:24
Middagens resultat



Efterrätt


Mästerkock? Ohja!

fredag

2011-10-07 ☆ 12:52:39
SIMPLE PLAN-Welcome To My Life


Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you


Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming


No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me


To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
You feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life


Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more
Before your life is over?


Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding


No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me


To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
You feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life


No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy
But I'm not gonna be ok
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work
It was always there
You don't know what it's like
What it's like


To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
You feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like (what it's like)


To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked
When you're down
You feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life


underbar låt, älskar den.



fredag

2011-10-07 ☆ 11:35:54
Nyligen hemkommen från Säffle där våran lilla Smulan blivit steriliserad. Jobbigt det är att se henne så "hängig" som hon är just nu efter narkosen. Stackars liten! Ska vara hemma hela dagen och mysa med henne, jag lovar!



Har handlat massa godis och andra mys-saker tills ikväll när IDOL är på tvn. Ska även göra potatisgratäng & ungsstektfläskfile senare. Men nu ska jag städa som en tok för att få det lite "fredagsfint" här hemma. Vill alltid ha det städat och snyggt men för mig är det extra vilktigt  att det är fint när det är helg och man är ledig. Det gör det alltid så mycket trevligare och mer trivsamt att mysa till det ordentligt om det är städat och snyggt! Håller ni med?


Kom även på att jag glömmde lägga upp bilder på det jag köpte igår, så här kommer det!

Stickad tröja med stor krage, jag är förälskad.

         

Samma som föregående, men såklart en annan färg.
         

Bas (lätt att mixa/bära med andra plagg till leggins)
          

Köpte även dop-paket till Loke som ska döpas i morgon men det har jag tyvärr inget kort på..
Nu ska jag sätta fart så jag får någonting gjort.
KISS AND LOVE

torsdag

2011-10-06 ☆ 12:38:04




(Dåliga cambilder, i know!) Bätter bilder kommer i kväll!
Nu ska jag gå över till ICA innan jag ska ta bussen till stan.
Skriver mer i kväll.
KISS AND LOVE


torsdag

2011-10-06 ☆ 11:36:48

SVAR: Tack Bex, saknar dig inihelvets mycket med!

Just hemkommen efter dagens arbetspass. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning innan jag ska ta bussen till Karlstad för att möta upp Daniel. Ska köpa dop-paket till lilla Loke som ska döpas på lördag och även en klänning till mig. Har en bild i skallen av vilken klänning jag vill ha så hoppas jag hitar något liknande ;)

Skriver mer i kväll och lägger upp bilder på mina inköp!
KISS AND LOVE


onsdag

2011-10-05 ☆ 13:05:10

Är nu klar för jobbet så väntar bara på att klockan ska bli halv 2 så jag kan börja vandra i väg. Känner dock mer för att vara hemma och städa hela dagen, vilket är såå välbehövligt.. Blir allt mer och mer orolig för hur mycket katterna faktiskt rivit på tapeterna, detta kommer inte bli kul för oss när vi får en större lägenhet och ska flytta :O I övermorgon ska Smul kastreras i alla fall så hoppas verkligen att hon slutar med sitt eviga skrikande då så man kan börja sova på nätterna igen..


Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE


onsdag

2011-10-05 ☆ 10:45:29
Ska strax hoppa in i duschen, känner mig inte så där super fresch... Sedan ska jag ta tag i tvätten, nu när allt är tvättat och rent återstår bara sorteringen (vilket är det tråkigaste) Har två fulla IKEA-kassar att vika, någon som vill byta med mig? Nej, antog nästan det! Efter detta ta det faktiskt dax för att fixa lite lunch så jag får mat i magen innan jag börjar jobbet 14:00. Hinner inte med att göra speciellt mycket på onsdagar, vilket det finns både för & nackdelar med. Visst är det skönt att veta att man inte har 20.000 saker att göra under dagen, men samtidigt är det gott att ha all den tiden om det verkligen skulle behövas någon dag.


Kan även passa på att berätta att idag är det pick 1 vecka kvar, underbart! Sooom vi har längtat!
Dvs, även en vecka kvar till nya designen kommer upp här på bloggen.

Just ja, är det någon som vet när Grums "marten" är?! Hör olika av alla! Är sjukt sugen på marten-godis!
MASSA KÄRLEK TILL ER I ALLA FALL! KISSSSS N LOVE /PATRIZIA JOHNNA TRYGG


underbara, älskade clementiner!






tisdag

2011-10-04 ☆ 21:30:48
Just käkat kvällsmat så nu ligger jag däckad i soffan under min mjuka filt, underbart!

I morgon står en välbehövlig sovmorgon på schemat. Ska jobba mellan 14-22:15 så det är bra skön att vara relativt utvilad in för det passet. Speciellt nu när jag dagligen är som ett vandrande lik. Jag är verkligen sååå trött hela hela hela tiden. Vilket är skit jobbigt.. Men, hoppas bara det är en "dålig period" som snart går över. Någon som vet? Tacksam för svar! Nu ska vi kolla på ett avsnitt av REDERIET innan vi ska krypa ner i sängen. Mins ni rederiet föresen? Det som gick på tvn för många år sedan? Vi laddade ner det igår, as kul att se något man älskade förr! :)

Ha en fortsat bra kväll i alla fall.
Uppdatarar lite roligare i morgon när min skalle inte är lika slut som nu hahah!
KISSSSSS N LOVE PATRIZIA JOHNNA TRYGG

tisdag

2011-10-04 ☆ 13:34:22
Dagen har varit både bra & dålig. Blääääk, orkar inte med mer krångel nu...
Well, nog om det.. Ska i alla fall ner till jobbet om drygt en timme. Jobbar mellan 15-20:15 idag, PUST! Efter jobbet är det soffläge som gäller, jag är alltid super trött efter detta passet i spelboa. Får se om jag orkar skriva mer i kväll när jag slutat eller om jag kanske somnar på en gång. hihih!



måndag

2011-10-03 ☆ 17:34:24
Slutade jobbet för 30 min sedan så är alldeles nyligen hemkommen. Det var verkligen underbart att komma hem till vår tysta, lugna lägenhet med endast några fönsterlampor tända. Fy tusan va mysigt det känndes! Ska damsuga nu och sedan hoppa in i dushen, efter det blir inte mycket mer gjort från min sida idag. Ska tända lite doftljus och ladda ner någon bra film, dvs soffläge resten av kvällen. Vilket gillas skarpt från min sida!
Höstkvällarna är verkligen gjorda för att mysa i soffan under en mjuk filt och massa goa kuddar!




Måndag

2011-10-03 ☆ 08:45:39
Uppe med tuppen idag, jobbigt nog. Är super trött, som vanligt..
Dagen mellan 11-17:00 kommer spenderas på jobbet, sedan ska jag faktiskt försöka sova tidigt som tusan i kväll. Kanske runt 21:00 i kväll redan, om det går så tidigt förståss. Brukar aldrig kunna somna tidigt när jag väl vill det.. Well well, ska i alla fall göra i ordning lite frukost nu och sedan ringa vetrinären.

9 DAYS LEFT! <3

söndag

2011-10-02 ☆ 20:40:20

"Ditt barn är 11-12cm långt från huvud till stjärt och väger ca 150g."
"Barnet blir medvetet om ljud utifrån och kan reagera på dem."


Orkar snart inte hålla mig längre! Vill bara skriva om allt allt allt! :)


söndag

2011-10-02 ☆ 19:57:17
Just myst ner mig i soffan framför tvn, som dock ska visa Robert Gustafsson... Fyfan va jag tycker att han är dålig, fattar verkligen inte den sortens humor! Men, eftersom Daniel älskar han och skrattar sig blå till varje ord han säger så får jag plåga mig igenom den timmen i veckan som det går på tvn. Snäll flickvän jag är!

I morgon är det som valigt jobb som gäller igen. Men passet mellan 11-17:00 känns ändå bra, gillar det passet. Det går offtast fort och det är blandat med både kassa/spel, dvs det blir inte så långtråkigt. Sedan ska jag även ringa och boka tid för sterilisering för Smulan i morgon. Fy va jobbig hon är nu.. Hoppas på en tid redan under veckan!

Ha en toppen kväll!
KISS AND LOVE


söndag

2011-10-02 ☆ 10:49:17

Söndag, söndag, söndag... Vet inte om jag älskar eller hatar dom? Ska i alla fall slappa precis heeela dagen, vilket är det bästa med söndagar hihih! Eller ja, vi har ju faktiskt tvätttid i kväll 19:00, tusan...


lördag

2011-10-01 ☆ 13:50:07
Just käkat bakadpotatis & kyckling med räkröra. Mumma om ni frågar mig!
Dagens planer är ännu oklara, lika bra att ta dagen som den kommer. Right? Vad ska ni själva göra idag?

Ska i alla fall ta och fixa i ordning mig lite, går liksom fortfarande runt i mina "myskläder"
Det är allt för underbart när det är helg så man man lalla omkring klädd som man vill.



HA EN TOPPEN DAG I ALLA FALL!
KISSSS N LOVE



lördag

2011-10-01 ☆ 11:01:52

Gårdagen blev lugn & fin. Käkade kycklingsallad med Issa, som jag förövrigt ine träffat sedan studenten. Sedan fick soffmys fördriva resten av kvällen. Underbart att bara ligga hemma och mysa, gillar verkligen det!

Det lutar  åt arvika i eftermiddag/kväll. Men Daniel kom hem 7:30 i morse efter 24 timmars jobb så antar att han ska sova nååågra timmar till. Fattar verkligen inte hur han orkar jobba så mycket. Jag själv är heeelt slut efter mina 12 timmars pass på jobbet jag.. Duktig är han i alla fall min kärlek! <3

Idag är det 11 dagar kvar, orkar knappt vänta mer. SOOOOM jag längtar! <3<3<3




RSS 2.0