fredag

2011-09-30 ☆ 09:56:05
Underbart med fredag, underbart med ledig helg, underbart med en bra dag!
Gårdagen spenderades med Bex, lika kul som alltid. Jobbade en hel del på min nya bloggdesign som förövrigt kommer upp här på bloggen om 2 veckor. Utöver det kollade vi film, (Irene Huss, mannen med litet ansikte) var ute på en kvällspromenad, gjorde en kladd på ett CV till Bex och  gjorde mysmiddag.

Har än så länge inga planer alls för dagen, får se vad som händer och ser. Vad ska ni själva göra?


torsdag

2011-09-29 ☆ 11:44:03

Dax för ett städ-ryck innan jag ska ner till jobbet igen för att gå på möte. DUKTIG TJEJ!


torsdag

2011-09-29 ☆ 06:26:28
Uppe med tuppen, oooohja! Sitter och käkar frukost i min mysiga morgonrock. Drar mig för att klä på mig kläderna för att sedan vandra ut i kyan UTAN JACKA?! Fyfan, jag kommer verkligen frysa ihjäl! Arbetsdagen är som jag sagt tidigare kort men dryg. Sedan står mysdag med Bex på schemat. Underbart om ni frågar mig!

Ha en toppen dag så länge. Nu måste jag faktiskt fortsätta med frukosten och sedan hoppa i arbetskläderna.
Uppdataerar i kväll med lite nya bilder osv. KISS AND LOVE

onsdag

2011-09-28 ☆ 10:58:31

Sitter med min dagliga dos med clementiner, lika gott om alltid!
Idag står jobbet på schemat mellan 14-22:15. Hoppas dagen rullar på i snabb fart och funkar som den ska!

I morgon jobbar jag som ni kanske vet mitt kortpass, dvs 7:30-11:00. Sedan ska jag ner till jobbet en snabbsväng igen klockan 14:00 för att gå på ett möte. Efter detta är jag som jag sagt 10000 gånger lllledig! Så min lediga dag ska spenderas med min bästa vän, min syster! Solning, promenad, och bildtagning av bilder till min nya header står på schemat. Kommer bli en super bra dag! Efter detta är det såklart myskväll som gäller, sooooom vanligt eller vad säger ni? ;)

Nu ska jag städa lite och sedan ska jag fixa iodning lunch.
Skriver inte mer idag, utan i morgon kväll.
Ha en toppppen dag!

15 days left! <3


PS, MORGAN, OM DU LÄSER DETTA MÅSTE VI SNART BÖRJA PLANERA HUR DET BLIR MED SMÖRGÅSTÅRTAAAAAN!!!!!!! :)


onsdag

2011-09-28 ☆ 10:51:44
Sara om tisdag:
Den var ju riktigt snygg. Vart har du köpt den?
IP: 46.162.121.169

SVAR: Tack så mycket! Plånboken är köpt på glitter och kostar 149 kr

tisdag

2011-09-27 ☆ 20:40:31
Är såååå jävla trött på otrevliga & respektlösa människor! Helt sjukt va många ut av er det finns, blääk!

tisdag

2011-09-27 ☆ 13:08:26
Funderar på en promenix innan jobbet, men känner sammtidigt inte för det över huvudtaget.. Jobbigt va? Kanske skulle gå ner till solariet i alla fall och ta en 20 minutare? Skulle inte sitta helt fel faktiskt. Minns ni att jag förr hade en "ego-dag" i veckan? På torsdagar brukade jag alltid städa lite, simma/träna, sola, göra hårinpackning osv. Alltid alltid alltid gjorde jag så på torsdagar, fan va skönt det var. Tänkte i alla fall börja med detta igen, på torsdagar så klart. Torsdag är en bra dag och jag slutar även tidigt då så jag hinner mer dessa saker. Ska bli super skönt faktiskt!

tisdag

2011-09-27 ☆ 13:01:57
Jag kom helt plötsligt på att jag helt glömt bort att lägga upp en bild på min nya plånbok som jag köpte här om dagen, inte okej! Tror nog att jag verkligen gillar den, eller? Jag är älskar att köpa nya plånböcker!


Snygg va?


Perfekt med många kortfack!


Skrutten skulle såklart godkänna den med!


 

tisdag

2011-09-27 ☆ 09:24:09
Det första jag såg när jag vaknade i morse var ett sms från Bella, hur skönt känndes inte det på en skala tror ni? Super kul att höra från henne verkligen! Hoppas du har det underbart hjärtat! ses när du kommer hem igen.

Sitter i alla fall som vanligt med mina clementiner i högsta hugg, är verkligen besatt. Köpte en stor påse igår, men idag finns bara 3 st kvar.. Måste köpa mer sedan innan jag börjar jobbet så jag har något att käka på i kväll. Jobbar 15-20:15 idag för er som inte vet det. Helt okej pass om ni frågar mig!

Nu måste jag göra mig i ordning.
KISS AND LOVE





måndag

2011-09-26 ☆ 09:33:20
Denna helgen gick på tok tör fort, inte kul alls! Men nu står 4 dagars jobb på schemat innan det är dax för en hel helgs ledighet. Detta faller mig på pricken i smaken, ska bli super skönt!


Sitter i alla fall och käkar frukost nu. Tunnbrödsrulle med pastrami & keso samt massa clementiner. Har verkligen blivit beroende av clementiner. Köper flera påsar i veckan. Men det måste vara de små, lite gula som är lite surare. De är perfekta! Måste köpa mer clementiner sedan när jag slutar jobbet, annars överlver jag aldrig idag!


Nej, nu ska jag kika runt lite innan jag ska fixa mig för jobbet.
Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE


söndag

2011-09-25 ☆ 16:38:10

Trött & sliten tjej? Jo tack.. Fyfan va jobbig denna arbetshelgen har varit! Min skalle känns helt tom och jag har verkligen sjukt ont i ryggen av den där förbannade kassa-stolen. Men men, nu jobbar jag bara 4 dagar till sedan är jag ledig fredag-söndg. Hur underbart lät inte det på en skala?


Nästa helg har vi faktiskt planerat att åka till bodaborg, kul va? Jag måste ju faktiskt passa på nu, kommer nog inte vara så super smidig om någon månad haha!


Just ja, kan berätta att fredagen var skit mysig. Maten var super god och det är verkligen ett jätte mysigt ställe. Om ni vill ut och käka någonting gott rekomenderar jag verkligen alfies! (köttets lustar är min favorit där hihi)
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dax för en slappis kväll hos C & R.
Ha det toppen! KISS AND LOVE

PS, till veckan ska vi börja med min nya design till bloggen. Spännande va?


fredag

2011-09-23 ☆ 18:02:29
Så ja, nu ska vi åka in till Karstad. Hinner därför inte med att krånga med kameran, så får bli cambilder på dagens look. Simple is the best, right? Ha en toppen kväll! Masssssa kärlek /PATRIZIA JOHNNA TRYGG

 
 

Fredag

2011-09-23 ☆ 16:07:10
 

Just duschat så nu ska jag göra mig i ordning för i kväll!

fredag

2011-09-23 ☆ 11:22:01
Dagens barnmorsebeök är nu avklartat, lika spännande som alltid! ♥


Nu står städning, städning, städning och åter städning på schemat. Ska skura, damsuga, resna garderoben osv.
Sedan ska jag kolla igenom garderoben efter något snyggt att ha på mig i kväll när jag och Daniel ska ut och käka. Har bord på alfies i kväll 19:00, mysigt va? Ska bli skönt att komma ut en sväng och göra någonting på helgen istället för att bara ligga inne. Gör verkligen ingenting nu sedan jag slutade att festa osv. Så som ni kanske förstår bli det inget bloggande i kväll för min del. Inte heller till morgonen, jobbar 7:30-18:30 i morgon, kul va?

Nej, nu måste jag verkligen börja städa!
Skriver mer sen.
LOVE

Torsdag

2011-09-22 ☆ 15:23:10

Efter jag slutat jobbet vid 11:00 drog jag hem till mamma en sväng, alltid lika mysigt! Nu ska jag vara hemma i drygt 1 timme till innan jag ska ner till jobbet igen för dagens andra pass. Inte allt för kul men..  Vad som händer efter jobbet vet jag inte riktigt än, mysa till det lite kanske?

I morgon är jag i alla fall ledig från jobbet. Men bara för detta är jag inte "ledig" Har massa saker att göra i morgon. Ett besök hos min barnmorska står på schemat, hämta ut kort från studenten, storstäda lägenheten, plocka ur alla sommarkläder och sånt som jag vet inte kommer komma till användning på ett tag, storhandla, ut och käka på kvällen OSV. Ja, som ni ser har jag lite att ta tag i till morgonen. Vad har ni själva för planer?

Just käkat jordgubbar, vilket jag verkligen ÄÄÄÄÄÄLSKAR!
Ska försöka hinna ner till solariet en snabbis innan jobbet sedan. Min hud & hårbotten börjar bli sämmre igen..
KISS AND LOVE


torsdag

2011-09-22 ☆ 15:15:22
Amanda  ([email protected]) om onsdag:
Gud vad kul för er patrizia. önskar er all lycka!! :)
IP: 90.237.222.125

SVAR: Tack såååå jätte mycket goding! :)

torsdag

2011-09-22 ☆ 06:57:25
Uppe med tuppen, är skit trött! Nu ska jag sticka ner till jobbet sedan vid 11:00 bär det av hem till mammi en stund. Ha en great dag, skriver mer i eftermiddag/kväll när jag landat in my place again. KISS AND LOVE

onsdag

2011-09-21 ☆ 12:52:10

Just käkat morötter & dipp, vilket är något av det godaste som går att käka!
Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan gå till jobbet. Jobbar mellan 14-22:15 idag, ett riktigt mördarpass om ni fårgar mig. 14-22:15 är den värsta tiden jag vet! Tur nog gör jag bara det passet 1 gång i veckan. Så förövrigt kommer det inte hända speciellt mycket mer än jobbet idag faktiskt. Så fort jag slutar måste jag hem till min underbara säng eftersom jag börjar 7:30 i morgon igen. Funderar på att åka hem till mamma en stund i morgon efter jobbet? Ja, så nu kanske ni fattar att det inte blir speciellt mycket bloggande från min del idag förens i morgon kväll. TRÅKIGT NOG..

Ni får i alla fall ha en toppen dag!
KISS AND LOVE /PATRIZIA TRYGG

21 dagar kvar!


Underbart gott!




Visste ni att Smulan är en riktig linslus? Skutten däremot vill aldrig vara med på kort, inte ens idag...


onsdag

2011-09-21 ☆ 12:40:26
Anonym om söndag:
otroligt gullig, får ni en tös eller pöjk? =)
IP: 195.198.120.252

SVAR: Tack så mycket! Jadu, det skulle jag med bra gärna vilja veta hihih! Får reda på det om 3 veckor, så håll utkik så får du strax veta :)

Tisdag

2011-09-20 ☆ 21:55:03
Dagen på jobbet var minst sagt stressig. SJUKT hur mycket folk det är som kommer till spelboa på dagarna. Hade säkert 30 pers i kö förut hela tiden i ung 2 timmar. Måttligt stressad man känner sig då måste jag säga! Tur att det lugnar sig den sista timmen i alla fall så man hinner fixa i ordning allt för stängning osv.

Nu ska jag kolla på tnv en stund innan det är dax att krypa ner i sängen med min älskling och våra små bebisar, dvs Skrutt&Mul. Är super trött idag så det ska verkligen bli skönt att krypa ner i sängen sen. MUMMMMS!
Vaknade runt 6:30 idag, inte så super kul med tanke på att jag har sovmorgon från jobbet på tisdagar. Visste på en gång att jag aldrig skulle kunna somna om så gick upp på en gång och myste ner mig i soffan med tända doftljus och lite frukt. PERRY START PÅ DAGEN! Man skulle verkligen börja varje dag som jag gjorde idag.

Idag är det 22 dagar kvar!!! Längtar såååå sjukt mycket! :)

KISS AND LOVE





tisdag

2011-09-20 ☆ 21:46:34
Rebecka  ([email protected]) om söndag:
Ååååhåhå!!! Grattis Patrizia! :DDD
IP: 78.73.42.228

SVAR: TACK SÅÅÅÅÅ MYCKET REBECKA! :)


Sara om söndag:
gud va söööt :)
IP: 46.162.121.169

SVAR: ELLER HUR ÄR DEN, VÄRLDENS GULLIGASTE! :)



tisdag

2011-09-20 ☆ 12:16:15
Väntar på att min "tidiga middag" ska bli klar. Börjar jobba klockan 15:00 så bäst att käka innan. Tror nog inte jag överlever fram tills 20:30 utan mat om jag ska vara ärlig.. Efter jobbet ska jag stressa hem så jag hinner se lite av IDOL om jag har tur. Veckans höjdpunkt, verkligen!


Ny årstid, ny frilla!

måndag

2011-09-19 ☆ 19:34:16
Bex har just åkt hem, vi skulle egentligen haft en fetingmyskväll idag men.. Får väll se när hon droppar in igen.
Mestadels av dagen har spenderats på jobbet. Varit en ganska stressig dag faktiskt, men trost detta gick dagen fortare/bätre än vad jag trodde den skulle göra. Nu har jag just landat i soffan och ska strax se på IDOL. Doftljusen är tända & chokladbollarna är fram dukade. Perry kväll framför tvn!

I morgon jobbar jag mellan 15-20:15, dvs spelboa time!
Såååå som vanligt kommer det nog bli dåligt med bloggande från min sida. Känner inte ens för att blogga längre över huvudtaget! Får se hur länge till skrivlusten håller i sig.


söndag

2011-09-18 ☆ 22:46:30
Anonym om söndag:
Jag börjar ana att du har en bebis i magen, har jag rätt eller fel?:-D
IP: 91.149.42.111

SVAR:  Jag kan inte påstå att du har fel ;) ihhiih

söndag

2011-09-18 ☆ 22:28:39
Har helt gömt bort att lägga upp en bild på vad vi hittade i vår postlåda här om dagen.
Min syster är verkligen sötast i världen, älsklar dig! Vi måste ses under veckan (när båda är lediga från skola & jobb) Vilket inte inträffar speciellt offta.. Men men, i morgon får vi gå igenom våra scheman och planera lite.



Underbart gullig va? Jag är helt såld, älskar den! Älskar att texten är så sött skriven. Älskar kläder med tryck på över huvudtaget!

KISS AND LOve

söndag

2011-09-18 ☆ 22:21:01
Middagen blev GREAT! Daniel är skit duktigt på att laga mat, vilket jag fick reda på detta året?!?!
(Vi har varit ihop i över 5 år så fattar inte hur jag inte kan märkt detta tidigare) Men nu kommer han inte undan längre. Daniel fixar maten, jag diskar. Detta för bästa resultat! ;)


söndag

2011-09-18 ☆ 12:24:40
Älsklingen står i köket och håller på med maten. Kött, sås, potatis & kokta morötter står på dagens meny. Låter inte helt fel va? Älskar verkligen "hemlagadmat" Det är förmodligen det godaste som finns!

Själv håller jag håller på och färgar utväxten, vilket är sååå välbehövligt just nu! Dagen kommer spenderas hemma till en början och sedan i kväll bär det av till Tomas & Sandra. Slappisdag om andra ord! Laddar för en vecka som kommer bestå av 6 dagars jobb, dvs endast ledig på fredag. Lite jobbigt kanske men pengarna rullar statigt in! Vilket gillas skarpt från min sida eftersom det bär av till ULLARED igen nästa månad :)

Nu ska jag skölja ur håret och sedan ska jag hjälpa Daniel med käket.
Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE




lördag

2011-09-17 ☆ 19:24:14

Jävla krångel hela tiden!


lördag

2011-09-17 ☆ 16:36:46
Införskaffade mer av favvo-ljusen på IKEA förut.


Även nya blommor & krukor till fönstren.


Lika så i köksfönstret.


Inväntar Bex, sedan är det skräckfilmskväll som gäller för hela slanten. Måste bara ta tag i damsugaren och dra den över golven och sedan boka tvätttid, efter detta är jag finaly färdig! Ha en super kväll i alla fall.
KISS AND LOVE /PATRIZIA JOHNNA TRYGG




lördag

2011-09-17 ☆ 15:27:45
Medpluttimagen om torsdag:
Ville absolut inte låta grinig som jag nu insåg att jag gjorde. Men är själv gravid och både barnmorska och läkare samt andra har avrått mig från massa saker. Så för din skull och bebisen såklart så tänkte jag bara föra detta vidare så de inte händer något :) Sorry om jag verkade grinig.

SVAR: Ingen fara alls! Tack för tipset i alla fall! :)

lördag

2011-09-17 ☆ 15:23:25

Just städat lite, men såklart tappade jag suget på detta SÅÅÅ fort. Orkar verkligen inte städa idag, bläk! Nu funderar jag skarpt på att ta en promenad. Vädret är faktiskt jätte skönt idag, synd att inte det är så här jämt.
Märker ni att jag är inne i en bloggtorka period? Har ingenting alls att skriva om. Eller jo, egentligen har jag ju det men samtidigt känner jag att jag inte vill skriva om det ÄN. Undra varför?! Handen på hjärtat, 12oktober kommer jag berätta allt allt allt ni vill veta. Så om det är någon som undrar över något är det bara att fråga på innan dess så får ni snart svar på era frågor, jag lovar! :)

Har inte heller tagit några bilder på sistone, därför laddar jag inte heller upp några. Så tråkigt med samma bilder hela tiden. Eller hur?


lördag

2011-09-17 ☆ 09:09:24
God morgon! Sovit gott? I have!
Just gjort mig i ordning och käkat frukost. Nu sitter jag här och inväntar Catti eftersom vi ska till IKEA en sväng och fördriva tiden. Måste även köpa lite ljus och några fottoramar. Älskar att lalla runt på IKEA!
Förövrigt får vi se vad dagen har att erbjuda. Tror att Bex skulle komma och spendera kvällen här eftersom Daniel ska ut idag. Skräckfilmsmys är alltså planerat för i kväll. Låter inte helt fel va? :) Så Bex, ring mig när du ser detta och vet vilken tid du landrar in my place!

torsdag

2011-09-15 ☆ 20:54:25

Jobbade mellan 7:30-11:00 idag, underbart att komma hem i tid! Hinner med att göra så mycket av dagen när man slutar tidigt, vilket verkligen gillas från min sida.

Efter jobbet har faktiskt mesta dela av dagen spenderats i stan med Daniel. Har införskaffat nya duntäcken, sängkläder, doftljus och andra saker som lätt gör tillvaron mer bekväm. Älskar att göra förnyelser här hemma! :)
Nu väntar jag bra på att Daniel ska komma hem med bilen (som alla saker ligger i) så jag kan fixa i ordning i sovrummet och lägga mig framför någon bra film. Låter inte helt fel va? Och vet ni vad? Jag är faktiskt ledig ända tills på måndag, kan det bli bättre? Nja, tror nog inte det!

Efter vi varit i stan blev det i alla fall lite käk och så med goa tjejer för min del. För att vara ärlig så var det faktiskt riktigt jobbigt att säga "hejdå", trots att vi ses igen om ett par månader.

Nu ska jag grejja!
Ha de great!


torsdag

2011-09-15 ☆ 20:39:47
Medpluttimagen om onsdag:
Har du kollat upp att det är okej att sola ? Många avråder från att göra de.....
IP: 83.253.138.201

SVAR: Hej! Nej det är ingenting jag kollat upp. Men tack så mycket, jag får ta och kika lite närmare på den saken då såklart.

onsdag

2011-09-14 ☆ 12:56:18
Förkyldningen börjar lägga sig lite men febern står kvar, super kul verkligen.. Ska ner till jobbet om 1 timme och där blir jag kvar tills 22:15 ikväll. Inte allt för kul kaske med tanke på att jag inte är helt pigg än. Men men, sedan jobbar jag bara mellan 7:30-11:00 i morgon, sedan har jag massa fritid under resten av dagen att fördriva tiden med :) Borde verkligen ta mig tid att lägga mig i solariet i morgon, det är sååå välbehövligt just nu! Har verkligen tappat all färg som jag fick i kreta, tråkigt nog! Det är verkligen det värsta med att vara utomlands, färgen försvinner på bara någon vecka. Oj, ser nu hur rörigt jag skriver hahaha! (Hoppas det är läsbart)

I morgon ska jag även käka pizza med Bella och några mer girls. Hon flyttar ju till utlandet på lördag så vi måste ju passa på att ses innan! Sjukt det känns att någon man kännt precis hela livet flyttar till ett annat land bara så där. Men, du kommer få det toppen. I know it!

Nu måste jag nof göra mig i ordning. Sitter fortfarande iklädd myskläder och tofflor. Inte så passande att komma ner till jobbet klädd så kanske? Ha en toppen dag! Skriver förmodligen inte mer idag eftersom jag kommer stupa plask i säng när jag slutar jobbet.



tisdag

2011-09-13 ☆ 10:29:02
Min underbara saknade vän C.Sundling ringde mig klockan 8 i morse?! Piggast ever undrade hutrbullen om jag skulle med på en promenad, men svaret från mig blev ett snabbt NEJ. Hade aldrig orkat gå upp då. Knappt så jg orkar sitta upprätt nu. Känner mig piggare idag men ser värre ut än någonsin. Super kul detta tycker jag, notttt!
Ska krypa ner i sängen en stund till innan jag ska fixa i ordning lite lunch. Jobbar 15-22:15 idag, helt okej pass enligt mig! Hoppas lugnet som var i fredags håller i sig även i kväll i spelboa, är fortfarande lite nervös över stängningarna själv där.

Skriver mer sen.
Hade!


måndag

2011-09-12 ☆ 19:49:57
Snorig och jävlig ligger jag i soffan och väntar på att IDOL ska börja. Kvällens höjdpunkt, utan tvekan!
Har just kollar igenom H&M AUTUMN SEASON 2011. Hittade knappt någonting alls som jag tyckte var snyggt.. Kul, jag som annars är tokig i nästan alla H&M,s kläder.. Nej, ska faktiskt försöka att inte shoppa någonting förens nästa månad när det bär av till ullared igen. Men, som vanligt kommer jag snart komma på någonting som jag "bara måste ha på stört" Faktiskt så kom jag på nu på en gång att jag måste köpa leggins.. Där rök min shoppingsuppehållsplan alltså.

Ha en toppen kväll i alla fall!
KISS AND LOVE


måndag

2011-09-12 ☆ 08:19:52
God morgon! Idag är jag uppe med tuppen som vanligt, suck! Vaknade för ca 1 timme sedan i akut behov av nässpray.. Väl uppe visste jag på en gång att jag aldrig skulle kunna somna om igen. Super kul verkligen..
Idag står jobbet på scemat mellan 11-17:00, får se hur denna dagen blir eftersom jag inte mår något bättre än igår. Men men, ska käka panodil innan jag går till jobbet så  bir det säkert jätte bra!

KISS AND LOVE

söndag

2011-09-11 ☆ 22:36:15
Älsklingen ligger i sängen och snarkar som satan medan jag ligger på soffan och halvsover. Stönig som jag är ska jag se klart på filmen vi började kolla på. Har sovit mig genom halva filmen så vet knappt vad den handlar om.. Snart är den i alla fall slut så då ska även jag krypa ner i sängen. Ska verkligen bli underbar att sova idag!

Är super trött så orkar inte skriva mer.
Ha en toppen kväll.
LOVE! /P



söndag

2011-09-11 ☆ 22:27:34
Rebecka :)  om söndag:
Jag vill veta vad det va som va speciellt som du skulle berätta! :D
Kram
IP: 78.73.42.228


SVAR: Självklart ska du få svar på din fråga! Men dock inte idag, förlåt! Trodde de flesta redan förstått vad det är jag lägger in små bilder och ord om ibland. Jag kommer inte säga det rätt ut här på bloggen före nästa månad (om jag orkar hålla mig så länge) men jag kommer lägga upp mer bilder och mer små ledtrådar hela tiden :) Håll utkik så får du snart veta vad det är allt handlar om! Kram kram
11 September, 20:18

söndag

2011-09-11 ☆ 19:13:19
Slutade jobbet för en timme sedan. Mår verkligen inte bra idag, är inte pigg över huvudtaget! Vaknade redan vid 7 i morse och började käka panodil. Trots detta känner jag mig inge piggare än jag gjorde i morse när jag vaknade.
Nu ska vi käka mat och sedan är det soffmys som gäller resten av kvällen. Gott va? :)

Skriver mer sen!
LOVE!

lördag

2011-09-10 ☆ 20:56:44
Tack för alla fina kommentarer! Kommer strax berätta mer om det ni är som mest nyfikna på, jag lovar! ;)

Sitter hemma och kollar på fångarna på fortet, inte för det är speciellt bra men.. Haha, finns inte så mycket annat att kolla på faktiskt. Har en kantarellpaj i ugnen som vi ska käka snart. Har aldrig gjort det tidigare så jag håller tummarna för ett bra resultat! Är verklgen super hungrig nu så klockan får mer än gärna ticka liiite snabbare!

Ni får i alla fall ha en toppen kväll.
KISS AND LOVE

lördag

2011-09-10 ☆ 17:36:18
Är inte pigg över huvudtaget. Har ont i huvudet, fryser, har ont i halsen och mår allmänt "segt" Känner att kroppen liksom inte hänger med, allra minst halsen som började svika mig redan i natt. Fy! Har vaken tid eller ork att åka på en förkyldning nu, eller ännu värre.. Influensa. Hade jag inte varit så sjukt rädd för sprutor hade jag gärna tagit vaccinet.

Men, för att inte klaga allt för mycket kan jag ju säga att jag har bra mycket mer att vara glad för än deppig.
Mitt liv är verkligen underbart nu (förutom idag då när jag är lite hängig) :)

lördag

2011-09-10 ☆ 10:08:59
Käkat frukost med Bex, köpt kirurgtape till älsklingen, bokat tvätttid tills i kväll. Har hunnit med endel under mina 1,5 timmar som jag varit vaken idag! Nu ska jag byta om innan det är dax för jobb mellan 11-15:00!





Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE

lördag

2011-09-10 ☆ 08:55:16
Nu är älsklingen hemma igen, finaly! Nu väntar en vecka som hemmafru för Daniels del. Konstigt att man bara blir sjukskriven en vecka efter en operation tycker jag? Men men.. Nu är det i alla fall klart och redo för läkning!

Kvällen igår spenderades i soffan med mina två favoriter och massa god mat som Bex lagat. Underbar fredag! Kollade dock på världen sämsta film, herregud så dålig den var! Den handlade om en pojk som blev kidnappad som liten och levde med en psykopat/mördare/you name it! I vilket fall så blir den lilla pojken räddad efter 5 år men mördar sedan den som räddar honom och sedan den som kidnappat honom. Jätte konstig film med ett jätte konstigt slut. Den var till och med så dålig att jag inte ens mins namnet på filmen, inte illa va?

Idag ska jag jobba mellan 11-15, underbar pass va? Sedan ska jag städa och hoppas på att det finns en tvätttid så jag kan tvätta. Skulle inte vara så tokigt om det kunde finnas en tid i eftermiddag faktiskt! Sedan ska kvällens fördrivas genom att göra minsta möjliga. Ska verkligen njuta av en ledig kväll in i minsta sekund.

Nu ska jag fixa frukost och sedan väcka Bex.
Ha en toppen dag.
KISS AND LOVE PATRIZIA

fredag

2011-09-09 ☆ 07:43:29
Ska strax åka in till älsklingen och se hur det är med honom innan det är dax för jobbet igen.
Har alltså en fullspeckad dag, som vanligt.. Tur att kvällen ska spenderas framför en bra film med min underbara lillasyster som alltid gör mig på såååå bra humör. Ansiktsmask och hårinpackning låter ganska perry för ikväll med! Var ju inte ledig denna helgen som jag trodde, attans!


Nu måste jag kikla! Skriver mer i kväll.
KISS AND LLLLOVE


torsdag

2011-09-08 ☆ 17:56:18
Dagen har spenderats i stan och på sjukhuset. Älsklingen ligger just nu i skrivande stund under kniven på operationsbordet i karlstad. Stackarn! I gårkväll fick vi sticka in till akuten eftersom Daniel fick så otroligt ont i magen, väl inne på akuten visade det sig vara blindtarmen.. Så Daniel blev kvar på sjukan och jag åkte hem. Kännde mig som världen sämsta människa som inte kunde stanna kvar och ligga vid hans sida hela tiden, vilket jag fortfarande gör. Får se hur Daniel mår sedan om jag ska in då igen eller om jag ska in direkt till morgonen. Det beror helt på hur pigg han är efter operationen. Älskar dig min ängel!

Har även klippt mig och färgat håret idag, är asnöjd men det känns fruktansvärt ovant!


tisdag

2011-09-06 ☆ 20:03:56

Ligger däckad hemma i soffan, jag är verkligen så sjukt trött! Ska kolla klart på idol och sedan är det verkligen sängen som gäller för min del. Kommer slockna på stört, lovar er! Herregud! Ska verkligen bli skönt med en ledig dag på tosdag. Då står både klippning och färgning på schemat för min del.

KISS AND LOVE


måndag

2011-09-05 ☆ 08:57:39
Just käkat frukost och ska strax knalla ner mot jobbet och vara kvar där tills 22:15 i kväll. Idag är jag verkligen sjukt trött, trots att jag somnade tidigt i går kväll. Men men, borde faktiskt bli pigg sedan när jag ska gå ner till jobbet eftersom regnet vräker ner... Vilket inte är allt för skönt kankske.. Fyfasen va jag saknar skolan, va enkelt man hade det om man tänker efter. Antar att det är gaaanska många som håller mer mig!
Nej, nu har jag nog faktiskt inte tid mer. Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE

söndag

2011-09-04 ☆ 13:11:31
Just hemkommen efter att varit med Daniel till den tråkigaste affären som finns i hela världen , dvs biltema..
Nu ska jag slappa en liten stund innan det är dax att knalla ner till jobbet. Jobbar till 22:15, sedan är det sängen som gäller för min del. Har några riktiga mördarpass framför mig under kommande vecka.
Måndag: 10-22:15
Tisdag: 9-19:00
Onsdag 7:45-18:00
Torsdag: Ledig
Fredag: 14-20:15
Så som ni kanske förstår kommer inte jag ha speciellt mycket tid över under veckan för att göra annat. Men får faktiskt säga att det är lite lyxigt att jag har näsa helg ledig i alla fall. Känns toppen med tanke på att jag planerat en "hemmaspahelg" då om jag var ledig! Kommer bli great att avsluta nästa arbetsvecka med en sån helg.

Vad ska ni själva göra idag föresten? Kolla på IDOL? Köra på hederligt söndagsmysi soffan? GO GO GO!
Just ja! Jag har faktiskt tänkt att jag ska försöka ta tag i körkortet igen, skulle sitta ganska bra att ta det snart faktiskt. Så till veckan ska jag förmodligen om tid/ork finns börja plugga lite igen. Bra va?

Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE

 

Söndag

2011-09-04 ☆ 09:29:17

Varför måste jag alltid vakna tidigt de få dagarna jag verkligen kan sova ut? Vaknade klockan 8:00 idag trots att jag somnade ganska sent i går. Det slår verkligen aldrig fel!

Gårdagen spenderades i alla fall till en början i Borgvik hos familjen och sedan hemma i soffan med massa onyttigheter. Perry lördagskväll om ni frågar mig! Idag står jobbet på schemat mellan 15-22:15 AGAIN..

Antar att många av er väntar på en förklaring till bilden jag la upp i förrgår? Enligt mig talar bilden för sig själv faktiskt så jag antar att de flesta kan klura ut varför jag la upp den ;) Tänk tänk tänk..

KISS AND LOVE


lördag

2011-09-03 ☆ 09:57:20
Godmorgon! :)

fredag

2011-09-02 ☆ 23:13:09




fredag

2011-09-02 ☆ 13:10:21
Håller på och plockar i ordning lite här hemma. Diskat, sorterat i ordning smutstvätten, hängt in kläder i garderoben osv. Skönt att ha detta gjort så det är snyggt när jag slutar jobbet i kväll. Blir allt mer och mer sugen på att ligga hemma i soffan framför en film hela dagen/kvällen i stället för att jobba.. Men men, vart ska då pengarna komma ifrån?

Köpte några ansiktsmasker igår, visst ser dom goa ut? Tror nog att jag kommer testa vit choklad först, eftersom jag älskar det! hhihihi, hoppas dom är lika bra & goa som dom ser ut att vara!


Jag får se om jag är ledig från jobbet nästa helg så jag kan mysa till det med en "hemma-spa-helg" ´Låter detta intressant B? Det är verkligen underbart att ta hand om kroppen och ens yttre. Detta skulle vara någonting som man gör offtare tycker jag. Men inbland finns det varken tid eller ork för att lyxa till det lite extra. För att lyxa till det lite extra kan ni försöka planera in en helg utan att planera massa saker som ni ska, vill och måste göra. Utan planera bara att vara hemma och mysa hela helgen. Köp hem glass, frukt och bär. Ladda upp med många bra filmer. Köp hem doftljus och andra saker som gör tillvaron mysig. Ladda sedan upp med ansiktsmasker, fotsalt till fotbad, hårinpackningar, peelingcremer, väldofftande kroppslotioner och andra saker som ni vill ha för att känna "spakänslan" Mys sedan runt i mjukiskläder och bara må gött utan att tänka på smink och snygga kläder för utgång. Varför använder man inte mer tid för sånt här? Det är ju underbart!


fredag

2011-09-02 ☆ 10:26:49
Vaknade för ett tag sedan av att jag hörde ljud från köket, fan tänkte jag.. Var helt säker på att jag hadde inbrott tills jag klämmde fram ett ynkligt litet, Bea?? Som tur var svarade fick jag svar från henne. Helt glömmt bort att hon skulle komma hit på morgonen innan skolan började. Nu står hon i köket och håller på och gör lunch till oss, bra gullig va? :) Toppen start på fredagen om ni frågar mig! Sedan står jobbet på schemat mellan 15-22:15, inte allt för kul på en fredagskväll men det får väll gå.. Annars har jag inga som hells planer för i kväll, sugen på att slappa framför en film när jag slutar. Är verkligen inne i en mysperiod nu! Vad ska ni själva göra?

KISS AND LOVE /PATRIZIA JOHNNA TRYGG


torsdag

2011-09-01 ☆ 20:22:40
Nu har jag provat kläder, duschat, tänt ljus och hoppat i morgonrocken och tofflorna. Hösten är allt bra underbar måste jag säga! Funderar på att göra en kopp te, men har dock inte min favorit smak hemma.. Jag är verkligen en person som går i "te-perioder" Ibland dricker jag flera koppar te om dagen och ibland dricker jag inte en enda kopp på flera månader. Konstigt va?


torsdag

2011-09-01 ☆ 19:01:51
Just hemkommen efter en heldag på ullared med mamma, Bex & Casper. Har verkligen varit en toppen dag med mycket shopping och mycket skratt. Kommer göras om innom en snar framtid! Fick med mig mycket fint hem, nu är bara frågan vart jag ska göra av allt?!

Massa tjöjor & toppar


2 par leggins, mys-strumpor, mössa & vantar


Favorit 1#


Favorit 2# (bilden gör den dock inte rättvis)


Ljus & välkommskylt


Ljushållare, älskar den verkligen!


Småplock!


Småplock!


Stövlar


Köpte även några tröjor och lite annat till Daniel som jag inte hunnit fotta än. Nu ska jag prova kläder!

RSS 2.0