söndag

2012-04-29 ☆ 14:20:03

Jag har en mycket social och pratglad bebis här hemma nu. Gud va kul det är att verkligen se hur dom utvecklas från dag till dag! Tindra har förändrats otroligt mycket under de senaste 2 veckorna. Hon är så mycket mer "med" nu och fattar verkligen vad som händer runt om henne. Hon har även hela tiden varit mycket glad men under de senaste veckorna har hon verkligen skrattat hela tiden. Älskar hennes utveckling, älskar henne, älskar att jag har turen att vara mamma till mitt lilla hjärta!



söndag

2012-04-29 ☆ 12:43:29

Äntligen, äntligen, äntligen, vilket underbart väder det är idag! Jag tänker verkligen ta till vara på denna dagen men kände att jag bara var tvungen att kika in här en stund. Vi har precis varit ute på en promenad och ska strax ut igen. Denna gången måste jag förbi affären för att köpa hem kestella (den med hallon i, mums!)

Skriver mer senare, nu måste jag amma lillan och sedan ska vi gå ut igen.
Ha en super duper bra dag på länge!

3 olika bilder från morgonen.
"Tur" hon vaknar tidigt så vi hinner ta några bilder under dagen! :)




Fredag

2012-04-27 ☆ 19:28:59

Nybadad & nermyst i pyjamas ligger nu världens goaste unge här bredvid mig i soffan. På tvn börjar strax postkodsmiljonären och det vankas myskväll här hemma. I morgon ska vi som jag sagt tidigare in till Karlstad och kolla när älsklingen sk tävla. Dvs, det blir en ganska tidig morgon för vår del. Skulle gärna vilja hinna med en promenad innan vi ska sticka iväg men det beror helt på om Tindra vaknar tidigt eller inte.

Ni får alla ha en superfin kväll, för det ska vi ha!
Massa massa kärlek! /Patrizia




Fredag

2012-04-27 ☆ 13:56:59

Världens lyckligaste!


Fredag

2012-04-27 ☆ 12:06:29

Hej godingar!

Idag började jag & Tindra vår morgon med en promenad med Veronica som just nu är hemma från Norge. Nu har vi har precis kommit i värmen och klarade oss fint från det dåliga vädret som är på väg. Nu ska vi mysa lite i soffan innan jag sedan ska göra det helgfint här hemma. Vi får se sedan om vi kanske tar en liten promenad igen. Det var faktiskt otroligt skönt ute idag!

Min lilla trollunge!



Torsdag

2012-04-26 ☆ 20:35:35

Nyduschad och nermyst i mjukiskläder har jag nu intagit soffläge, underbart! Trotsade vädret förut och tog en promenad, trots regnet. Känns bra, otroligt bra faktiskt. Nu är det nog med bortförklaringar som "idag kan jag inte ta en promenad för det är dåligt väder" Nu är det minst 1 promenad om dagen som gäller, punkt slut! Hur långt jag går och hur länge jag är ute spelar ingen större roll så länge jag faktiskt kommer ut. Självklart håller jag tummarna för att det fina vädret ska komma nu. Det skulle ju vara otroligt skönt att kunna få lite färg på köpet!

Morgondagens planer är fortfarande oklara, vet faktiskt inte alls vad vi ska hitta på. Men på lördag däremot ska vi till karlstad och hejjjja på älsklingen när han kör sin första folkrace tävling. Håller tummarna hårdare än någonsin och hoppas på att det går bra. Jag och Tindra kommer säkert ta en liten runda på stan antingen innan eller efter tävlingen. Älskar att gå runt och kika på alla vårnyheter till både mig & lillan! Sedan MÅSTE jag faktiskt snart hitta en ny klänning som ska bäras på min 20 års dag när jag ska ut med tjejerna. (för er som inte vet fyller jag 20 år om 2 veckor)

Nej, nu ska jag mysa med mina godingar!
Ha en toppen kväll.
PUSS&KRAM


Torsdag

2012-04-26 ☆ 14:36:20

MY LOVE! ♥


torsdag

2012-04-26 ☆ 14:33:26

Lillan ligger och "sover middag" så jag passar på att plocka och dola lite här hemma.
Tänkte bara kika in här och visa bild på en tunkia & ett par byxor som jag köpte till Tindra igår.

FÄRGKLICK



Nu har vi även ÄNTLIGEN fått upp tavlorna i vardagsrummet.


torsdag

2012-04-26 ☆ 10:12:25

Hej godingar,

Hade en superbra dag igår. Tindra var lugn & glad hela dagen så det var inga problem i världen med att åka iväg så. Jag hittade dock nästan ingenting, vilket jag blev lite besviken på. Men som sagt, det var en bra dag i allafall och det överväger det mesta.

Nu ska jag göra i ordning tindra och sedan ska vi gå till affären. Skriver mer sedan och lägger då även upp bilder på gårdagens inköp. Puss och kram så länge.


onsdag

2012-04-25 ☆ 08:45:22

Idag har jag världens gladaste & goaste bebis här hemma!
Helt otroligt att man kan älska en människa så mycket, jag är världens lyckligaste.





Gårdagen spenderades med min älskade lillasyster, vilket var lika mysigt som alltid! Idag ska jag plocka i ordning lite här hemma och sedan ska vi faktiskt åka till charlottenberg med Johanna, Stella & Desiree. Ska bli kul att komma iväg någonannanstans och kika lite faktiskt.

Ha en toppen dag!
Puss & Kram till er!


Tisdag

2012-04-24 ☆ 14:00:49

Vilket otroligt väder det helt plötsligt blev! :)
Ska försöka få med mig Bea på en låååångpromenad med barnvagnen.
Nu är jag lyckig, tack morder jord för solen!

MIN PRINSESSA


tisdag

2012-04-24 ☆ 11:55:13

Sitter och myser med mitt älskade lilla hjärta. Vi ska strax ta en liten promenad innan resten av dagen ska spenderas med världens bästa syster/moster. Perfekt dag va? :)

Nya frisyren (som jag helt glömt bort att visa er!)


Måndag

2012-04-23 ☆ 17:12:54

Efter 2 promenader, 3 tvättmaskiner, och ett städat badrum är det nu soffläge som gäller. Nu är jag helt slut och kommer inte röra ett finger mer idag. Ska strax knäppa på massa avsnitt av förra veckans BB som jag missade/somnade ifrån och helt enkelt inte hade tid att kolla på. Daniel kommer inte hem än på några timmar. Han ska till en kompis och greja med deras bil som de ska tävla med till helgen. Jag har väll berättat att Daniel ska köra sin första folkrace tävling då? Självklart kommer jag och Tindra då vara på plats och hejjjja!

Som sagt, fortfarande ingen kamera, dvs ingen ny bild.
Nu är det mjukiskläder och mys som gäller!
Massa massa kärlek till er så länge!


Måndag

2012-04-23 ☆ 11:45:26

Varit ute på en promenad, varit till apoteket och köpt en ny napp till lillan samt tvätta en tvättmaskin. Har faktiskt hunnit med otroligt mycket under morgonen. Så fort Tindra somnar ska jag hänga upp tvätten så det kan torka någon gång. Måste säga att det är f-a-n-t-a-s-t-i-k-t kul att inte torktumlaren i tvättstugan fungerar... Förövrigt så ska jag dra damsugaren & skurmoppen över golven, vilket är otroligt välbehövligt!

Tyvärr ligger kameran i bilen (again) så får bjuda på en "gammal" bild på mitt hjärta.


Måndag

2012-04-23 ☆ 08:23:30

God morgon godingar!

Idag väckte Tindra mig genom massa prat & vändningsträning. Hon ville absolut inte sova mer så jag hade inget annat val än att gå upp. Nu ligger hon på en filt på golvet och t-r-ä-n-a-r på att ta sig runt. Hon är super stönig den här lilla damen förstår ni! Om en stund när jag vaknat till liv och gjort oss i ordning ska vi ut på en promenad.


mammas goding

2012-04-22 ☆ 12:58:55

söndag

2012-04-22 ☆ 09:51:23

Nu är jag helt ärligt riktigt trött på det dåliga vädret! Nu är det snart maj så hit med sol & värme!

Förlåt i alla fall för den dåliga uppdateringen igår, men jag var inte hemma på hela dagen. Dagen spenderades hos Desiree & Tobbe, där även Johanna, Tobias & Stella var. Mysigt mysigt!

Nu ligger jag och Tindra på en filt på golvet och försöker försöker försöker ta oss runt (Tindra vill vända på sig). Hon har kämpat i flera dagar men kommer bara halvvägs då ena armen är i vägen. Men nu är det verkligen inte långt i från så lillan får helt enkelt kämpa på! :)

Om några timmar ska vi åka upp till Borgvik då Aasne kommer på besök.
Kanske bäst att börja göra oss i ordning snart? Måste även koka en ny napp till lillan!

FAVORIT I REPRIS


Lördag

2012-04-21 ☆ 10:34:16

Hej godingar!

Kom just hem efter en "kortispromenad" till affären. Tindra som vaknade ganska tidigt idag slocknade så fort jag la ner henne i vagenen. Eftersom hon fortfarande sover tänkte jag passa på att städa undan lite här hemma. Jag måste verkligen damsuga, vilket jag inte gjort på flera dagar?! Daniel jobbar idag med han, stackaren!

Bäst jag sätter fart så jag får någonting gjort innan lillan vaknar.
Skriver mer senare.
PUSS SÅ LÄNGE!


fredag

2012-04-20 ☆ 16:35:55

Vilken tråkig dag det varit idag.. Vädret har varit uselt precis hela dagen, dvs ingen långpromenad.. Enda gången vi har varit utanför dörren var när vi var bort till bvc, annars har vi myst hela dagen. Tindra har börjat försöka vända på sig, vilket ser skit gulligt ut. Hon blir även allt starkare och starkare i rygg & nacke. Älskar att se henne utvecklas från dag till dag :)





Daniel jobbar över idag, lika så i morgon. Förövrigt får vi se vad helgen har att erbjuda.
Ha en super-fin kväll i alls fall.
Massa kärlek /Patrizia


Fredag

2012-04-20 ☆ 10:04:09

Gårdagens shopping till Tindra.









BVC/LÄKARKONTROLL

2012-04-20 ☆ 09:56:42

Dagens vikt: 4728g
Dagens längd: 57,2 cm

Läkarkontrollen på bvc gick super bra och hon hade igenting alls att göra anmärkning på. Hon sa att både jag och Tindra var typiska A:n, dvs MVG till oss båda två ;)

Dagens goding!


Torsdag

2012-04-19 ☆ 08:15:10

Dagens goding (som förövrigt är 7 hela veckor idag) ♥


Torsdag

2012-04-19 ☆ 07:37:02

Idag bestämde sig Tindra för att vakna när pappa-Daniel gick till jobbet, suck! Jag fick då vakna varesig jag ville eller inte. Nu sitter jag här, klarvaken som aldrig förr medans Tindra lyckats somna om..

Idag ska i allafall jag & lillan till karlstad och shoppa. Som jag väntat! Tindra har ju som sagt växt ur nästan allt hon har, så hon behöver en hel del nytt. Även jag behöver köpa nya kläder. Jag har inte köpt någonting (läs mellan fingrarna) sedan jag blev med barn. Idag ska jag därför försöka hitta några byxor, lite nya tunikor, en vårjacka osv. Får se hur bra jag lyckas denna gången. Detta med att prova kläder i affärer är verkligen inte min grej.

Förövrigt så ska jag klippa mig till veckan. Ja, jag längtar faktiskt. Klippte mig endast 1 gång under hela min graviditet och hormonerna & färgningen har verkligen gjort sitt. Ska bli skönt att få bort de slitna topparna och få en frisyr igen.

Nu hör jag att Tindra börjar vakna igen så bästa att hämta henne så hon får ligga i sitt älskade babygym en stund. Ha en super fin dag! Uppdaterar såklart när vi kommer hem från karlstad med bilder på inköpen :)


Onsdag

2012-04-18 ☆ 15:43:08

I morgon ska jag & lillan till stan och köpa nya kläder, äntligen.
Tindra har växt ut nästan allt hon har i garderoben :)

ca 1 vecka gammal.


Ca 7 veckor gammal.


Onsdag

2012-04-18 ☆ 10:46:03

Nu ska vi klä på oss ytterkläderna och gå ut på en promenad med Elena. Himmlen ser dock lite mulen ut så jag håller tummarna för att det är ï alla fall ör uppehåll medans vi är ute. Vad dagen har att erbjuda har jag ingen aning om. Blir förmodligen gaanska lugnt. Ska ta tag i tvätten sedan, har sjukt mycket ren &  torr tvätt som måste vikas och sättas ihop. Någon som vill byta?

Tindra var i alla fall jätte glad när hon vaknade. Hon har sovit lite oroligt i natt så var rädd för att hon skulle vara tjinkig nu på morgonen. Men icke sa nicke! Hon var faktiskt gladare än någonsin, min lilla prinsessa! Idag ska jag och Tindra bada badkar, vilket kan vara något av det mysigaste som finns. Tindra brukar ligga och "prata" med de färg-glada shampoflaskorna. Jag längtar verkligen tills vi kan börja gå på babysim i badhuset!

Nej, nu skrev Elena så bäst att börja gå utåt!
Ha en fin dag så länge :)


Onsdag

2012-04-18 ☆ 09:51:49

Så här glad är mitt lilla troll idag! :)




tisdag

2012-04-17 ☆ 12:59:14

ALL VÄRLDENS KÄRLEK TILL DIG MIN ÄLSKADE SKATT.
DU ÄR DET BÄSTA SOM NÅGÅNSIN HÄNT!
ÄLSKAR DIG IDAG, I MORGON & FÖRALLTID.


Tisdag

2012-04-17 ☆ 12:56:25

Nu kommer strax Emilia & Erica hit, som jag förövrigt inte träffat sedan vi tog stundenten?! Ska bli super kul att träffa girlsen igen! :)

En trött liten tjej & trött Skrutten.




Tisdag

2012-04-17 ☆ 11:36:02

Morgonens planer var egentligen en promenad med Elena. Väl ute ångrade vi oss ganska fort! Snön/regnet verkligen vräker ner. Därför fick det istället bli lite soffhäng och mys med lilla Tindra.





Måndag

2012-04-16 ☆ 20:41:45

Dagen har spenderats ute för det mesta. Idag har vädret nästan varit perfekt. Hade önskat lite mer sol & värme, men det har ändå varit helt okej! Tindra är vaken mer och mer på dagarna. Nu är det verkligen inte kul att sova längre. Hon är otroligt nyfiken och vill hela tiden vara med och se vad som händer och sker. Super kul om ni fråga mig! Jag njuter verkligen av att se henne utvecklas från dag till dag. Efter vi förut badat lillan och sätt på henne pyjamasen ligger hon nu och myser med sin pappa, underbart att se!


Ha en fortsatt bra kväll!
Massa kärlek /Patrizia 



News

2012-04-16 ☆ 15:44:11

Igår kom Tindras farbrotr hit med 2 paket till lillan.





Tack tack :)


Done!

2012-04-16 ☆ 13:55:03

4 maskiner är nu tvättade och upphängda, äntligen!
Nu ska jag klä på min lilla groda och ta en till promenad i det u.n.d.e.r.b.a.r.a vädret! :)


svar

2012-04-16 ☆ 13:49:41

Sanna.S om promenix:
Lägg ut bild på barnvagnen?:)


SVAR:
Absolut kan jag göra det, här är den :)




promenix

2012-04-16 ☆ 12:15:18

Varit ute på en promenad med Elena & lillan, otroligt skönt faktiskt!
Lillan slockande som vanligt i vagnen och ligger lika så fortfarande och sover.
Nu ska jag ska passa på att hänga upp tvätten, tråkigt men ett måste!


mys!

2012-04-15 ☆ 17:45:42

Sitter och mumsar på en kladdkaka som älsklingen bakade i morse, inte fel alls!
Resten av kvällen kommer spenderas i soffan med mina godingar. Tindra har myst i sin pyjamas sedan några timmar tillbaks, vilket är såå mysigt att se. Önskar hon kunde ha pyjamas på sig hela dagarna! :)

Tindra & Stella! (skiljer endast 4 veckor på dessa små godingar)


Ögonstenen!


I morgon väntas en morgon/förmiddagspromenad med Elena. Skönt att komma igång redan på morgonen! Förövrigt ska jag fortsätta med tvätten i morgon. Vi har verkligen sjukt mycket tvätt.. Tvättstugan är bokad mellan 11-14:00 så det gäller att vara effektiv. Kommer springa mig varm i trapporna i morgon, i know it.

Under veckan ska jag även på efterkontroll och lillan ska på sitt första läkarbesök.
Efterkontrollen skulle jag mer än gärna hoppa över. Känner mig inte bekväm alls med vad som ska göras.. Men, jag vet ju att jag måste så det är ingen återvändo!

Nej, nu ska jag fortsätta att mysa med min fina familj.
Ha en fortsatt bra kväll!
PUSS&KRAM


Helgen som varit

2012-04-15 ☆ 14:22:50

Helgen har spenderats med goa människor, helt perfekt om ni frågar mig! Har knappt varit hemma någonting, därför jag inte bloggat. Men idag ska jag skärpa mig (eller ja, i kväll rättare sagt) Nu ska vi strax käka middag och sedan ska vi faktiskt ut på en promenad. Tindra ligger redan i vagenen och sover, min gullunge! Bäddade ner henne och ställde ut vagnen på balkongen och där somnade hon som en stock.

Men som sagt, jag återkommer senare. Nu är det middag!
Massa kärlek /P

Favorit tjejen!


Borgvik

2012-04-13 ☆ 14:45:35

Idag har jag och Tindra varit i Borgvik en stund. Sömntutan sov under hela vistelsen!? Nu har vi i alla fall kommit hem, landat i soffan och börjat funderat på vad helgen har att erbjuda. Har inga direkta planer, vilket känns otroligt skönt faktiskt. Vad ska ni själva göra under helgen? :) Jag håller som vanligt tummarna för fint väder. Är solen framme kanske grillen åker fram, mums!


matlagning

2012-04-12 ☆ 17:41:30

När vi lagar mat vill lillan såklart vara med! :)




Stora tjejen är förövrigt 6 hela veckor idag!


Superdag! :)

2012-04-12 ☆ 12:08:05

Hej alla godingar!

Jag och Tindra har precis kommit in från en promenad. ÄNTLIGEN är det uppehåll sa det går att vara ute! Tempot idag var ganska högt så jag kan faktiskt säga att jag är varm i kläderna, underbart! Självklart ska vi ut en sväng igen lite senare.






Idag är en BRA DAG! Jag blir verkligen glad av att vara ute, otroligt skönt. Sedan håller faktiskt jag och Bella på att kollar tågbiljetter till GBG i slutet av denna månaden. Ni kanske fattar vad vi ska dit och göra? Shoppa såklart! Sist jag tog tåget Göteborg låg Tindra i min mage. Nu ska hon med på samma resa fast i min famn. Underbar känsla! :)


Förnyelse

2012-04-11 ☆ 12:18:03


Den här månaden ska lillans garderob förnyas.
Några favoriter som finns med på listan är:





BODIES  - LUNDMYR OF SWEDEN / DRESS S/S - NELLY.COM





















































sovmorgon

2012-04-11 ☆ 11:31:21

Hej alla godingar!

Jag och Tindra började vår dag med en sov/mysmorgon ända tills klockan var ca 10:30.
Underbart att ligga i sängen och mysa med min favorit så länge!

Om en stund kommer Bex hit och umgås i några timmar. Som ni kanske märkt träffas inte vi lika offta längre. Orsaken till detta är enligt mig en självklarhet. Tiden räcker tyvärr inte till längre. Men alla de som har en bästa vän vet att vår relation inte förändrats. Vi kommer alltid stå varandra lika nära och vi vet exakt vart vi har varandra. I love you girl!

Nu ska jag fortsätta att klä på min lilla goding som ligger här i soffan och nyfiket kikar ut genom fönstret. Idag är det barnvagnspromenad som gäller, oavsett om det är lite kyligt ute! Skriver mer senare :)


Ruskväder!

2012-04-10 ☆ 12:04:49

Herregud så tråkigt det är att sitta inne när man egentligen vill vara ute. Jag skulle mer än gärna ta en långpromenad nu, trots vädret. Dock ligger regnskyddet till barnvagnen i bilen som för tillfället befinner sig i skoghall där Daniel jobbar. Attans va! Skulle även behöva gå iväg till affären för att köpa våtservetter och lite att fylla upp kylskåpet med. Men, detta får tyvärr vänta tills efter 16 tiden när Daniel kommer hem.

Hur vi ska fördriva dagen är ännu oklart. Får väll försöka hitta någon bra film att ladda ner och gosa ner oss i soffan. Tindra ligger föresten redan nergosad på sin favorit filt, mammas lilla gosunge! Filmtips tack?

Favoriten! ♥



BVC

2012-04-10 ☆ 10:52:01

Dagen bvc-besök gick lika bra som föregående gånger.
Lillan växer otroligt bra och har nu en jättefin kurva!

Vikt: 4540 g
Längd: 55 cm

I morse hade vi en super glad bebis, underbart!


Sommarlängtan

2012-04-09 ☆ 13:50:36

Idag är det verkligen värdelöst väder. När ska solen och värmen komma tillbaks? Är sjukt trött på kyla, snö, regn, slask, blåst. Nu vill jag ha hit den riktiga våren och värmen. Jag vill plocka fram vårjackan och balerinaskorna. Jag vill hänga undan min fula tjocka vinterjacka och inte plocka fram den på många många månader. Jag vill köpa nya vårkläder och fixa i ordning håret. Jag vill få en fin brun färg på kroppen och få lyckorus varje gång jag kollar ut genom fönstret. Jag vill spendera flera timmar om dagen ute med vagnen. Jag vill ha fint väder nuuu!

Vilken är er favorit årstid?
Själv tycker jag om hösten för den är så mysig
och sommaren för det är så skönt med sol & värme.






Evig kärlek

2012-04-09 ☆ 13:33:06

Du är bäst på alla sätt och vis.
Du är det bästa jag har.

I LOVE YOU BABY GIRL.




Mysig kväll!

2012-04-09 ☆ 12:31:15

Hade en super bra kväll igår. Bäst av allt var att se Tindra & Stella som låg och sov så sött bredvid varandra under i stort sett hela kvällen. Synd att jag inte fattar hur man lägger över bilder från telefonen till datorn, tog faktiskt världens sötaste kort på godingarna!

Idag är det en riktig slappdag som gäller. Ska laga i ordning lite mat och sedan ska vi inta soffläge under resten av dagen/kvällen. I morgon är det jobb som gäller för älsklingen igen, tråkigt nog. Jag & Tindra ska till BVC i morgon kl 10:00. Det är faktiskt lika kul att gå dit varje gång! :)

Mammas favvo!


Soffhäng

2012-04-08 ☆ 16:35:39

Somnade i soffan efter middagen. SÅÅÅ SKÖNT! Dock är inte städningen helt klar än, attans.. Får fortsätta i morgon, orken finns verkligen inte nu. Båda mina älsklingar ligger även de i soffan och sover (fortfarande). Ska strax väcka dom eftersom vi ska bort om en stund. Måste byta kläder på Tindra och se till att hon är mätt och belåten innan vi ska gå bort till Desiee & Tobbe.

Ha en super fin kväll!
PUSS & KRAM


Påskfirande

2012-04-08 ☆ 12:19:32

Idag storstädas det för fulla muggar här hemma. Damsugaren går för fullt och tvättstugan är bokad kl 14:00. Kvällen kommer spenderas med bingolotto, bra sällskap och god mat. Kan inte bli mycket bättre än så om ni frågar mig. Påskhelgen har varit helt okej, bäst av allt var faktikt att fira den med vår lilla dotter. Underbart!

En liten liten liten påsk-kärring.
Mamma & Pappas älskling!




Nu ska jag fortsätta med städningen så det blir klart någon gång.
Ha en fortsatt super bra påsk!


äggpromenad

2012-04-06 ☆ 15:39:38

Till att börja med, tack för kommenatarerna till gårdagens inlägg! Idag är faktiskt magen liiite bättre.

Idag har lillan gått (åkt) äggpromenaden för första gången, trots snön! Äggpromenaden kommer förmodligen bli lite av en tradition under hennes uppväxt då barn brukar gilla tipspromenader och godis som belöning. När promenaden var avklarad gick vi vidare hem till Tomas & Sandra en stund innan vi sedan gick hem och lagade mat. Köttbullar, potatis & gräddsås stod på dagens meny. Inte helt fel om ni frågar mig! Nu ligger i alla fall båda mina älsklingar och sover i soffan. Som vanligt passar jag på att blogga lite när tiden faktiskt finns. Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan sätta på mig myskläder, underbart!

I morgon väntas påskfirande hos både Daniels & min familj, mysigt. Längtar så tills nästa år när vi ska börja köpa påskägg ovs till lillan. Älskar verkligen att köpa presenter och liknande! Var faktiskt lite lätt avis här om dagen när jag var med Sandra till stan när hon skulle köpa leksaker osv att fylla upp barnens ägg med ;) Well, till jul kommer ju i alla fall lillan kunna riva lite i pappen som kommer täcka alla hennes paket hihi!

Önskar er alla en super bra påskhelg!
Massa kärlek.


Underbara, underbara, underbara lilla hjärtat!


Tidig kväll

2012-04-05 ☆ 21:29:14

Nu tar jag min älskade lilla dotter och min älskade pojkvän och kryper ner i sängen. I morgon ska vi gå äggpromenaden! Ha en fortsatt bra kväll!


magont

2012-04-05 ☆ 10:32:42

Lillan hade ont i magen heeela dagen igår, tills hon på kvällen bajsade. Efter det var hon samma glada, goa & mysiga lilla Tindra som alltid. Dock började magontet i natt igen och hon ligger nu här bredvid mig i soffan och verkligen försöker få ut någonting (hoppas ni fattar vad jag menar?!). Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Det är faktiskt otroligt plågsamt att se henne ha ont i magen. Önskar jag kunde byta ut våra magar så hon slapp det! Har testat minifom & sempersmagdroppar, övriga förslag på vad som kan göra att hon faktiskt får ut det hon vill uppskattas!

Ska slänga på mig lite kläder och mysa ner mitt hjärta i vagnen sedan ska vi ta en långpromenad. Ska även förbi affären och köpa påskgodis. Skriver mer senare! PUSS SÅ LÄNGE


magont

2012-04-04 ☆ 12:43:01

BLOGG.SE HAR KRÅNGLAT FÖR MIG HELA MORGONEN & FÖRMIDDAGEN, DÄRFÖR JAG INTE SKRIVIT!

Om en stund ska jag och min lilla tjej ut på dagens andra promenad i det fina vädret. Lillan har ont i magen idag, hoppas det blir bättre sedan! Det gör verkligen ont i hela mig av att veta att det är något som stör henne. Mammas lilla hjärta! ♥

Kärleken till dig är starkare än allt!


Glädje & lycka

2012-04-03 ☆ 13:45:32

Glädje & lycka väger mer än allt!



Underbart sällskap, underbart väder & en underbar dotter!

2012-04-03 ☆ 13:41:23

Började dagen med en långpromenad med sandra. Underbart sällskap, underbart väder och en underbar dotter. Kan det bli bättre än så? Nu ska jag plocka och dola lite innan jag sedan ska börja med middagen. Efter vi käkat vill jag ut och gå igen, det är ju såååå skönt! Idag känns även min svanskota liiite bättre, finaly!

Dagens goding!





kortis-promenad

2012-04-02 ☆ 12:45:28

Just kommit hem från en kortis promenad (40min). Lillan somnade som vanligt under promenaden och sover lika så nu i sitt babygym. Mammas lilla goding! Ser ni föresten hur mycken hon faktiskt växt? Helt otroligt!



Idag tänkte jag testa min nya "träna hemma dvd" som följde med i senaste topp hälsa tidningen. Kollade igenom det 45 minuter långa passet här om dagen och jag kan med handen på hjärtat säga att det kommer bli tufft! Jag är så otroligt sugen på att börja gå till gymmet och ställa mig på en älskad crosstrainer och verkligen se hur calorierna försvinner från kroppen. Dock är det 3 månader kvar tills jag får börja träna seriöst igen. Tills dess får jag nöja mig med promenader och i smyg min lilla dvd-skiva! ;)


goding

2012-04-02 ☆ 10:28:10

Dagens goding!



1 månad

2012-04-01 ☆ 11:32:54

Gårdagen spenderades med min älskade lillasyster, vilket var sjukt längesedan.. Massa kärlek till dig! Vi kollade på film och myste i stort sett hela dagen & kvällen, därför jag inte bloggade någonting. Förlåt mig!

Idag är i alla fall vår lilla prinsessa 1 månad gammal. För prick 1 månad sedan var nu lilla Tindra född och låg vid denna tiden på sin pappas bröst medans jag nu var nedsövd och låg på operation. Utan tvekan, bästa dagen i mitt liv! Tiden har gått så otroligt fort, vart tar dagarna vägen?!

Idag ska jag s-t-ä-d-a här hemma. Det ser rent ut sagt förjävligt ut! Sedan ska vi även ta en promenad och njuta av det ganska sköna vädret. Inga fel på denna dagen inte! :)


RSS 2.0