Middag

2012-02-16 ☆ 15:56:39
Idag blir det gryta (hocospocus, som mamma kallar den) till middag, otroligt gott!

Recept:
ca 500g grytbitar
Grönsaksmix (majs, paprika, brocoli & ärtor)
1 buljongtärning
Viltfond (efter egen smak)
Salt, svartpeppar, paprikakrydda (efter egen smak)

Serveras med tex, ris.

1. Stek köttet med mycket kryddor. Häll sedan vatten över köttet i stekpannan och tillsätt 1 buljongtärning. Låt puttra tills vattnet försvunnit.
2. Töm i grönsakerna i en kastrull, tillsätt vatten & fond. Lägg sedan i köttet och låt puttra ca 1 timme.
Smaksätt efter eget behov.
3. Koka ris.
4. Färdigt för servering!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0