Lyckorus ♥

2012-03-30 ☆ 15:24:03

Efter en promenad till affären och sedan iväg för att träffa Veronica & Emma är vi nu hemma igen. Pappa Daniel har även han kommit hem från jobbet, vilket lillan verkligen tyckte om. Hon ligger nu nergosad i Daniels famn och njuter, mina ♥:an! Eftersom far & dotter nu ligger och myser passar jag på att ägna några seriösa minuter åt bloggen. Bra va?!

Som ni kanske märker har jag inte lika mycket tid för att blogga seröst längre. Min lilla dotter tar upp all min tid jag älskar det! Dagarna med henne är aldrig tråkiga. Även fast hon ligger och sover kan jag inte låta bli att titta på henne, snosa på henne och bara beundra hennes underbart söta utseende. Sedan vi fick Tindra har verkligen livet förändrats otroligt mycket. Sov-vanorna är annorlunda, dagsrytmen är annorlunda, matvanorna är annorlunda, humöret är annorlunda, synen på livet är annorlunda. Ja, nästan allt har förändrats. Förutom att jag nu mera är världens stoltast förälder njuter jag verkligen av livet som mamma. Att se hennes utveckling från dag till dag är verkligen otroligt. Att vakna till ljudet av en liten bebis är det bästa verkligen det bästa sättet att börja dagen med. Allt är så otroligt mycket bättre nu! :)

Nu ska jag plocka i ordning lite och sedan ska vi kolla på gårdagens BB-program.
I kväll är det kalas som gäller, again! Ha en super bra fredagskväll.
Massa massa kärlek /Patrizia Trygg




Bvc resultat

2012-03-30 ☆ 11:20:53

Dagens vikt: 4248 g
Dagens längd: 53,5 cm

Idag fick lillan beröm för hur otroligt stark i nacken hon blivit och för hur bra hon tagit igen sin lilla födselvikt. Mamma & pappas super duktiga lilla tjej.





BVC

2012-03-30 ☆ 09:48:24
Ska strax till BVC, uppdaterar om veckans vikt sedan :)

Födelsedagsfirande

2012-03-29 ☆ 15:09:32

I kväll ska vi på kalas hos Göran, Daniels farbror. Detta blir första kalaset som Tindra ska vara med på, spännande! I morgon kväll är det kalas igen, då är det Dennis tur att fylla år. Sedan är det faktiskt inget mer födelsedagsfirande förens i maj när jag fyller 20! Mysigt att fira min 20 års dag med min lilla dotter! :)



Ca 2 månader efter min 19 årsdag blev jag gravid.
Ca 2 månader innan min 20 års dag fick jag vår underbara lilla Tindra.
Livet är allt bra underbart!


Blåsväder

2012-03-29 ☆ 13:01:13

Just kommit hem efter en promenad genom grums. Vädret såg otroligt skönt ut inne från lägenheten, men väl ute blåste det en heeel del.. Har föresten hört att det ska bli jätte dåligt väder igen till veckan. Fy va tråkigt! Nu har lillan just käkat så jag ska strax börja plocka i ordning lite här hemma.



4 veckor

2012-03-29 ☆ 10:06:31

Idag är vårn lilla tjej redan 4 veckor gammal. Vart har tiden tagit vägen egentligen? Att man kan älska någon så otroligt mycket efter en så kort tid är helt fantastiskt. Tindra är det bästa som någonsin hänt och kommer alltid vara den som gör mina dagar ljusa. Jag är lyckligt lottad som fått turen att vara din mamma!

älskar dig idag, i morgon & föralltid.


Nybadad

2012-03-28 ☆ 17:17:36

Nu är min lilla tjej nybadad och pyamasen är på!




Love you

2012-03-28 ☆ 13:52:22

Världens bästa!



spö-regn

2012-03-28 ☆ 13:41:15

Började dagen med en promenad bort till Desiree. Planerna då var att vi skulle ta en långpromenad efter vi käkat frukost. Väl ute på gatan började det så klart SPÖREGNA så jag och Tindra fick skynda oss hem eftersom jag inte hade med regnskyddet till vagnen. Nu ligger hon och sover så gott såååå och långpromenadsplanen är laggd på hyllan för idag.. I stället ska vi bädda ner oss i soffan och tok-mysa till någon bra film. Inte helt fel det heller faktiskt! :)

Mammas lilla lilla lilla sömntuta!







Träning

2012-03-27 ☆ 09:12:22

Tindra tränar nacken, mammas duktiga tjej!



Babygym

2012-03-27 ☆ 08:56:23

Lillan ligger i babygymmet medan jag käkar frukost, perfekt start på dagen. Vi väntar båda två på att solen ska kika fram så vi i vanlig ordning kan spendera dagen ute. Idag ska vi ta en lång promenad med Desiree! Vad ska ni sjävla göra?

PUSS SÅ LÄNGE


Storlek 62

2012-03-26 ☆ 15:34:22

Igår kikade Daniels moster förbi med ett paket till Tindra.
Perfekt med lite kläder i strl 62 att lägga i garderoben!


Grillat & jordgubbar

2012-03-26 ☆ 15:30:57

Eftersom det inte är helg får jag dämpa mitt godis-sug med det som kan vara det godaste i hela världen, dvs jordgubbar! Jag och Tindra har nyss varit på affären och köpt kött som ska grillas ikväll när vi ska umgås med Sandra & matias. Med i varukorgen slank givetvis 2 paket jordgubbar ner. Inte mig emot eftersom det är nyttigt!



Min lilla tjej som tidigare idag tog en tupplur i liggdelen till barnvagnen.
Min kärlek till dig är obeskrivlig!







Morning

2012-03-26 ☆ 09:18:43

God morgon!

Just käkat frukost och kl'tt på min prinsessa. Vi ska strax ta en promenad ner till apoteket och sedan ska vi hem och städa. Skriver mer senare! :)


Tindras nya jacka

2012-03-25 ☆ 19:39:57

Tindras nya vårjacka.
Storleken är dock 62 så vi får se när den börjar passa.






Helgen som varit

2012-03-25 ☆ 17:06:05

Dåligt med bloggande från min sida, förlåt mig. Gårdagen spenderades i allafall på barnmässan med mina älsklingar, mysigt som tusan. Dock var det otroligt trångt inne på racketcenter så man fick verkligen trängas bland alla barnvagnar. Under resten av dagen umgicks vi med Desiree & Tobbe och kvällen avslutades när både jag, Daniel & Tindra somnade i soffan :)

Idag har vi varit i Borgvik och grillat, jag älskar verkligen grillad mat! Att solen gjorde sitt och att värmen på altanen var perfekt gjorde hela dagen. Fytusan va jag älskar att vara ute! När vi kom hem igen åkte Daniel iväg för att fottas med sina nya folkracekläder och jag och Tindra tog en promenad med barnvagnen.

Resten av dagen/kvällen kommer spenderas i soffam framför en bra film med min underbara familj. I morgon väntar en ny vecka som förhoppningsvis kommer vara lika fin som denna så vi kan vara ute mycket. Har inga speciella planer för veckan men antar att den kommer gå lika fort som de senaste veckorna gjort. På torsdag är det hela 4 veckor sedan Tindra föddes (vilket känns som igår?!) Vår lilla älskling!

Nej, nu ska jag plocka i ordning lite medans Tindra sover.
Ha en fortsatt bra kväll!







BVC

2012-03-23 ☆ 15:58:43

Lillans nuvarande vikt: 3834g
Lillans nuvarande längd: 52,5 cm

Allt såg super bra ut och vår lilla prinsessa växer så det k-n-a-k-a-r!


Bra dag

2012-03-22 ☆ 21:31:15

Stora delar av dagen har spenderats ute, både jag & Tindra älskar det! Under de senaste 2 veckorna har jag verklugen fått en dille på att vara ute. Jag känner hela tiden för att vara ute och gå, njuta av vädret och njuta av min underbara dotter. Hoppas verkligen vädret är lika underbart i morgon så vi kan fortsätta njuta! :)

I morgon ska vi i alla fall till bvc för vägning & mätning, myyyysigt! Efter det ska vi ta en promenad med Elena innan vi ska hem och ladda för fredagsmys. Skriver mer i morgon och uppdaterar er om lillans tillväxt. Ha en toppen kväll och en fin morgondag. Massa kärlek!





Kärlek

2012-03-22 ☆ 14:00:08

Dagens lilla solstråle!
-Mamma älskar dig gumman♥


godmorgon

2012-03-22 ☆ 08:45:19
Tindra vaknade som vanligt klockan runt 8:00 idag. Nu ligger hon pigg som en nötkärna i min famn och myser, min lilla gullunge. När hon somnar sedan ska jag s-t-ä-d-a. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag här hemma. Annars så kommer vi väll som vanligt spendera stora delar av dagen ute i det fina vädret. Gud va skönt det är måste jag säga :)

Bildbomb

2012-03-21 ☆ 15:32:34

Just kommit in från dagens andra promenad med min lilla prinsessa. Idag är det vårväder ute och jag älskar det!
Kommer förmodligen gå ut en stund till lite senare, men först är bjöjbyte & ammning som gäller.

Förövrigt så ska lillan vägas & mätas igen på fredag. Ska bli spännande att se veckans vikt. Känns som hon borde ökat en del denna vecka. Hon växer så det knakar vår lilla prinsessa! På lördag har vi planerat att åka in till barnmässan och kika lite. Ska bli kul att komma ut faktiskt! Hoppas bara vädret håller i sig så vi får en fin helg. Vad ska ni sjävla göra? Ska ni till barnmässan? :)

BILDBOMB





nybadad tjej

2012-03-20 ☆ 17:31:10

Så här gullig är vår lilla prinsessa när hon är nybadad :)



Tisdag

2012-03-20 ☆ 15:11:40

Efter långpromenaden & en lunch somnade både jag och Tindra en stund på soffan, underbart! Tänk hur stor skillnad några minuters sömn kan göra. Känner mig faktiskt redan mycket piggare. Får se om vi orkar ta en till promenad lite senare. Idag känns det lite i ryggen/svanskotan igen, inte speciellt skönt faktiskt..

Eftersom jag ska försöka skära ner på kolhydrater testade jag att göra en ny sak till kycklingen igår. Vet inte riktigt vad jag kan kalla det, men ungefär en "ägg&bacon-röra" Medans jag stod vid bänken och fixade iordning detta tänkte jag att, fy detta kommer aldrig gå att äta. Det såg alltså inte gott ut överhuvudtaget. Men tro det eller ej, det blev super bra! Jag kommer absolut fortsätta att göra denna "gegga/röra", you name it!
För er som är intresserade använde jag mig av 4 kokta ägg som jag mosade, 1 paket bacon som jag stekte och hackade i små små små bitar och sedan rörde ner i de mosade äggen. Sedan tillsatte jag 1 stor msk cremfrech och salt,svartpeppar och liiite paprikakrydda. Som sagt, det ser inte gott ut men det är det!

Dagens underbara sötnos!


Dåligt med sömn...

2012-03-20 ☆ 10:19:33

I natt har lillan sovit s-u-p-e-r dåligt. Hon har vritt & vänt sig hela natten, dvs även jag måste då vara vaken. Försökte lägga henne en stund förut men hon ville absolut inte somna. Ska snart klä på oss och gå ut och gå så hon kan sova en stund i vagnen, vilket hon verkligen tycker om att göra. Håller tummarna för att temperaturen ute går upp några grader till under dagen. Det är faktiskt lite småkyligt idag!

Förövrigt så har jag ingen aning om vad dagen har att erbjuda. Ska mysa ner mig i soffan med mitt lilla hjärta sedan efter promenaden så även jag kanske kan få en stunds vila. Skulle vara sååå skönt!

Mina underbara älsklingar!


älskling

2012-03-19 ☆ 16:19:33

Mammas älskling




Måndag

2012-03-19 ☆ 12:52:28

Började min och Tindras morgon med en promenad med moster Bea. Hon började skolan sent idag så passade på att följa med runt Grums med barnvagnen. Nu har jag precis lagt ner Tindra i babygymmet och hoppas på att hon kan somna så jag kan städa lite. Skulle verkligen behöva ta tag i tvätten som tvättades igår kväll!



Från och med idag ska jag föresten börja vara nyttig(are).
Eftersom jag inte kan börja träna än på några månader så ska jag fortsätta med mina promenader och sedan ska jag börja äta nyttigare. Jag är verkligen en godisgris men nu mera tillåts godis endast på helger! Får se hur länge jag orkar hålla mig till detta, ska verkligen göra ett seriöst försök :) 


Nyduschad

2012-03-18 ☆ 17:08:14

Båda mina älsklingar ligger och sover, godingarna! Jag kom just ur en varm & skön dusch, välbehövligt efter denna svettiga dagen. PUST, det blev verkligen riktigt svettigt ute i solen förut när vi var ute och gick. Morgan kommer hit om en dryg timme för att "prata" lite med Tindra. Hon är att ett riktigt charmtroll hon! Förövrigt så kommer resten av kvällen spenderas i soffan, myskväll om andra ord!

Ha en super kväll!


Fint väder!

2012-03-18 ☆ 12:47:47

Just kommit in efter en långpromenad med min prinsessa. Underbart skönt väder ute idag! Ska ut sedan igen när Daniel vaknat så han kan följa med ut en stund. Nu ska jag plocka i ordning lite medans Tindra sover i babygymmet.

Ha en toppen dag så länge!





at home

2012-03-18 ☆ 08:17:31
Älsklingen kom hem från jobbet för 10 min sedan (efter 22 timmars arbete). han har redan slocknat i sängen så jag och tindra ska nog med försöka sova lite till. lilltjejen är trött idag efter att var vaken 5 timmar på raken igår kväll :) skriver mer senare!

promenad

2012-03-17 ☆ 13:44:56

Det blev en timmes promenad i alla fall, alltid något!
Nu har lillan precis somnat så jag ska passa på att städa lite innan jag med ska mysa ner mig i soffan med henne. Måste värma lite mat med (marinerad grillad kycklingfile & potatisgratäng sedan igår, mummms).

Idag ska jag & Tindra mysa hela dagen.
Mitt underbara lilla ♥


myslördag

2012-03-17 ☆ 11:42:36

Daniel åkte iväg och jobbade i morse så jag och Tindra har legat och myst hela morgonen. Nu är det blöjbyte och lite fix som gäller innan vi sedan ska gå ut på en promenad. Det är lite kyligt ute idag så vi får klä på oss ordentligt. Vår dag kommer tillmestadels bestå av massa mys & soffhäng, vilket gillas skarpt.

Min underbara lilla älskling.


BVC

2012-03-16 ☆ 12:14:42

3484 g & 51,5 cm lång är vår lilla prinsessa nu.
Hon växer så det knakar :)


Idag är en bra dag!

2012-03-15 ☆ 15:34:49

Som sagt, idag är en bra dag. Förmiddagspromenaden var super skön. Älskar verkligen att vara ute och gå med barnvagnen. Visst att det blåste lite, men solen kom faktiskt fram till slut. Tindra låg och sov hela tiden, min lilla prinsessa! Sedan vi kom hem har Tindra för första gången provat att ligga i babygymmet (som jag la upp bilder på i förra inlägget) Jag har hunnit diska, suttit vid datorn och plockat i ordning här hemma lite. Daniel kom hem för en stund sedan och med sig hem hade han grillsaker. Nu sitter han ute på balkongen och grillar för första gången i år, uuuuunderbart gott! När vi käkat klart ska jag smita iväg till solariet en stund och låta Daniel&Tindra ha lite myspys utan mig. Mitt liv är så otroligt bra just nu och jag ääälskar det!

Ha en superbra fortsatt dag!
Massa kärlek /Patrizia


Min stora kärlek

2012-03-15 ☆ 13:07:51

VÄRLDENS VACKRASTE.
JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN!





Promenad & morgonmys

2012-03-15 ☆ 09:43:00

Daniel sitter och myser med Tindris i soffan. Jag ska strax hoppa i träningskläderna och ladda inför en promenad med Sandra om 1 timme. Älskar att vara ute och gå, vilket Tindra med gör! :) Igår tog jag min första 15minutare i solariet på ca 8 månader, vilket verkligen var sååå underbart. Kännde mig genast som en ny människa igen.

I morgon ska vi till BVC för mätning & vägning. Det ska bli spännande att se hur mycket lillan gått upp i vikt under denna veckan. Sist vi vägde henne hade hon gått upp drygt 400g på 6 dagar!
Idag är Tindra föresten hela 2 veckor gammal, tiden går verkligen för fort.


9 månaders väntan

2012-03-14 ☆ 09:22:11

Den som väntar på något gott väntar ALDRIG för länge!







5 dagar efter förlossningen


Tidig morgon

2012-03-14 ☆ 09:13:06

Tindra har precis badat, vilket hon verkade tycka var super skönt. Nu ska vi mysa i soffan lite innan det sedan är dax för en långpromenad!

 Mamma & Pappas lilla älskling.


SVAR

2012-03-14 ☆ 09:04:38
Caitlyn om Ute dag:
Hej. Bilden får mig att längta nåt helt otroligt efter en egen bebis att mysa med :) Hur lång tid tog det för er att bli gravida?

SVAR: Hej Caitlyn! Ja, det är verkligen otroligt mysigt med en liten bebis! Graviditeten var ingenting vi planerat. Trots detta är Tindra det bästa som någonsin hänt oss! :)

Städning

2012-03-13 ☆ 09:38:36

God morgon sömntutor! Själv har jag varit vaken jätte länge. Lillan har verkligen inte velat sova i natt, utan hon har vritt och vänt sig precis hela natten.. Nu ligger hon tätt tätt tätt in till Daniel och myser i sängen, världens finaste syn på morgonen! Jag ska nu ta tag i städningen, det ser verklign ut som ett bombnedslag här hemma. Det finns nästan ingen tid över huvudtaget för städning längre (tråkigt nog eftersom jag gärna vill ha rent & snyggt runt om mig).

Lika sant som sagt ser vädret ut att bli underbart idag igen. Dock vet jag inte hur mycket jag kommer orka vara ute och gå.. Min rygg/svanskota sviker verkligen idag efter gårdagens timmar ute på vägarna med barnvagnen. Får se senare hur det känns, det kanske släpper snart och blir jätte bra igen! :)

Nej, nu ska jag sätta fart så jag får någonting gjort innan resten av familjen vaknar igen! :)
Ha en toppen dag så länge.
PUSS & KRAM PATRIZIA


Ute dag

2012-03-12 ☆ 21:36:15

Idag har jag och Tindra varit ute i solen precis hela dagen. Känns verkligen underbart att vi faktiskt tagit tillvara på en dag som denna. Hoppas att vädret är lika underbart i morgon så dagen kan spenderas U-T-E! Lillan har just somnat så nu ska jag och älsklingen mysa framför Maria Wern som just nu rullar på tv4.

Det är verkligen UNDERBART att vara mamma.
Livet med Tindra är perfekt, hela hon är perfekt!
Tack gode Gud för det bästa som någonsin hänt oss.


Första myset med min lilla älskling efter min operation! :)


soooolsken

2012-03-12 ☆ 12:47:31
Sitter ute i solen med min underbara dotter,bea och mamma. daniel ville till borgvik en sväng för att greja med sib bil så då passar vi på att njuta av solen en stund :)

Lång promenad

2012-03-11 ☆ 18:20:02

Idag har jag & Tindra varit ute på en långpromenad i det fina vädret, underbart! Det känns verkligen i armarna att jag inte tränat på ca 8 månader?! Barnvagn + uppförsbackar, hoppas det resulterar liiiite träningsvärk i armarna i morgon! Just nu ligger lillan och sover så jag passar på att kika runt på datorn lite. Har inte speciellt mycket tid över för bloggen längre, hoppas ni har överseende med detta! Lilla Tindra vill vara med sin mamma & pappa precs HELA TIDEN. Hon är en riktig mys-bebis!





Middag

2012-03-09 ☆ 18:18:58

Älsklingen håller på med maten. Klyftpotatis & kotletter står på menyn, underbart gott! Själv ska jag hoppa in i duschen och hoppas att värken i svanken släpper lite. Haft ganska ont hela dagen, bläkkk! Lillan har precis somnat så lika bra att passa på att göra de man ska innan hon vaknar igen. Hon är på riktigt mys-humör idag! Just ja, hon hade föresten gått upp super bra i vikt vår lilla prinsessa! Just nu väger hon 3180g (stora tjejen!) När vi blev utskrivna från sjukhuset i lördags vägde hon 2790g så hon har faktiskt gått upp en hel del! :)

Ha en toppen bra kväll!





Borgvik & BVC

2012-03-09 ☆ 12:18:42

I natt har Tindra sovit jätte bra! Mellan 03:00-07:30 vaknade hon inte en enda gång, duktig tjej!
Vi började i alla fall vår dag med att åka upp till Borgvik en sväng. Både mamma & Bea var skapligt nöjda över att få mysa med lillan en stund. Dock blev vistelsen där kort eftersom dom kommer från BVC om en stund. Ska bli spännande att se hur mycket lillan väger nu. I tisdags hade hon gått upp drygt 100g sedan i lördags, vilket de på eftervården tyckte var super bra!




Bra dag!

2012-03-08 ☆ 17:07:41

Idag har varit en super-bra dag! Tindra låg myste tills efter 10 i morse, underbart med lite extra vila! Sedan har vi varit hos Tomas, Ninja & Loke i några timmar, vilket gick jätte bra. Hon är så lugn och snäll vår lilla Tindra så det är inga problem i världen med att ta med henne när vi ska någonstans. Nu ska jag och Daniel städa i ordning lite här hemma medan lillan vilar. I morgon kommer dom frå BVC, spännande!

Mamma & Pappas lilla älskling!


Sova middag

2012-03-07 ☆ 12:56:44

Tindra ligger i sin pappas famn och sover, underbart att se på! Själv ska jag passa på att plocka i ordning lite här hemma medan mina händer är fria. När allt är klart och lillan vaknar ska vi ta en promenad med vagnen. Är sjukt sugen på att ta vara på vårvädret som är!




BB

2012-03-06 ☆ 21:48:48

En nyfödd tjej med på tok-för-stora tofflor!
Nu ska vi kolla på BB innan det sedan är dax för sängen.
Massa kärlek till er ♥


Bergvik

2012-03-06 ☆ 17:44:00
Tindra har gått upp i vikt som hon ska & hon har inte gulsot, SKÖNT! Detta firade vi så klart med att köpa lite nya kläder till vår prinsessa som är för liten för i stort sett allt vi köpt tidigare. Så nu har lillan haft sin premiär på Bergviks köpcenter (som hon förövrig kommer få hänga mycket på genom åren med sin mamma). Pappa Daniel tycke det gick jätte bra att gå runt i affärer med lillan och drog stolt vagnen från affär till affär! Mamma & Pappas stolthet!

Just nu håller Daniel & Morgan på att skruva upp ett skötbord på toaletten. Själv har jag just däckat i soffan då min huvudvärk INTE är att leka med. Den kom lika fort som den håller i sig, tråkigt nog.. Antar att det är sömnbristen som spökar. Det tar nog en stund att vänja sig med att vara vaken så mycket som man faktiskt är när man har småbarn.

I morgon ska vi ringa bvc för att boka lillans första möte. Sedan ska vi ner till kommunen och skriva på faderskapsintyg. Älskar känslan av att ha ett alldeles eget litet barn. Visste att det skulle kännas underbart, men så här underbart kunde jag aldrig drömma om. Jag ler hela tiden jag kollar på Tindra, hon är det bästa som finns!

PUSS SÅ LÄNGE!

Eftervården

2012-03-06 ☆ 08:25:31

Passar på att slänga in ett litet inlägg nu innan mina kärlekar vaknar. Vi ska till eftervården på centralsjukhuset idag klockan 11:00 för att mäta lillan och kolla så hon inte fått gulsot eller liknande. Efter detta ska vi storhandla (som vi aldrig hann med att göra innan Tindra föddes) Så idag är det en liten utflykt som gäller för hennes del! :)

Gårdagens mysbebis!
Mammas hjärta.


Dusch

2012-03-04 ☆ 15:33:44


Nu ska jag passa på att duscha medans vår lilla prinsessa ligger och sover.
Hon är verkligen världens finaste, fy vad jag är lycklig!



Jag älskar dig!


Förlossningsberättelse

2012-03-04 ☆ 13:48:14
Som ni vet började jag få "ont" i magen under tisdag kväll innan jag skulle lägga mig. Smärtorna höll lika så i sig under hela onsdagen och redan på morgonen då sa mamma att, ja det är nog på gång nu. För mig fanns det inte på världskartan, det var ju över en vecka kvar tills Tindra var beräknad och förstföderskor brukar ju nästan alltid gå över tiden. Visst, jag började tänka på att förlossningen kanske skulle börja liite tidigare (typ söndag, måndag någongång) men ingenting annat. Dagen spenderades därför som vanligt. Jag var i stan, jag va hemma och städade, jag umgicks med Bella osv osv. Inga konstigheter alls! Mot 19-20 tiden på onsdag kväll började värkarna i magen komma lite oftare, ca 1 gång i timmen. Jag och Daniel åkte iväg till affären vid 21:30 för att köpa yougurt och smörgås eftersom jag trodde att jag var döhungirg. Smart va? När klockan sedan började dra iväg fick jag för mig att jag var tvungen att diska innan vi skulle hoppa i säng. När jag tappat upp diskvatten och precis ska börja får jag en värk och får då sätta mig på huk för att kunna hantera smärtan. När jag sedan reser mig upp går vattnet, bara sådär. Jag ropar då ut till Daniel att jag tror att vattnet gick, helt ovetande om allting. Efter vattnet gått kom sedan värkarna med ca 5 min mellanrum så vi fick därför packa ihop allt som skulle med och sätta oss i bilen för att åka in till förlossningen och kolla läget. Jag fattade verkligen inte att vi faktiskt skulle in och föda ett barn! Väl inne på förlossningen kom värkarna regelbundet, jag var öppen 4 cm och vi fick komma in i rummet vi skulle föda i. Jag hoppade in i duschen och satt där i en timme (super bra smärtlindring!) innan vi sedan gick tillbaks till rummet för att börja med lustgasen. Värkarna var redan nu otroligt starka och dom frågade mig gång på gång om jag inte ville ha en EDA. Absolut inte var mitt svar varja gång, jag skulle aaldrig ta en spruta frivilligt! När klockan sedan var efter 7 på morgonen var det dax för en undersökning igen. Jag var då öppen 10 cm. Smärtan var vidrig och jag ville bara sova, jag var sjukt trött och kände att jag aldrig skulle orka förlösa ett barn nu. Runt 7:20 började krystvärkarna och jag skrek då rätt ut av smärta. Det är verkligen det värsta jag gjort i hela mitt liv, (trots att jag nu skulle göra om det 10000 gånger för vår lilla dotter.) 08:09 la dom upp lilla Tindra på mitt bröst och jag var redan då den lyckligaste människan i världen. Daniels tårar och Tindras skrik tog bort all smärta som varit och jag kände mig redan nu som en ny människa. Dock fick jag sedan åka iväg till operation då jag var tvungen att sys en hel del och detta behövdes jag sövas för att göras. Trots min rädsla för sjukhus, nedsövning, manliga läkare, ensamhet osv gik allt jätte bra. Efter ca 3 timmar rullades jag upp till min familj och livet var bätte än någonsin. Jag kom då till ett rum med världens stoltaste pappa och världens finaste dotter och jag var världens stoltaste mamma! Efter 2 dagar fick vi äntligen äntligen äntligen åka hem. Allt går super bra och Tindra är världens snällaste.









Underbara älskade unge

2012-03-03 ☆ 18:24:43

Torsdag 1/3-2012 klockan 08:09 föddes vår dotter Tindra 2840g & 50,5cm lång. Jag kommer aldrig kunna beskriva min lycka, min glädje och min kärlek till min fina underbara dotter. Hon är det bästa som NÅGONSIN hänt oss. Mamma & pappa älskar dig gumman, nu och för alltid!

Bilder, förlossningsberättelse osv kommer under de kommande dagarna.
Nu ska jag mysa med min fina familj!




familjemys

2012-03-02 ☆ 20:26:30
Ligger i vårt rum och myser framför tvn. tindra sover, hon är verkligen världens sötaste!

tindra

2012-03-01 ☆ 21:12:12
Idag 08:09 föddes vår lilla dotter tindra. 2840g & 50,5cm lång är vår prinsessa. vi är världens lyckligaste föräldrar ! :)

RSS 2.0