onsdag

2011-10-19 ☆ 12:35:48
Duschat, käkat kyckling, handlat kvällsmat, slängt soporna och läst GV NYTT. Jag har hunnit med gaaanska mycket på 1,5 timmat om ni frågar mig! Nu ska jag leta upp ett par byxor som jag kan ha på mig till jobbet sedan, mina arbetsbrallor börjar bli en aning tighta.. Inte så dom inte går att ha, men såpas att jag får märken efter dom. Inte det allra skönaste kanske.. Nu ska dom trotts allt sitta på i 8 timmar så tänkte köra på en något mjukare variant idag. Leggins kanske? Det måste vara det underbaraste som någonsin skapats! Älskar leggins!

På tal om leggins måste jag erkänna att jag inte tog tag i garderoben igår, utan jag plockade lite i kökshyllorna i stället. I know, nu har jag fortfarande det tråkigaste kvar.. Men men, nästa helg är jag ledig så har jag gott om tid att kämpa mig genom garderoben. Tänkte faktiskt ta hjälp av Bea då, hon är ganska "duktig" på att rensa ur de som inte "passar mig längre" LÄS: De plaggen hon vill ha. hahah!

Ha en toppen dag i alla fall. Nu ska jag dyka ner i kläderna och se om jag hittar något bekvämt att sätta på mig. Sedan börjar det snart bli dax för mig att knalla ner till jobbet. Masssa massa massa kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0