Lördag

2011-04-30 ☆ 17:47:59


Ska strax sminka mig och göra mig i ordning. Laddar för en kanonkväll med goa brudar!
Önskar er alla en toppen bra valborgs-kväll, take care!
KISS AND LOVE

Fredag

2011-04-29 ☆ 09:37:46
Underbart att vakna med solen utanför fönstret ännu en morgon!
Sitter hemma och väntar på B som skulle trilla in på förmiddagen någon gång. Idag ska vi på ZUMBA, kul va? Jag har otroligt höga förväntningar på zumban faktiskt. Håller tummarna för att det blir great! Annars så ska vi väll passa på att vara ute i solen och bättra på brännan lite medans vädret är så bra.

Har inte så där jätte mycket att skiva om så här på morgonen..
Ha en toppen dag så länge i alla fall!
KISS AND LOVE


UNDERBART ATT SLIPPA TJOCKA & FULA VINTERKLÄDER!!!


UNDERBART ATT SE ATT SOMMAREN VERKLIGEN ÄR PÅ VÄG!!!

Torsdag

2011-04-28 ☆ 16:34:53
Inte varit hemma på hela dagen typ.. PUST! Men nu är jag i alla fall hemma så nu ska jag hänga upp massa kläder och sedan ska jag faktiskt ta en promenad i det fina vädret. Hade tänkt att jag skulle gå till gymmet idag, men vem vill vara inne och träna när solen står högt på himlen? Inte jag i alla fall!

Förövrigt så är min helg planerad!
Fredagen
kommer spenderas med världens bästa lilla syster. Träning, solning och massa mys står på schemat. Sedan på lördag ska jag jobba mellan 11-15 och efter det blir det utgång med massa goa girls som gäller!
söndag ska jag ta en lång sovmorgon innan jag åter igen ska ner till jobbet 14:30 och vara där tills 22:15.
Så, där har ni min helg kortfattad och bra! Låter som jag kommer få en bra helg va?

Måste bara berätta om världens bästa sak som vi börjat med på jobbet.
Vi har nu mera en salladsbar där man kan göra sin egna sallad, vilket är skit bra! Där kan man välja mellan massa saker som man vill lägga i sin sallad. Det allra mesta finns i salladsbaren så salladerna blir helt efter egen smak! Priset sätts efter hur mycket salladen väger, tror det är ca 109 kr/kg. Detta är verkligen en toppen bra sak som jag tror kommer gå sååå bra! GO ICA!

Ha en bra fortsatt dag!
KISS AND LOOOVE


(BILDEN ÄR TAGEN FRÅN GOOGLE)

Onsdag

2011-04-27 ☆ 15:06:43
Just städat ur garderoben (PÅ RIKTIGT OCH ORDENTLIGT) Brukar alltid säga att jag ska göra det men så polckar jag bara undan lite tills jag anser att det är klart.. Duktigt va? Men nu gjorde jag det skit bra faktiskt! La alla skor i lådor, fixade underkläderna, hängde upp alla klänningar, plockade i hopp alla väskor OSV! Kastade även en hel sopsäck med massa kläder och skit som varken jag eller Daniel inte använder. Dagens stora insatts!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kila bort till Desiree en snabbis innan jag börjar jobbet 18:00. Ni får i alla fall ha en toppen fortsatt eftermiddag & kväll!


Onsdag

2011-04-27 ☆ 10:07:55

Tänkte börja dagen med 20 min i solariet, hur underbart? Är faktiskt ett bra tag sedan jag solade nu..
Annars har jag inga speciella planer för dagen över huvudtaget. Börjar jobbet 18:00 i kväll igen och slutar åter igen 22:15. Nej, nu måste jag gå. Skriver mer sen!


Tisdag

2011-04-26 ☆ 16:19:42

Varit i stan med älsklingen idag och införskaffat massa nya saker till köket. Gott & välbehövligt får jag väll säga!
Snart står jobbet på schemat, vilket betyder att jag är hemma igen runt 22:20. Minde kul kväll, men skönt när pengarna rullar in på kontot! Hinner tyvärr inte skriva mer nu, hörs senare.
KISS AND LOVE


Måndag

2011-04-25 ☆ 23:13:20
Hejsan!
Dagen har spenderats med världens bästa syster (bewo.blogg.se)
Vi har hunnit med att sola, grilla, varit ute på en promenad, varit i hasseldagen OSV OSV.. Det har varit en super mysig dag om andra ord! Nu ska vi mysa ner oss i soffan framför en film och sedan är det faktiskt läggdax som gäller.. Har inte bloggat någonting idag efetrsom vädret varit så otroligt bra och jag ville ta vara på dagen medans jag är ledig! Jobbar tisdag, onsdag, lördag & söndag denna veckan så får verkligen passa på att njuta av den ledigheten som finns. Ha en toppen kväll!
KISS AND LOOOVE!
















Söndag

2011-04-24 ☆ 18:48:08
Jag har just gjort en god sallad & till det gillar älsklingen marinerad kycklingfile. Bra mysig kväll! ♥

Söndag

2011-04-24 ☆ 11:20:12
Påskdagen är det väll idag, eller vad kallas denna dagen?
För att förklara gårdagendagen liiiite lättare tar jag det med bilder istället, enjoy!


















(MER BILDER KOMMER I KVÄLL)
Idag står jobbet på schemat mellan 15-18:30, efter det har jag ingen aning om vad som händer förutom att vi har tvätttid. Ska bli super skönt att få bort tvättberget som ligger på golvet i sovrummet!

I morgon kommer min favvo person till mig, alltså min syster! Antar att vi kommer köra på en fet jävla myskväll, låter inte helt fel va? Annars så har jag inga speciella planer för kommande vecka, har bara planerat att njuta fullt ut av mitt sista lov någonsin. Funderar på om jag kanske borde ta med mig syrran och mamma till stan i morgon och leta efter en studentklänning?? Börjar känna mig lite smått stressad över detta måste jag ju säga.

Nej, nu måste jag faktiskt plocka i ordning här hemma!
Ha en toppen dag så skriver jag mer i kväll.
KISS AND LOVE


Lördag

2011-04-23 ☆ 09:19:54
GLAD PÅSK!
Vaknade nyss, jätte pigg & utvilad. Underbart skönt måste jag säga!
Ska hem till Daniels föräldrar 11:00 och käka mat, sedan bär det av till mina päron ca 13:30 för ännu mer käk.. Antar att jag kommer vara gaanska mätt i kväll när det bär av till grums igen för att dra till C & R! Nej, nu har jag verkligen inte tid för datorn mer. Har massa saker som jag måste göra! Ni får i alla fall ha världens bästa påskafton. KISSS KISSS AND LOOOVE


Fredag

2011-04-22 ☆ 17:52:23
L å n g f r e d a g e n ! !

Började dagen med en stan-runda med familjen. Införskaffade en väska, ett par skor och en kjol. (Bilder kommer senare eller i morgon) Efter att jag kom hem åkte jag och älsklingen till Borgvik och grillade i det fina vädret, underbart! Ingen aning om vad kvällen har att erbjuda, who know? ;)

Skriver mer senare.
KISS AND LOVE




Torsdag

2011-04-21 ☆ 22:26:04



SLEEP TIGHT BITCHES!!!!!!
KISS AND LOVE PATRIZIA JOHNNA TRYGG






Torsdag

2011-04-21 ☆ 15:00:16
 
 
 

NEWS SOM INFÖRSKAFFADES TO DAY!

Har varit i stan med min kärlek idag och storhandlat på ICA MAXI. Mysigt, men proppfullt med folk!
Köpte även en damsugare, så NU är det städ-time för hela slanten som gäller. Sedan runt 17:00 står jobb på schemat.. Jobbat ca 2 timmar idag så det känns helt okej faktiskt. Efter jobbet ska jag ut på en långpromenad, med eller utan Nellie har jag inte bestämmt mig för än. Men lutar väll åt att hon får hänga med mig ut en sväng sötnosen!

KISS AND LOVE!

Onsdag

2011-04-20 ☆ 20:25:15
Just kommit hem igen efter att ha varit ute på en långpromenad med lilla Nellie. Hon skötte sig skit fint faktiskt! Får bli en promenad i morgon kväll igen. Gött att ha en hund att vara ute och gå med, trots att det inte är min egen! Annars så har jag försökt att städa lite idag, vilket inte har gått sådär skit bra.. Men men, hinner att fixa det i morgon eller på fredag. Grillade förut i alla fall, vilket va skit gott!

I morgon ska jag & syrran börja dagen med 20 minuter i solariet och sedan en promenad. Bra start på dagen va? Efter det är det shopping som gäller!!!! Har massa saker att fixa inför påskhelgen, känner på mig att det kommer bli en kaaanon helg. Nu ska strax hoppa in i duchen och sedan är det film-time som gäller. Mys va? ;)
Ha en toppen kväll i alla fall. KISS AND LOVE BITCHES!!



Onsdag

2011-04-20 ☆ 11:07:27
Sitter i skolan och försöker komma på vad jag ska skriva om som önske-uppgift i Historia. Dock är min skalle ganska tom nu och kommer verkligen inte på ett enda nämne, bra Patrizia!

Förövrigt ska jag storstäda idag när jag slutar skolan. Måste ju göra det lite påskfint hemma ju! Njuter verkligen av att veta att jag är ledig fredag & lördag, känns sååå underbart!

Tisdag

2011-04-19 ☆ 16:36:41

Rosa pantern


2cl vodka
2cl likör 43
2cl grenadine
6cl mjölk

Serveras i grogglas med mycket is.

Drinken ska mixas



   

P3


3 cl Vanilj vodka
3 cl Sourz Rasberry
Lime
Fruktsoda

Bygges i Highball med is




Pears Piggelin


2cl Absolut Pears
2cl Midori
2cl Rose's Lime
2cl Sourmix
Sprite
Skakas
Highballglas



Isbjörn


4 cl Vodka
2 cl Blå Curaçao
Fruktsoda

Bygg drinken direkt i ett highball-glas, d.v.s. blanda spriten i glaset och fyll upp med fruktsoda.

Garnera med en citronskiva.



Orgasm


3 cl Grand Marnier Jaune
3 cl Dooley’s

Serveras med is


Aphjärna


2 delar Sambuca
1 del Campari
1 del Dooleys

Dooleys (eller Baileys) ska hällas i sist så att den klumpar sig och får utseendet av en hjärna.



FATTAR INTE VARFÖR INTE NAMNEN PÅ SAKERNA KOMMIT MED, MEN HÄR ÄR DE I ALLA FALL I RÄTT FÖLJD!
1. ROSA PANTERN
2. P3
3. PIGGELINDRINK
4. ISBJÖRN
5. ORGASM
6. APHJÄRNA

Tisdag

2011-04-19 ☆ 16:14:04
Just kommit hem från skolan, så nu ska jag byta om och snöra på mig skorna för att bege mig ut på en promenad i det underbart fina vädret. Fyfan va perfekt det är ute nu! Sedan ska jag ju som vanligt jobba klockan 19:00 idag, känns dock inte så där super kul måste jag säga..

Är otroligt laddad inför påskhelgen faktiskt. Har redan bestämmt mig för att göra massa drinkar med mycket krossad is och bär i. Finns det något godare? Nja, skulle inte tro det! En drink som är sååå otroligt god är;

Tom Collins


4-6 cl Gin
4 cl citronjuice
socker
soda
citronskiva

Skaka Gin, citronjuice och socker
Serveras i highball-glas
Fyll upp med soda och garnera med en citronskiva                                                        

           

MEN

För att göra denna drinken ännu godare ska hallon & blåbär i. Det blir verkligen sååå otroligt gott! Drack denna drinken på Harrys i Gävle, och måste faktiskt säga att den är underbar!




Måndag

2011-04-18 ☆ 22:47:34
Herregud! Inte bloggat någonting på 4 dagar, bra gjort Patrizia Trygg!
Förlåt mig!! Men jag har verkligen inte haft tid.. Har jobbat, gått i skolan, umgåts med mina fina vänner och njutit av vädret så mycket som jag kunnat. Dator & bloggande har tyvärr inte funnits i skallen på mig de senaste dagarna.
Men denna veckan ska det bli skärpning. Jobbar bara i morgon, torsdag & söndag, annars är jag ledig resten av veckan. Bra va? Går även bara i skolan i morgon och på onsdag innan jag tar ett välförtjänt påsklov, uuuh va underbart det ska bli!! Ska verkligen njuta av ledigheten ska ni veta.

Dagen har bestått av skola, jobb och masssvis av tid ute i det fina vädret. Är inne i en promenad period nu, älskar verkligen att vara ute och gå när det är fint väder. Tro det eller ej, men har även börjar springa lite då & då! Duktigt va?

 

Tunikan orkar jag inte ta kort på för nu ska jag krypa ner i sängen!
KISS AND LOOOVE


Blondiiiiie

2011-04-15 ☆ 16:48:15
 

Såå, min nya hårfärg. Fixat lite med den idag, är dock inte helt nöjd än.

Torsdag

2011-04-14 ☆ 21:46:21
Såå, just varit ute på en promenad med världens bästa C!
Nu väntar faktiskt sängen, är verkligen super trött!
Ha en bra kväll. KISS AND LOVE

Torsdag

2011-04-14 ☆ 18:01:35
Försöker jobba undan lite skolarbeten, dock blir jag distrahetad av det fina vädret!
Skriver i alla fall om Benjamin Franklin som önske-uppgift i Historia. Efter jag skrivit om honom är jag faktiskt klar i historia kursen, bra va? Jävligt bra med tanke på att vi bara har 11 dagar kvar som kommer spenderas i skolan fram till studenten!! Fattar ni hur sjukt det är? 11 dagar, det är ju ingenting! Idag när jag och Bella satt och räknade på detta känndes det helt sjukt & overkligt.. Vi tar studenten snart!!! Så här ser tiden ut fram tills studenten:

v 16 MÅNDAG-SKOLA TISDAG-SKOLA ONSDAG-SKOLA TORDAG-LEDIGT FREDAG-LEDIGT
V 17 LOV
V 18 MÅNDAG-SKOLA TISDAG-SKOLA ONSDAG-SKOLA TORSDAG-SKOLA FREDAG-SKOLA
V 19 PRAKTIK (JOBB FÖR MIN DEL)
V 20 PRAKTIK (JOBB FÖR MIN DEL)
V 21 PRAKTIK (JOBB FÖR MIN DEL)
V 22 MÅNDAG-SKOLA TISDAG-SKOLA ONSDAG-SKOLA
V 23 MÅNDAG-LEDIGT TISDAG-LEDIGT & BAL ONSDAG-LEDIGT TROSDAG-STUDENT

UUUUUU-NDERBART VA?!

Nej, nu får jag inte tappa fokus här! Vad jag egentligen ville kika in för att skriva är en förklaring till varför mitt hår är lite orange.. Jag håller nu på att få det super blont så jag sedan ska kunna lägga i en askblond färg som är min naturliga hårhärg för att slippa greja och dola med det så mycket. Som de allra flesta redan vet är inte min hårbotten den allra rockigaste, därför vill jag få fram min naturliga hårfärg så det bara kan få vara som det är utan att jag måste färga det var och varannad dag för jag får utväxt osv. Sedan är det även så att mitt schampo som jag använder tar bort färgen från håret, så en mörk färg är inte speciellt lätt att hålla mörk måste jag säga.
Såå, nu har jag förklarat mig.. Dock lite rörigt skrivet va? HAHAHA!
Men men, ska i alla fall hem till världens bästa mamma i morgon och hon är jätte duktig på detta med färgning och såna saker så hon ska få hjälpa mig att ordna upp detta. Jag är inte speciellt bra på att välja färg och sånt. Någon som vet en bra blondering som tar bort organga/gula toner? TACKSAM FÖR SVAR!

Nu ska jag i alla fall fortsätta med mitt arbete om the only and only one, Benjamin Franklin ;)
Ha en toppen bra kväll i alla fall!
KISS AND LOVE



Dock lite muppig bild, men det är faktiskt efter första färgningen!

Onsdag

2011-04-13 ☆ 20:53:57






Spenderat dagen med min älsklings-syster! Kvällen kommer bestå av skräckfilm och mys. Laddar inför nationellt prov i Svenska B i morgon. Skriver mer sen! KISS AND LOVE

Tisdag

2011-04-12 ☆ 16:03:08

Hejsan! Just kommit hem från skolan och ska strax iväg och träna. Måste bara ladda min mp3 lite som jag köpte förut. Fattar dock inte ens hur jag sätter på den?! Lika duktig som vanligt alltså! Efter jag tränat ska jag sola innan jag börjar jobbet, gott va? Välbehövligt om inte annat! Fuskat som fan med solningen nu på sista, vilket min hud verkligen börja säga emot... Eftersom det är tisdag börjar jag som vanligt jobba 19:00 och slutar 22:15 i kväll.
Nu har jag inte tid mer.
Hörs i morgon!
KISS AND LOOVE


Måndag

2011-04-11 ☆ 19:45:38
Just kommit in efter en långpromenad med Catti i det underbara vädret!
Mår verkligen så mycket bättre på sommaren och våren. Känns som humöret byts ut när årstiderna skiftar. Någon som håller med? Hoppas bara att värmen håller i sig så vi snart kan ta emot försommaren med öppna armar!

Förövrigt så har jag & Bella utfört vårt projektarbete idag, känns riktigt gott att ha det gjort och är faktiskt riktigt nöjd över resultatet. Allt började som en soppa men det hela slutade skit bra. Nu fattas bara den skriftliga rapporten.. Det tar verkligen aldrig slut med pluggande nu på slutet!!!

Efter skolan åkte jag i alla fall hem och letade som en tok efter en nyckel som är spårlöst försvunnen... Känns piss men vad mer kan jag göra än att vända ut och in på lägenheten? Well, sedan stod i alla fall jobbet på schemat tills ca 17:00. Så, där har ni min dag ganska kortfattat. Har er dag varit bra?

NU SKA JAG FAKTISKT HOPPA IN I DUSCHEN & PEELA KROPPEN.
HA EN TOPPEN KVÄLL! PUSSS & KRAAAM






Söndag

2011-04-10 ☆ 12:32:23

Hejsan!
Gårdagen spenderades på jobbet och sedan hos Sandra, bra kväll! Grattis i efterskott goding!
Nu har jag just diskat medans älsklingen har börjat med maten. Kött & klyftpotatis står på dagens meny, mumms!

Kom just på att jag inte visat min student tröja som kom förra veckan, dock är den ganska ful..
Kommer förmodligen sluta med att Bea kommer hit och vill ha en "myströja" och dagen efetr är den borta haha!

 

Ska i alla fall ner och jobba sedan igen 15:00, kul söndag va? Äh, söndagar gör mig inte så mycket faktiskt eftersom man aldrig har speciellt mycket planerat då. Men, vore bra skönt att bara ligga hemma i soffan hela kvällen med! Men men, känns gott när pengarna rullar in på kontot i alla fall. RIGHT?!

Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE




Lördag

2011-04-09 ☆ 13:44:08


Just gjort mig klar för jobbet.
Ha en toppen dag!
PUSSS & KRAAAM

Lördag

2011-04-09 ☆ 10:27:36
Hejsan!
En välbehövlig sovmorgon stod på schemat idag, fy va underbart! Känner mig jätte pigg & utvilad nu, vilket är bra eftersom jag ska jobba tills 22:15 både idag och i morgon kväll. Ska försöka hinna med att gå lite tidigare till jobbet sen så promenaden kan utökas lite. Skulle inte sitta fel alls med en långpromenad! Well well, ska skriva lite på ett arbete som jag håller på med innan det är dax att planera vad jag ska laga för middag. Oj, va konstigt skriven hela texten blev känner jag hahaha! Ni får ha en toppen dag i alla fall & ta vara på den underbara solen!

KISSSS AND LOOOOVE

Fredag

2011-04-08 ☆ 23:12:32
Just landat hemma efter en kväll hos Catti & Richard. Årets första grillning stod på menyn idag, gissa om det var det godaste någonsin! Fyfan va jag älskar grillad mat!

Förövrigt så har jag fått en sak avklarad i skolan idag (opponering) tror jag det heter? Har "bara" ca 8 arbeten/prov kvar att göra.. Gissa om jag måste ligga i de två sista veckorna som kvarstår av skolan. (Resten av tiden som är kvar fram till studenten är vi på praktik) Så ja, det är nu eller aldrig som det gäller! Känns helt sjukt att vi är inne på våra två sista riktiga skolveckor någonsin.. Shit va fort gymnasietiden har gått.

Well, nu ska jag i alla fall hoppa in i duchen. Jobbar 15-22:15 både lördag & söndag denna veckan, kul va?
Önskar er i alla fall en toppen helg.
KISSS AND LOVE



Torsdag

2011-04-07 ☆ 21:03:04

VÄRLDENS BÄSTA SYSTER
VÄRLDEN BÄSTA KOMPIS
VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA
JAG ÄLSKAR DIG


Torsdag

2011-04-07 ☆ 20:58:41
Helt slut efter ett ca 2 timmars pass med min underbara vän Catti! Blev gymmet till en början och avslutade med en långpromenad genom Grums. I LIKE! Vi bestämmde oss idag för att vi ska börja träna ute mer nu när vädret är så otroligt skönt. Inte nog med att det är skönare att gå/springa ute, man får ju även frisk luft och färg på kroppen så fort solen kikar fram. MASSA FÖRDELAR MED UTE-TRÄNING ENLGT MIG!!!



SLUTKÖRD!

Torsdag

2011-04-07 ☆ 12:31:26
Shit va fort veckan har gått! :O
Sitter i alla fall i skolan och laddar för sista lektionen, skönt!
Efter skolan blir det apoteket och sedan ska jag jobba i kväll.

Va på sjukhuset igår igen, penicillin (hur stavas ens ordet?!) står på menyn i 10 dagar framöver. Någon som vill byta? Herregud! Men men, hoppas det blir bättre nu i alla fall. Förövrigt så spenderades gårdagen med världen bästa lilla syster och Isabelle svensson, mysigt! Hann med att både sola & träna, kors i taket!

PUSSS & KRAAAM

Onsdag

2011-04-06 ☆ 19:47:00
Sitter hemma med älsklings syster och Issa. Myskväll står på schemat!
















KISSSSS KISSSSS KISSSSS

Tisdag

2011-04-05 ☆ 09:19:23
Just gjort engelska nationellt, gott att ha en av 3 delar avklarat i alla fall!
Kommer bli dåligt med bloggande från min sida idag med.. Stänger på jobbet i kväll så har inte mycket ledig tid över jag inte! Men i morgon är jag ledig från jobbet så då ska jag träna, sola, göra hårinpackning, laga god mat OSV! Välbehövligt & underbart. Förövrigt så gick jag faktiskt ner till centum idag och gick på bussen där, trots att jag var tröttast i hela världen. Duktig tjej! Morgonpromenader är trots allt de bästa.

Ha en toppen dag!
KISS AND LOVE

Måndag

2011-04-04 ☆ 22:43:00
Skola-jobb-kvällsmat-promenad-sova

I morgon står Engelska nationellt på schemat, önska mig lycka till!
Ska ta en morgonpromenad ner till centrum i morgon igen och gå på bussen där, hurtig va?
Nu väntar verkligen sängen, är rå trött efter denna dagen.
SLEEP TIGHT KISSS AND LOOOVE PATRIZIA JOHNNA TRYGG



Söndag

2011-04-03 ☆ 10:19:27
God morgon!
Ska strax städa i ordning lite här hemma innan det är dax att börja med maten. Måste hinna sola & ta en promenad inna jag börjar jobbet 14:30 så det gäller att ha liiite tempo nu.

Tog en rask promenad på ca 30 min igår, fyfan va underbart det var! Ska faktiskt börja gå mer. Men måste verkligen skaffa en Mp3 eller liknande. Eller vad hater det ens?! Ni vet vad jag menar i alla fall! I morgon ska vi vara på skolan vid 8:00 så måste ta en tidigare buss än jag brukar. Tänkte faktiskt att jag skulle gå ner till station till morgonen och gå på bussen där. Då får jag ju mig en liten morgonpromenad i alla fall. Smart va? ;)

För att avsluta mitt morgoninlägg vill jag bara säga att vattenlednigarna (eller vad det nu är som krånglar) här i Grums kan dra åt helvete. Igår på dagen hade vi inget vatten, men det kom som tur var tillbaks på kvällen. Även nu när jag skulle borsta tänderna är det förbannade vattnet borta! Gött va?! Detta är så otroligt iriterande..

OVER AND OUT!
KISS AND LOVE!





Lördag

2011-04-02 ☆ 22:40:58
Nej, nu väntar sängen.
Sleep tight!
KISS AND LOVE



Lördag

2011-04-02 ☆ 22:00:09
Vem bestämmer hur den perfekta kroppen ska se ut?
Vem bestämmer hur man ska se ut för man ska passa bra i bikini?

     
Personligen tycker jag att man ska vara kurvig men tight. Sååå jävla snyggt! 


 

Lördag

2011-04-02 ☆ 19:53:19
Sitter hemma och kollar på postkodmiljonären med min kärlek, myskväll om andra ord! Har varit hemma hos mamma en sväng idag men annars har vi mest slappat hela dagen. Bra skönt det med ibland faktiskt. I morgon står jobbet på schemat mellan 14-22:30.. Har ingenting alls att skriva om faktiskt så vi hörs i morgon. Ha en toppen kväll. KISS AND LOVE /PATRIZIA JOHNNA TRYGG


Just ja! Visst är den snygg?




Lördag

2011-04-02 ☆ 10:39:30

Crazy night!

Ja, det säger väll det mesta. Gårdagen var galen rent ut sagt. Var en skit bra kväll förutom några små saker som hände. Men men, shit happens! Förkröket var bra, folkmängden var stor och p3s drinken var YUMMY! Idag ska vi i alla fall hem till mamma en sväng sedan ska resten av kvällen spenderas i soffan framför en film och massa godis. Nu ska jag göra mig i orning lite och försöka väcka min kille som blev lite för fuller igår. Hihii!

Pusssss & kraaam så länge!!


Fredag

2011-04-01 ☆ 10:47:08






















Såå, en del av shoppingen igår. Blev mest nöjd med den första vita klänningen.
Inföskaffade även en bikini, underkläder, linnen, armband, smink, hygiensaker, skärp, inrednings saker OSV..


Fredag

2011-04-01 ☆ 09:27:36
Fredag fredag fredag, UNDERBARA FREDAG!!
Sitter fortfarande hemma och myser. Har ju sovmorgon idag! Måste säga att det var så otroligt mega skönt att lägga sig igår. Somnade innan 22:00 tror jag, gott va? Jag var verkligen så otroligt trött, helt sjukt. Men men, nu är jag utvilad och pigg igen. Börjar dock blir förkyld tror jag. Ovanligt va?

Ikväll är det 100 % party som gäller. Antar att det är ganska många mer än jag som är rå taggade! Girlsen kommer som jag sagt förut hit innan. Så antar att det blir en ölsbelsrunda/"ciderspelsrunda" eller två. Perfekt till förfesten! Den stora frågan är just nu, vad fasen ska jag ha på mig i kväll?! Klänning är en självklarhet men vilken ska jag ha och vad ska jag ha till? Det är detta som är så jobigt med att vara tjej.. Det är ju liksom inte bara att bestämma att "idag kör jag på klänning nä jag ska ut" utan då tillkommer alla följdfrågor sedan med.. Typ:
-Vilken klänning ska jag ha?
-Legging VS barbent?
-Vilka skor passar till?
-Vilka smycken passar till?
-Hur ska jag vara sminkad?
-Hur ska jag ha håret?
-Ska jag ha någonting på armarna eller kör jag enbart på klänning?

Ja, som ni ser är det faktiskt en hel del att tänka på när det gäller utgång som tjej.. Kanske just därför vi älskar det? Who knows! Lucky me som gillar att lalla runt med alla dessa frågor i skallen ;)
Men men, nu ska jag faktiskt läsa igenom provet en sista gång. Ha en toppen dag så skriver jag mer senare.
KISSS AND LOVVVE




RSS 2.0