Middag
2012-02-16 ☆ 15:56:39
Idag blir det gryta (hocospocus, som mamma kallar den) till middag, otroligt gott!
Recept:
ca 500g grytbitar
Grönsaksmix (majs, paprika, brocoli & ärtor)
1 buljongtärning
Viltfond (efter egen smak)
Salt, svartpeppar, paprikakrydda (efter egen smak)
Serveras med tex, ris.
1. Stek köttet med mycket kryddor. Häll sedan vatten över köttet i stekpannan och tillsätt 1 buljongtärning. Låt puttra tills vattnet försvunnit.
2. Töm i grönsakerna i en kastrull, tillsätt vatten & fond. Lägg sedan i köttet och låt puttra ca 1 timme.
Smaksätt efter eget behov.
3. Koka ris.
4. Färdigt för servering!
Recept:
ca 500g grytbitar
Grönsaksmix (majs, paprika, brocoli & ärtor)
1 buljongtärning
Viltfond (efter egen smak)
Salt, svartpeppar, paprikakrydda (efter egen smak)
Serveras med tex, ris.
1. Stek köttet med mycket kryddor. Häll sedan vatten över köttet i stekpannan och tillsätt 1 buljongtärning. Låt puttra tills vattnet försvunnit.
2. Töm i grönsakerna i en kastrull, tillsätt vatten & fond. Lägg sedan i köttet och låt puttra ca 1 timme.
Smaksätt efter eget behov.
3. Koka ris.
4. Färdigt för servering!

Kommentarer
Trackback