Bergvik

2012-03-06 ☆ 17:44:00
Tindra har gått upp i vikt som hon ska & hon har inte gulsot, SKÖNT! Detta firade vi så klart med att köpa lite nya kläder till vår prinsessa som är för liten för i stort sett allt vi köpt tidigare. Så nu har lillan haft sin premiär på Bergviks köpcenter (som hon förövrig kommer få hänga mycket på genom åren med sin mamma). Pappa Daniel tycke det gick jätte bra att gå runt i affärer med lillan och drog stolt vagnen från affär till affär! Mamma & Pappas stolthet!

Just nu håller Daniel & Morgan på att skruva upp ett skötbord på toaletten. Själv har jag just däckat i soffan då min huvudvärk INTE är att leka med. Den kom lika fort som den håller i sig, tråkigt nog.. Antar att det är sömnbristen som spökar. Det tar nog en stund att vänja sig med att vara vaken så mycket som man faktiskt är när man har småbarn.

I morgon ska vi ringa bvc för att boka lillans första möte. Sedan ska vi ner till kommunen och skriva på faderskapsintyg. Älskar känslan av att ha ett alldeles eget litet barn. Visste att det skulle kännas underbart, men så här underbart kunde jag aldrig drömma om. Jag ler hela tiden jag kollar på Tindra, hon är det bästa som finns!

PUSS SÅ LÄNGE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0