Bus

2012-07-31 ☆ 12:54:08

Nu är moster bea här och en buuusdag väntar! :)


Du gör mina dagar ljusa, du gör mitt liv perfekt!

2012-07-31 ☆ 09:06:28

Tv-time!

2012-07-31 ☆ 09:01:09
Som vanligt ligger i bänkade framför barnkanalen, perfekt start på morgonen om Tindra själv får välja! Om en stund trillar syrran/moster in och dagen ska spenderas med henne. Ha en fin morgon så länge så skriver jag sen igen :)


hoppgunga

2012-07-30 ☆ 20:20:01
Hoppgungan blev genast mycket populär, vilket jag faktiskt antog att den skulle bli! Tindra är ju en liten brud med mycket vilja. Hon SKA stå upp, ligga går helt klart bort. Omgivningen, människorna runt om, djuren, allt annat förutom att ligga stilla och leka är fantastiskt kul! ;) Bild på gungan kommer så fort datorn är fixad! Nu ska vi strax käka kantarellsmörgåsar & kolla på kvällens wallanderfilm.

isvatten

2012-07-30 ☆ 14:30:06
Sitter med ett stort glas isvatten i handen och funderar på varför jag inte dricker det offtare. Det är ju sååå gott & sååå nyttigt! Lillan ligger och sover middag, skönt för henne den lilla godingen. När Daniel slutar jobbet ska vi iväg till karlstad där vi ska köpa en hoppgunga till Tindra. Tro det eller ej men hittade faktiskt gungan för ynka 75:- på "karlstad köp & sälj" som hittat tyckte vi och slog till på en gång .

ny vecka

2012-07-30 ☆ 12:20:48
 
ligger i sängen och myser bredvid en pruttande bebis, super mysigt verkligen ;) vi har precis kommit hem igen efter att ha varit ute på en långpromenad runt grums, vilket va super skönt! strax ska jag käka lite lunch, kycklingtortillas från gårdagen. När våra magar är fulla ska jag ta tag i städningen här hemma! (Ps, datajäveln går fortfarande inte igång!)

läggdax!

2012-07-29 ☆ 17:53:48
Tindra är nybadad och super trött, snart är det läggdax för lilla damen här hemma. När Tindra somnat ska vi slänga i en tvattmaskin och sedan är det movienight som gäller! Snart knackar en ny vecka på dörren och dagarna verkligen s.p.r.i.n.g.e.r iväg! Till helgen ska vi till Göteborg, jag längtar verkligen! ska bli super kul att komma bort lite :)


datajävel

2012-07-29 ☆ 15:49:27
Försöker fortfarande få igång vår värdelösa datajävel... dock ser det mörkt ut, har kanske skrivit mitt sista inlägg på den datorn?!?!

Tindra ligger för tillfället och vilat. hon har varit lite hängig och febrig till och från i några dagar. om det beror på vädret eller om det är tänderna som spökar har jag ingen aning om. jag håller i alla fall tummarna för att hon är pigg & glad i morgon igen, min stora lilla kärlek! <3

fullspeckaddag!

2012-07-28 ☆ 23:01:58
 
hejsan godingar! Tro det eller ej, men idag har jag faktiskt 2 superbra anledningar till varför jag inte bloggat. 1# vi har inte varit hemma på hela dagen. vi har flängt och farit precis överallt. 2# Datorn krånglar och jag orkar verkligen inte projektera med den. Är så otroligt trött på vår dator som inte gör annat än att krångla! Vi avslutade i alla fall kvällen hemma o soffan framför en film. Tindra somnade sött runt 19:30 tiden, och nu har även vi krypit ner i sängen! Hoppas verkligen på liiiite mer sömn idag. lillan har sovit otroligt oroligt i några nätter nu, stackaren!

Underbara unge!

2012-07-27 ☆ 13:48:53
Vad skulle jag göra utan dig Tindra?
Min kärlek till dig är obeskrivlig.
Mamma älskar dig, min fina fina fina lilla ängel!
 

FIX&DOL DAG

2012-07-27 ☆ 13:07:43
Hejsan godingar!
 
I morse när jag & Tindra skulle gå till affären för att handla var det både kallt och mulet så jag fick klä på henne massa kläder för att hon inte skulle frysa. Väl hemma från affären skiner solen och värmen biter i kinderna, tjocka kläder av, klänning på! Konstig sommar vi har måste jag säga!
 
 
Kyl & frys blev i alla fall uppfyllda och jag hoppas vi inte behöver handla mer under kommande vecka. Efter en stund kom mamma, Bea och Casper på besök. Jag satte saxen i mammas hår, resultatet blev lite kortare men mycket snyggt!
 
Nu håller jag på att plockar lite här hemma, kokar flaskor, ska vika tvätt osv. Skönt att få det gjort så man kan slappa under resten av kvällen.
 
 

BUSTROLL

2012-07-26 ☆ 14:44:43
Tindra busar gärnet, hon är sååå underbar.
 

Dagen som varit

2012-07-26 ☆ 12:48:28
Hejsan fina ni!
 
Just nu är vi hemma, jag och lillan. Jag sitter och väntar på att hon ska vakna så vi kan ta en promenad i det FIIIINA vädret. Jag borde egentligen passa på att städa nu när Tindra sover, dock finns inte orken... Måste även fixa till någon lunch då magen skriker efter mat haha! Kanske skulle köpa med lite jordgubbar och grädde hem sedan när vi ska ut och gå, det är ju verkligen det godaste som finns :)
 
I morse åkte vi i alla fall med Elena till stan när hon skulle besikta sin bil. Efter besiktningen åkte vi till maxi, obs och avslutade med Ö&B samt skokanonen. Guud vilken REA dom har på skokanonen nu, helt otroligt. Fick med mig ett par röda tygskor hem för ynka 50:-!? Bild kommer senare!
 
SKRUTTEN ÄR OTROLIGT INTRESSANT
 

göteborg

2012-07-26 ☆ 06:44:46
Nu har vi bokat hotell i Göteborg så nästa helg åker vi iväg på en minisemester! Liseberg-lamborgini körning-shopping-god mat och massa mys, kommer bli en kanonhelg!! :)

NEW IN TILL LILLAN

2012-07-25 ☆ 15:46:02
Slänger in några bilder på dagens inköp till Tindra innan jag sticker iväg till Catti!
 

redo

2012-07-25 ☆ 08:38:31
Tindra är klar, jag är klar, skötväskan är packad & vi är redo för ssssss-hopping! :)

Morgondagens planer!

2012-07-24 ☆ 19:29:47
I morgon är en heldag på stan planerad, vilket ska bli otroligt skönt. Att gå i affärer, att shoppa, att ta en fika & lunch på stan, det är riktig avslappning för mig. Trots att vi inte gjort någonting speciellt eller annorlunda de senaste dagarna känner jag mig helt slut. Ryggen & svanskotan spökar och det gör mig verkligen så iriterad. När ska det bli bra igen?! För er som inte vet det har jag haft superont i svanskotan till och från efter förlossningen. Det kan gå flera veckor utan att jag känner någonting men sedan en dag kommer det helt plötsligt. Konstigt va? Well, det tar väll sin lilla tid för kroppen att läka och bli som vanligt igen. Jag har i alla fall just precis rensat ur Tindras garderob på ALLT som är för litet, så nu är den redo att fyllas på i morgon igen ihihi! ;)
 
Efter stan i morgon ska vi till C & R för att gilla, snacka skit och prata om den kommande lilla bebisen. Dom blir ju faktiskt föräldrar i oktober, spännande! Guuud vilken mysig uppgift de har som väntar, att vara förälder är det absolut bästa som finns i hela världen ♥
 
Nu är det "halv 8 hos mig" som gäller, otroligt underhållande program! Sedan blir det faktiskt ryggläge i soffan tills vi ska krypa ner hos vår lilla prinsessa. Ni får ha en super bra fortsatt kväll och morgondag! (för er som inte fattat det kommer jag inte ha tid att blogga speciellt mycket i morgon. Men självklart kommer bilder på inköpen komma upp)
 
 
 
 
 

Jag kan.själv!

2012-07-24 ☆ 17:35:40
-Titta mamma, jag kan sitta!  /T
 

KULA

2012-07-24 ☆ 15:50:57
Hejsan fina ni!
 
Idag har jag tvättat 2 IKEA-kassar med tvätt, varit ute på 2 promenader samt myst jätte mycket med min lilla prinsessa. Flitig tjej, jo tack!
 
Jag mååste bara berätta en sak för er. På Tindras gåstol finns det en kula som man kan snurra på. Den kulan har hon verkligen upp ögonen för idag. Hon snurrar och snurrar och snurrar, det är sååå otroligt kul att se när hon börjar lära sig mer och mer!
 
Nu ska jag strax börja med dagen middag. Kycklingwook med vitlöksdressing blir det idag, super gott och super enkelt att fixa! Efter maten ska jag bada & lägga lillan innan sedan tvätten ska vikas och sorteras.
 
 

New in!

2012-07-23 ☆ 22:27:14
Idag fick Tindra en present av Daniels Moster m familj, tack så mycket säger vi!
 

H&M, im in love!

2012-07-23 ☆ 19:44:16
Jag har sagt det förut & jag säger det igen, H&M:s barnavdelning levererar!
 
 
I LOVE IT!
 
 

Shopping!

2012-07-23 ☆ 17:32:43
På onsdag ska & min prinsessa shoppa, shoppa, shoppa!
Lillan använder nu för tiden storlek 74 och hennes garderob behövs verkligen fyllas på. Hoppas verkligen dom fått in lite höstkläder i affärerna nu, för denna "sommaren" är verkligen inte mycket att hänga i granen!

Powerwalk

2012-07-23 ☆ 17:20:43
Precis kommit hem efter en 60 min powerwalk runt grums, underbart!
Nu är pyjamasen är på och BUSFAKTORN är hög!
 
 
 

SVAR TILL KAROLINA

2012-07-22 ☆ 20:29:31
 
Hej Patriziq! Har några frågor jag undrar om du kan svara på.
1.kommer niskaffa fler barn?
2. vad var värst med förlossningen?
3. vad är ditt bästa tips till oss gravida?
4. har du kvar alla vänner du hade innan du blev gravid?
5. vad är det bästa/sämsta med att vara mamma?
kram till dig :) ps: du har en jätte fin dotter.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hejsan Karolina!
Självklart ska jag svara på dina frågor!
 
1. Vi ska ABSOLUT ha fler barn, men vi har inte riktigt bestämmt när än.
2. Värst med min förlossning var nog... Att dom tog Tindra ifrån mig när jag skulle köras iväg på operation när själva förlossningen var klar. De va tufft, jag ville ju mysa med min bebis!
3. Mitt bästa tips är att ta det lugnt. Vila mycket, njut av dagarna och ha inte massa "måsten"!
4. Oj vilken svår fråga.. Ja, alla vänner finns väll kvar antar jag, men inte på samma sätt som förr.
5. Det bästa med att vara mamma är allt. Jag älskar det. Jag stortrivs verkligen som mamma! Det sämsta? Än så länge kan jag inte komma på någonting neggativt.
 
 Hoppas du blev nöjd med svaren! :)
 
 
 

Bustime innan läggdax!

2012-07-22 ☆ 19:11:47
Hejsan fina ni! 
 
Innan Tindra somnade förut passade vi på att busa lite i soffan. Hon har verkligen börjat SKRATTA mer och mer. Nu är det offtast minst några gånger per dag och mitt hjärta smälter lika mycket varje gång! Det finns verkligen ingenting som är så underbart som att höra sitt barn skratta. Ett enda skratt väger över allt gråt, skit och trots i världen. Gud va jag älskar min dotter!
 
Bustime!
 

FRISYR-FUNDERINGAR

2012-07-21 ☆ 22:18:26
Jag är sååååå otroligt sugen på lugg! DOCK är jag så jävla bekväm av mig och
"bullen" mitt på huvudet är min bästa vän. Någon som känner igen sig? Har i alla fall börjat fundera på om jag ska ta mig i kragen och klippa lugg nu inom de närmsta veckorna. Jag ska även klippa upp & tunna ut håret. MEN denna gång ska längderna sparas!
 
Den här luggen älskar jag!
Busigt, precis som jag vill ha det!
 
 
 
 
 
 
 
 

En vanlig lördag!

2012-07-21 ☆ 19:24:54
Hejsan godingar!
 
Idag har det varit en helt vanlig lördag. Vi har inte gjort någonting speciellt över huvudtaget. Började dagen med att Johanna & Stella kom hit och umgicks i några timmar, vilket alltid är lika kul. När dom åkte runt klockan 15:00 slutade bea jobbet och kom hit. När hon slängt i sig lite mat gick vi i väg till affären och köpte glass innan vi sedan tog en promenad i det fina vädret.Sedan dess har vi inte gjort någonting speciellt. Badat Tindra och lagat mat, sedan har vi bara slappat. Nu blir det soffhäng under resten av kvällen, perry!
 
Mitt fina fina fina lilla hjärta!
 
 

älskade lördag

2012-07-21 ☆ 10:08:09
 
hejsan godingar!! Idag gick vi upp 07:20 då Tindra var pigg som en lärka. som vanligt blev det både bus & mys framför tvn innan lilla nu har somnat om en stund. hon ligger nerbäddad bredvid pappa daniel som även han är super trött . jag ska strax duka fram lite frukost så våra tomma magar kan fyllas upp och kroppen laddas med enerigi för idag. johanna & stella trillar snart in med så jag har tänkt dra med dom ut på en promenad när dom kommer. Än så länge ser vädret verkligen lovande ut! när bea sedan slutar jobbet ska jag möta henne, syskonhäng på hög nivå! :) vad ska ni själva göra idag föresten?!

En kärlek som inte går att beskriva

2012-07-20 ☆ 16:20:15
 
Du är det bästa som någonsin hänt.
Du är den bästa jag någonsin kännt.
Ingen är vackrare än dig.
Du kommer alltid vara den bästa för mig.
Jag älskar att höra ditt skratt.
Du är min allra finaste skatt.
Tindra Johanne Trygg Lehn, mamma älskar dig!
 

At our home!

2012-07-20 ☆ 15:02:36
Jag har fått en fråga om Tindra har ett eget rum i lägenheten vi bor nu. Och ja, det har hon. DOCK används det rumet än så länge som lite "allt i allo" Vi har ett skötbord där inne eftersom vårt badrum är så litet, vi hänger tvätten där, ställer in de mesta saker som vi ej använder OSV. Men när hon blir gammal nog för att ha ett eget rum är det klart det ska göras i ordning där inne (om vi nu bor kvar här så länge). Men än så länge står hennes säng såklart in till mamma & pappas säng!
 
Hoppas det duger som svar på din fråga! :)
 
 
 
 
 
 

BUSFRÖ!

2012-07-20 ☆ 12:28:30
Tindra busar & skrattar gärnet här hemma, min lilla goding!
Gåstolen är verkligen det bästa vi någonsin lagt pengar på till lillan, hon ääääälskar den!
 
 
Ser ni föresten va "långt" hår hon fått? :)
 
 
 
 

somna tidigt på kvällen-vakna tidigt på morgonen!

2012-07-20 ☆ 09:01:43
Igår somnade Tindra runt 18 tiden, vilket reaulterade att hon vaknade innan kl 6 idag på morgonen. trodde inte mina ögon när jag kolladr klockan och såg vad den verkligen var?!Som tur var förstod Tindra ganka fort att hon nog var lite trött fortfarande och började gnugga sina små ögon. Runt 06:30 la vi oss igen och lyckades faktiskt somna om till. 08:30! nu ska vi käka frukost och sedan ska vi ut på en pomenad :) skriver mer senare



klarvaken

2012-07-20 ☆ 05:52:04
Ligger bredvid en KLARVAKEN tjej som är redo för en morgon med massa bus!

Resultat eller inte, avgör ni!

2012-07-19 ☆ 21:25:27
Som ni kanske vet gick jag upp 17 kg under graviditeten. Ja, ni läste rätt, 17 kg + på min kropp. Dessa kg samt allt som numera är löst på kroppen försöker jag fixa till. Alla extra kilo är borta, men klart som fan är kroppen "lösare" än förut. Tack gode gud kom jag på att vi hade en motioncykel i förådet som jag tvingade Daniel att bära upp den 1/7 (dvs, 19 dagar sedan) Sedan den dagen har jag verkligen verkligen verkligen försökt averka några km varje dag.
 
1/7-2012
 
19/7-2012
 
Keep up the good work, right?!
 
 
 

Tack för vädret moderjord!

2012-07-19 ☆ 19:18:01
Förut tog vi som sagt en promenad i det fina vädret. HOPPAS verkligen att moderjord bjuder på samma väder i morgon! Vi kan väll åtminstone få några dagars sommar innan vi sedan kan börja välkommna hösten?!
 
 
När Daniel kom hem och hade busat lite med Tindra satte vi henne i gåstolen, väl sittnas där i får hon VÄRLDENS GULLIGASTE skrattanfall. Hennes skratt är verkligen den gulligaste som finns. Älskar att höra henne skratta. Har spelat in när hon skrattar, dock vet jag inte hur jag gör för att lägga upp filmer på bloggen :(
 

Jag har fötter!

2012-07-19 ☆ 12:52:41
Tindra ligger i soffan och leker med sina fötter, de är verkligen jätte häftiga!
 
 
Nu ska lilltjejen strax käka och sedan ska vi ut på en promenad i det (kort i taket) FINA vädret. Får bli en långpromenad idag, underbart! Annars har vi inga speciella planer för dagen, utan vi tar den som den kommer.
 
 

Mummmms

2012-07-19 ☆ 12:39:13
-Mummmms säger Tindra!
 

Majskrok i hela ansiktet!

2012-07-18 ☆ 18:54:48
 
 
Förut när jag lagade mat var så klart Tindra med i sin gåstol, hon verkligen älskar den. Väl i gåstolen gav jag henne en majskrok som hon kunde mumsa på medans jag stod vid spisen. Och åt gjorde hon, med HELA ansiktet! När maten var färdiglagad och majskroken uppäten gick vi raka vägen till badkaret och tog ett bad.
 
Mamma & pappas fina fina fina tjej med majskrok i hela ansiktet ♥
 
 

Sitt-träning kombinerat med bus.

2012-07-18 ☆ 15:40:47
Här busas det för fulla muggar samtidigt som vi tränar på att sitta upp!
-Min lilla knubbis! :)
 
 
 

SVETTIG PW!

2012-07-18 ☆ 15:17:54
1 timmes powerwalk med barnvagnen i strålande solsken, jag är gaaanska svettig!
 
Måste dock säga att det var otroligt skönt, tänkte faktiskt gå ut igen lite senare när solen dämpat sig lite. Jag vet att man inte ska klaga på solen, men det blir verkligen super varmt i barnvagnen när solen ligger på. Nu ska jag mysa med min prinsessa!

Tävla med mam

2012-07-18 ☆ 12:32:56
TÄVLA MED MAM & VINN FIN PRISER!
Klicka in på länken för att tävla, rösta & se bidragen.
 
http://www.facebook.com/MAMBaby/app_421533767881196
 
1. Välj gren (suga på tån, rulla, sitta, krypa & gå)
2. Klicka på ”tävla/konkurrere” knappen
3. Fyll i formuläret och ladda upp din film
Du får gärna vara med och tävla i flera grenar.
 

babygym

2012-07-18 ☆ 12:06:39
Plockade nyss fram babygymmet till Tindra igen och guuud så roligt det var nu!
 

En bra kväll, ett bra avslut på älsklingens semester.

2012-07-17 ☆ 19:18:12
Lillan sover, älsklingen lagar mat, jag plockar lite här hemma & snart är det filmmys med syrran! Ser ut att bli en bra kväll, underbart avslut på Daniels semester. Vet inte om jag berättat det men han börjar jobba i morgon istället för på måndag då det var lite stressigt på firman just nu. Lite tråkigt, men samtidigt skönt att ha några semesterdagar sparat.
 
 
 
 
 

BVC

2012-07-17 ☆ 14:00:47
Kan ni gissa vad hon väger vår "lilla" prinsessa?! 8366g & längden ligger på hela 66cm! Jag höll på att tappa hakan när vi la henne på vågen. Sist vi var på bvc-besök vägde hon drygt 6500g, dvs hon har gått upp nästan 2 kg! Känns sååå bra att veta att hon växer, utvecklas och mår bra. Nöjd mamma & pappa? SVAR JA!
 
En nyvaken liten tjej i morse :)
 
Nu ska vi strax ut på en promenad, otroligt skönt! Orkar verkligen inte sitta inne när solen skiner. Måste även förbi apoteket för att köpa nya nappar. I kväll blir det mys med syrran när hon slutar jobbet. Film & massa skratt som vanligt :)

tidig morgon.

2012-07-17 ☆ 08:28:37
Cykel-frukost-bvc-promenad, uppdaterar senare! Ha en fin morgon så länge! :)

En mycket liten tjej som växt så det knakar!

2012-07-16 ☆ 21:06:03
Det är verkligen helt otroligt, så mycket hon växt på 4,5 månader!
När Tindra föddes vägde hon endast 2840g och var 50,5 cm lång.
Det var värt den långa väntan, det var värt alla extra kilo som lades till på kroppen, det var värt all smärta vid förlossningen, det var värt en operation, Mamma älskar dig lilla hjärtat, idag, i morgon, för alltid!
 
 

Dopbild

2012-07-16 ☆ 20:50:00
Bild från dopet, på vår underbara lilla Tindra!
 
 
Dagen har för det mesta spenderats hemma. Har inte gjort någonting speciellt alls faktiskt?! Tog med mig Tindra och gick på en långpromenad i det fina/varma vädret förut, vilket va super skönt. Sedan har vi bara slappat & umgåst hela dagen, jag och min lilla familj.
 
Nu blir det soffhäng & kvällsmat framför tvn. Ska även ta några km på cykeln innan jag ska hoppa i säng sedan. Duktig tjej va?
 
I morgon ska vi till BVC, äntligen! Ska bli kul att se lillans längd och vikt. Sist vi var där, dvs för en dryg månad sedan vägde hon ca 6500g. Nu ligger hon förmodligen på 7500-8000g, vår lilla tjej växer så det knakar! Nu mera används storlek 74!!! Gud så fort det gått, Tindra som var så liten och ynklig när hon föddes hihi :) Uppdaterar SJÄLVKLART efteråt!
 
 

God morgon!

2012-07-16 ☆ 09:02:20
Börjar morgonen på bästa sätt, 5 km på cykeln och sedan ut på en morgonpromenad med prinsessan :)

Svensk sommar?

2012-07-15 ☆ 20:59:37
Alltå ärligt, fyfan vilken "sommar" vi haft!
 
 

Morot, nya favoriten!

2012-07-15 ☆ 19:11:42
MOROT IT TS!
Tindra verkligen ÄLSKAR morotspure´
 
 
Nu ligger i alla fall en nybadad & nyäten liten prinsessa nerbäddad och sover så gott såå! Jag & älsklingen sitter framför tv4 nyheterna och käkar kvällsmat. Äggmacka & Tropisk nektar juice, enkelt men såå gott! När vi käkat klart ska tvätten hängas upp och sedan är det movienight som gäller.
 
Ha en super fin fortsatt kväll!
Puss & Kram till er :)

our sunday!

2012-07-15 ☆ 15:03:18
 
hejsan godingar! Idag har jag cyklat, tagit en promenad med bella, myst med min lilla prinsessa & ätit kebab. Perry söndag va? Daniel ligger på soffan och är ganska trött efter gårdagens bravader. jag är glad att jag inte har hans huvud idag hahah :D under resten av dagen blir det soffhäng med mina älsklingar, underbart! ska även ta ett bad med lillan lite senare innan hon ska lägga sig :)

Trött!

2012-07-14 ☆ 23:12:10
Funderar på att krypa ner hos min prinsessa, jag är ändå ganska trött. I morgon blir det cykel & promenad & "hälsosam mat" igen, herregud så godismätt jag är haha! Ha en super fin kväll godingar!

Stan-Borgvik-3 generationer

2012-07-14 ☆ 20:04:05
Min lilla bebis sover & min underbara pojkvän är ute på grabbkväll!
I kväll är det jag, tvn & godis-skålen som gäller.
 
Dagen har i alla fall till mesta dels spenderats med min underbara mamma. Jag, Tindra & mamma har varit i stan, ätit gott & fikat gott. Haft en toppen dag, en mycket efterlängtad dag. Det är verkligen inte offta man lyckas ha mamma för sig själv inte. Tack för idag, love you!
 
Efter stan åkte vi till Borgvik och jag gick av för att "kolla på motordagen". Mycket folk, mycket bilar, hög ljudnivå mn otroligt skönt att komma ut bland folk lite! Efter några timmar nere i Borgvik åkte vi hem till mamma en stund innan hon sedan körde hem mig och lilla prinsessan.
 
Väl hemma blev det lite bus & hand&fotavtryck i färg i Tindras "boken om mig". När det var färdigt käkade Tindra kvällsmat och sedan somnade hon. Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma innan jag sedan ska mysa ner mig framför någon bra film! Ha en toppen kväll allesammands!
 
 

Love you!

2012-07-13 ☆ 16:35:03
Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen.
Kommer du ihåg den?
Det känns så skönt och komma hem.
För när du ser mig, blir du lycklig
Om du känner dig ensam, öppna dig då.
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.
Vart jag än går, vart du än går.
du vilar här på mitt bröst.
För mig är du livet, men jag tar dig för givet.
Förlåt jag kan vara dum.
När du i stillheten tätnar.
Men jag hör dig.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går
Spela vår låt nu, ta mig med storm.
Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång
Bli nu ett med mig darling.
Jag vet att vi kan.
Men sen vill jag hålla din hand.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

 

Friday, im in love.

2012-07-13 ☆ 15:14:38
Hejsan fina ni!
 
Här hemma ligger både jag & Tindra på golvet framför tvn. Nyäten & nysoven är nu min lilla tjej gladare än någonsin, underbart! Tindra ligger på mage och stäcker sig efter alla saker som ligger framför henne på täcket. Hon är allt för duktig! På tisdag ska vi till bvc igen. Vi har inte varit där sedan 4/6 så det ska bli spännande att se vad de säger om hennes tillväxt & utveckling :)
 
Sedan ska vi till Börje & Ingela (Tindras farmor & farfar) De har köpt lite paket till Tindra under sin semester genom Sverige som hon ska få. Efter besöket där ska vi till Tobbe, Johanna & Stella. Mysfaktorn ser ut att bli hög i kväll!
 
 
 

God morgon!

2012-07-13 ☆ 08:38:30
Nu ska jag sätta mig på cykeln en stund och lillan ska busa framför tvn! :)

En mammas kärlek är det starkaste som finns.

2012-07-12 ☆ 17:51:16
Mamma älskar dig Tindra Johanne Trygg Lehn ♥
 
 
 

utmattad!

2012-07-11 ☆ 21:12:37
Gumman ligger och sover, middagen/kvällsmaten är uppäten och lägenheten är städad. NU är det filmkväll som gäller! För en kort sekund sedan tänkte jag att, ja, jag kanske skulle ta 5 km på cykeln innan jag slänger mig i soffan? Men nej, jag ändrade mig ganska fort då jag råkade känna efter och faktiskt känner mig otroligt sliten.
 
Måste erkänna att jag sörjer lite över vädret med. Kollade nyheterna förut och under kommande dagar ska det regna, regna och åter regna.. Kul sommar va? Det jag grämer mig mest över är barnvagnspromenaderna. Jag verkligen älskar ju att vara ute och gå.. Men hur kul/skönt är det nät regnet vräker ner? :(
 
Nej, nu ska jag mysa ner mig i soffan.
Ha en fortsatt bra kväll! :)
 
Tindra & Skutten myser en gnutta!
 
 
 
 

Kan själv!

2012-07-11 ☆ 16:48:12
 
En mycket duktig liten tjej som äter helt själv (ibland!)
 
Idag blir det kycklingwook till middag här hemma, mummmms! Men innan middagen ska sängen bäddas, Tindra ska badas och pyjamasen ska på. Full rulle? Svar, ja! Pappa Daniel kommer hem om ca 1 timme då jag har tänkt att jag ska överlåta matlagningen till honom. Smart drag av mig va? Jag badar och kvällsmyser med lillan medans Daniel lagar mat ;)
 
Nej, nu är det lektime!
 

stada, pausa, städa, pausa...

2012-07-11 ☆ 15:36:12
Nu är det nog med städning för min del! Golven är damsugade, skurade, tvätten är sorterad och vikt, saker är bortplockade OSV. Känns helt okej här hemma nu! Tindra har precis vaknat från en kort tupplur så nu tänkte jag att vi skulle ut på en liten promenad igen. Orkar verkligen inte sitta inne längre!
 
PUSS SÅ LÄNGE

promenad

2012-07-11 ☆ 13:39:05
Hejsan godingar!
 
Nu har vi precis kommit hem från en promenad. Underbart att det inte regnar! Nu ska jag ta tag i lägenheten, idag ska det städas! Förövrigt så har vi inga planer alls för idag, vi ska bara vara hemma och mysa hela dagen!
 
 

Cykel!

2012-07-11 ☆ 10:44:55
Nu ska jag ta 5 km på cykeln innan jag ska ta med mig Tindra ut på en promenad. Älsklingen ska iväg och greja med sin folkracebil, så idag blir det en mamma&dotter-dag!
 
Idag ska jag försöka ta massa massa massa bilder!

Sovmorgon, igen!

2012-07-11 ☆ 10:42:42
10:20 vaknade lillan idag, vår lilla sömntuta! Nu ligger hon som vanligt på mage framför tvn och skrattar åt barnkanalen. Jag verkligen ÄLSKAR hennes underbara morgonhumör! :)
 
 
 

barnkanalen

2012-07-10 ☆ 10:33:11
 
Tindra ligger och skrattar på golvet framför barnkanalen. Hur go är hon inte?? Lilltjejen har även hicka, vilket inte är speciellt populärt från hennes sida hahah! själv sitter jag på morioncykeln och försöker vara lite hurtig. Det är faktiskt perfekt att ha den framför tvn! I kväll ska vi till kil, till johanna & tobias då johanna fyller år . Stort grattis till dig gumman!

Bus!

2012-07-09 ☆ 15:00:09
Lillan ligger på golvet och busar gärnet, underbart att se! Vi ska strax ut på en promenad i det hemskt "kvava" vädret. Nu känns det verkligen som om det kan bli åska/regn vilken sekund som helst. Bäst att ta med regnskyddet till vagnen I FALL det skulle bli nederbörd!
 
 
Favvo-byxdressen är självklart på!

sovmorgon

2012-07-09 ☆ 09:55:56
 
idag vaknade lillan vid 09:30, dvs sovmorgon för vår del! hon har även sovit ganska bra hela natten trots värmen som är här hemma i lägenheten. vi har dagligen alla fönster & altandörren öppen, men endå cirkulerar inte luften någonting . Detta är något som jag verkligen tycker är skit jobbigt, hatar verkligen när det är instängt! well, nog om detta. vi får oss i alla fall några sköna promenader varje dag när vi går ut för att få frrisk luft i stället :D vad dagen har att erbjuda har jag absolut ingen aning om, vet bara att den ska spenderas till mesta dels ute i det fina vädret . vad ska ni själva göra? PUSS&KRAM

God morgon!

2012-07-09 ☆ 09:24:16
God morgon, nu ska vi gå upp!! :)

Mamma Patrizia & lilla Tindra

2012-07-08 ☆ 11:16:24
Dopet igår gick super bra och var jätte fint! Stella va jätte duktig i kyrkan och dom hade verkligen ett super mysigt dop. Även Tindra skötte sig exemplariskt och det var som vanligt inga problem i världen att sitta stilla i kyrkan. När dopet var färdigt, paketen öppnade och tårtan uppäten åkte min lilla familj hem och hade myskväll med Bea som lagat mat här hemma. Även idag blir det mysdag med bex. Hon slutar jobbet 15:00 så tills dess ska vi försöka få maten färdig, eller  alla fall strax där efter.
 
Mamma Patrizia & fina lilla Tindra! ♥
 

Mammas goding!

2012-07-07 ☆ 12:38:06
 
Lillan busar gärnet, mamma & pappas lilla solstråle! :)
 
Just nu sitter hon i gåstolen och hon har verklígen hittat kärleken till tutan.. Hon skuttar, skrattar, tutar och trycker på alla knappar. Roligast av allt är det nog att "stå upp" det ÄLSKAR hon!
 
Nu blir det lunch innan vi sedan ska göra oss i ordning för dopet.
Ha en jätte fin dag så länge så skriver jag sedan igen.

Dop

2012-07-07 ☆ 12:04:32
Hejsan godingar!
 
Här hemma ligger min lilla familj och sover. Älsklingen har migrän & Tindra bestämmde sig för en förmiddagslur! Själv gick jag upp klockan 9 och satte mig då direkt på cykeln och cyklade 5 km innan jag började med tvätten. 2 maskiner är nu klara, dvs endast 1 kvar. Om några timmar bär det av på dop för lilla Stella, mysigt! Sedan kommer resten av kvällen spederas med syrran!
 
Och för er som är nyfikna hur min "skötsamma-vecka" har gått så kan jag stolt säga att den gått helt perfekt! Motionerat, cyklat, ätit nyttigt & INGET GODIS! Är super nöjd över mig själv faktiskt. För att vara ärlig så har det inte ens varit jobbigt. KICKSTART, NU ÄR JAG PÅ G! Men, idag är det en "ät vad du vill dag" så idag ska det mysas till ordentligt!
 
Så här ska lillan se ut på dopet idag!
Kommer bli supergullig! Sjävklart kommer bild senare.

New in, rimbok!

2012-07-06 ☆ 16:29:37

We

2012-07-06 ☆ 16:29:36

stan!

2012-07-06 ☆ 09:42:45
Hejsan på er alla godingar! vi ska strax göra oss i ordning för att sedan åka in till stan och köpa dop-present till lilla stella som ska döpas i morgon :) uppdaterar lite bättre senare!

Promenad i det fina vädret

2012-07-05 ☆ 11:15:03
 
HEJSAN godingar!
 
Idag började vi vår morgon med lite mys i sängen innan vi gick upp och fortsatte mysa i soffan. Jag provade för skojs skull att luta Tindra mot ryggstödet på soffan när hon stod upp, och ja, där stod hon kvar.Vår lilla tjej har blivit så stor & stark! Tindra vill hela tiden stå/sitta eller ligga på mage. Hon vill absolut inte ligga still på rygg. Här har vi verkligen en tjej som vill ha koll på världen!
 
När vi myst klart och käkat frukost klädde vi på oss och tog en promenad i det fina vädret, underbart! Nu ska vi kolla på tv en stund, sedan käka lunch innan vi går ut igen! Ha en fin dag så länge :)
 
 
 
 
 
 

"JAG KAN!"

2012-07-05 ☆ 10:59:40
-Jag står här en stund jag då mamma! /Tindra
 

LCHF-FRUKOST

2012-07-04 ☆ 14:12:43
Attans vilken nörd jag är! Tänkte bara slänga in ett litet frukost recept åt er innan jag fortsätter (LCHF)
 
-Hallon & blåbär
-Grädde
-Mjölk
 
(Bilderna visar ju ganska tydligt hur ni ska göra så det skriver jag inte. Inte heller hur mycket av varje sak ni ska använda er av, utan det får ni välja själva efter egen smak)
 
 
 
 

Dess

2012-07-04 ☆ 14:06:19
 
"sommar-fitten" för lillan idag! (Får se hur länge det dröjer innan jag får byta haha!)
 
 
Såg ni föresten igår hur otroligt söt dress Tindra hade på sig? Gud va jag verkligen älskar den! :)
 
Om några timmar ska vi iväg till Daniels kusin, hans flickvän & deras bebis, myysigt!
Sedan kommer kvällen spenderas med lillasyster/moster/gudmor, you name it. Antar att det blir en promenad och sedan filmkväll som vanligt. Inte helt fel faktiskt! Vad ska ni sjävla göra? Ta årets första dopp kanske?
 
Nu ska jag fortsätta med städningen!

solning

2012-07-04 ☆ 12:54:51
Hejsan godingar! dagen började med en promenad med elena, som vanligt! nu har vi ganska nyligen kommit hem och lillan har tagit en tupplur. Medan Tindra sover passar jag på att sitta ute i solen och njuta en stund, underbart! ska strax ta tag i vårt bombnedslag till lägenhet, pust! kan verkligen inte dra på det längre, det ser förjävligt ut. ha en fin dag så länge så slänger jag in lite biler senare :)

Strömstad med familjen

2012-07-03 ☆ 22:43:32
FÖRLÅT ATT JAG INTE UPPDATERAT IDAG!
Daniel överaskade mig & Tindra i morse med att säga att vi ska säga att vi skulle sticka iväg till kusten för lite familjemys. Sjävklart blev jag super glad, så vi slängde ihop lite saker och begav oss iväg på äventyr. Dagen har varit super mysig, helt underbart faktiskt! Älskar verkligen att spontant sticka iväg och ha det allmänt mysigt.
 
Bildbomb från dagen i Strömstad!
 

Ligga på mage är kul!

2012-07-02 ☆ 20:26:10
Vår lilla BUSUNGE!
 
Som jag berättat förut ÄLSKAR Tindra att ligga på mage. Så fort vi lägger henne på rygg rullar hon runt och lägger sig på mage. Hon har även börjat göra "armhävningar" Hon vill verkligen upp och se allt! :)
 
Just det, när fick era barn första tanden?

LCHF Brocoli&Kycklinggratäng

2012-07-02 ☆ 20:09:30
4 dl grädde
2 dl cremfrech
2 msk chili
1/2kg kyckling
brocoli efter egen mängd
salt & svartpeppar
rivenost att strö över
2 tärningar kycklingbuljong
 
 
-Hacka kyckling & brocoli i önskad storlek, lägg i en ugnsform
-Blanda grädde, chemfrech, kycklingbuljong, salt, peppar, chili (låt puttra upp på svag värme)
-Häll såsen över kycklingen & brocolin
-Ställ in i ugnen på 200g tills såsen blivit fast och kycklingen färdig.
(avsluta med att strö ost över)

Gunga

2012-07-02 ☆ 16:49:31
 
Tindra blev trött & sömnade under åkturen i gungan!
 

Huvudvärk

2012-07-02 ☆ 15:36:15
Suck! Huvudvärken släpper verkligen inte så det blir faktiskt ingen promenad för vår del.. Tindra sitter i sin gunga och kollar på barnprogram, som vanligt hihi! Jag borde egentligen fixa och dola lite här hemma, men jag orkar verkligen inte. Daniel får ta tag i det som ska göras sedan när han kommer hem.
 
Idag står i alla fall kyckling & brocoligryta på menyn (såklart LCHF!) Bild & recept kommer senare.

Borgvik

2012-07-02 ☆ 14:07:57
Hejsan godingar!
 
Förlåt att jag inte skrivit tidigare, men vi åkte direkt till Borgvik när vi vaknade här hemma. Efter vi varit hos mamma en sväng åkte vi till hamnen i borgvik och tog en räksallad, mums! Nu ska jag ge Tindra lite mat sedan ska vi ta oss en långpromenad. I kväll efter 22 kommer systeryster hit och ska spendera kvällen in our place, mysigt som alltid! Skräckfilm står på kvällens schema, som vanligt när det gäller oss ;)
 
Oj, nu börjar Tindra bli arg så bäst att jag fixar lite mat!
PUSS SÅ LÄNGE
 
 

Majskrokar? Självklart!

2012-07-01 ☆ 20:15:38
´Tindra sover sedan en dryg timme tillbaks, min lilla sömntuta! Idag testade vi att ge henne en majskrok och herregud så populärt det var! Poff sa det bara så var den borta. Trodde inte riktigt hon skulle fatta vad hon skulle göra med den. Men jodå, den hittade allt till hennes lilla mun på en gång den! :)
 
Vi har även varit iväg och veckohandlat (endast grönsaker & lchf stuffs) samt tvättat några maskiner. Söndagar är allt underbara, eller hur! Nu blir det soffhäng under resten av kvällen. Ni får alla ha en super bra fortsatt kväll.
 
MASSA MASSA KÄRLEK TILL ER!
 

5 km & jag är heelt slut!

2012-07-01 ☆ 20:04:18
Testade nyss motioncykeln, 5 km fick det bli eftersom vi inte börjar vara seriösa förens i morgon. Måste dock erkänna att min kondition är helt borta, jag blev helt slut efter dessa 5 km!?!
 
Röd & svettig! ;)
 

Pappa & dotter mys!

2012-07-01 ☆ 12:54:31
Ganska slappa om jag får säga det själv? :)
 

LCHF IT IS!

2012-07-01 ☆ 12:49:58
Så ja, nu har jag fått med mig Daniel på mina banor! Vi ska köra en LCHF-vecka nu under kommande vecka. Jag sitter och kikar lite på lite olika recept och det är faktiskt mycket som ser gott ut. Den största utmaningen för min del är att ta bort, potatis, ris, pommes osv. Brödet kvittar eftersom jag nästan aldrig käkar bröd. Men, nu jävlar! Ska skriva upp en matlista för kommande vecka, även en handelslista så vi ve vad som ska med hem från affären. Jag har nu gjort en egen kategori för detta "Träning & recept" där jag kommer slänga in lite olika recept, såklart sådant som inte är LCHF med! Ska även försöka mig på den traditionella plankan varje dag. Testade förut hur långt jag orkade och jag kan säga att jag var HELT SLUT efter 60 sek!?!
 
Well, detta blir i alla fall försök #2!
Får se om jag orkar mer än en dag denna gången hihi ;)
 
 

Megamys & pyssel söndag!

2012-07-01 ☆ 11:29:09
Här hemma ligger vi alla 3 nermysta i soffan och kollar på barnkanalen, perry söndag! Dock ska vi inte slappa hela dagen, utan vi måste göra lite nytta med. Motionsykeln ska bäras upp från förådet, tvättberget ska tvättas, ren tvätt ska vikas & sorteras och massa "skräp" ska plockas ihop och kastas. Kul söndag va?
 
Som jag sagt tidigare har Daniel gått på sin semster nu och kommer vara hemma med oss i 3 veckor. För att vara ärlig kommer det kännas skit konstigt att ha någon mer här hemma under dagarna, men det ska bli otroligt skönt. Får se vad vi ska hitta på under kommande veckor, några utflykter & dagsturer kommer det allt bli. Vi har även pratat på att åka iväg till kusten i 1 vecka. Men som sagt, vi får se vad, hur, när saker och ting sker! :)
 
 
 

4 månader ren lycka!

2012-07-01 ☆ 11:15:33
Mamma & pappas fina stora tjej!
 
Idag är en speciell dag, idag är det Tindras 4 månaders dag. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, vart har tiden tagit vägen? vår lilla tjej har blivit så stor och duktig på mycket. Idag smakade hon på gröt för första gången, vilket gick helt okej faktiskt. Det var långt ifrån lika gott som banan, men det fungerade! Tindra har verkligen förändrat allt, så klart till det mycket bättre. Trodde aldrig att det skulle vara så här roligt och mysigt att vara mamma, men det är det verkligen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, orden räcker inte till för att beskriva min kärlek till vår prinsessa. Hon är helt otrolig, oslagbar & bäst på alla sätt och vis.
Tindra, mamma älskar dig mest av allt i hela vida världen!

RSS 2.0